slm yenkayıt oldum siteye. honda 250cc twester ya da cbf almayı düşünüyorum.bilen arkadaşlar yakıtı kullanımı hangisi iyidir?
slm yenkayıt oldum siteye. honda 250cc twester ya da cbf almayı düşünüyorum.bilen arkadaşlar yakıtı kullanımı hangisi iyidir?
antepte nerelerde kask mont pantolon v.b şeyler bulabiliriz
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
ses yok mu?
Cehennem yerinde hiç ateş yoktur,
Herkes ateşini bu dünyadan götürür.
1-harleyler turk chopperler başını beşir argan çekiyor
2-R1- hyabusa ve gmk lılar (gaziantep motosiklet grubu ) her cuma toplanırlar her pazar gezı olur... siteden aydemir kardeşimle görüş yardımcı olur.
3-istediğiniz konuda fikir alışverişi yapacak arkadaş cok antepde dediğim gibi aydemirle görüş o zaman zaten direk o gruplarla tanışmış olursun : ))
( aydemir kardeşime burdan sevgiler.iş yoğunluğundan görüşemiyorum.)
ee bugun cuma ama bi aktivite yok galiba?
-Daha kaç kez ıskalayacağız hayatı olric?
-Oklarımız bitene kadar efendimiz.
Nisan ayının 28 Antep'te olacağım Honda servısı sehir merkezındemı hizmetleri nasıl malum uzun yoldan geleceğim 8000 bakımını yaptıracağım kara kızımın Antep li dostlar haber beklıyorum
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Atv yi sattıktan sonra 125-250 bişey almayı planlıyorum o zaman daha rahat ulaşırım sizlere buradan serzenişte bulunmak yerine direk telefon açarız.
Yarın bugünden daha usta olmalıyım.
Arkadaşlar pazar gunü çıkacağım güney ve. Dogu Anadolu Tur'un da 29 insan Pazartesi antepteyım sabah antepteyım seuma Müzesi'ni gezeceğim nizipte sonra Urfa ya devam görüşmek isteyen arkadaşları beklerim zaten motor bakımınızda yaptırıcam Antep Honda da motorum cbf 150 kara kız
Çetinkaya AVM nin yanında honda yetkili servisi kime sorarsanız size söylerler bu arada bakım dediniz tek yağ değişimi ise ben bile yaparım
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Arkadaşlar gözümüz aydın vespa aprillia piaggio ve bazı bmwleri bulabileceğimiz bir yer açıldı. İbrahimlide resmi açılış muhtemelen 15 20 güne.
Arkadaşlar iyi günler.
Facebook sayfamızı beğenin. Temmuz ayı içerisinde güzel ülkemizin göz bebeği Akdeniz'e Tur&Kamp yapmayı düşünüyoruz.
https://www.facebook.com/GaziantepMT
Motosiklet.net teşekkürler bizi buluşturduğun için
Hali hazırda bir sayfa varmış. İlginiz var mı bilmiyorum ama MOTO AYINTAP adında. Bende sayfayı kaldırdım
Gaziantepli dostlarım, Gaziantep'ten cıkıp, Antalya yada en kötü ihtimalle Mersine bi gezi yapıp tatile cıkmayı düsünüyorum. Yanlız bana yol arkadasları lazım. Aranızda gelebilecek birileri var mı ?
Araç takip sistemiyle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Bizzat kullanıyorum,memnunum.
tüm arkadaşlara selamlar.
Selam arkadaşlar. Gaziantepde bi motosiklet pazarı oluyormuş nerde ne zaman olduğunu bilen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçerlerse çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)