Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
87. sayfa BirinciBirinci ... 37778586878889 ... SonuncuSonuncu

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 600 F4i (2005 model)
    Tüm motosiklet.net kullanıcısı arkadaşlara selamlar cbr 600 f veyahut fz1 model makina arıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    fz6 var istersen
    Alıntı erkolali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm motosiklet.net kullanıcısı arkadaşlara selamlar cbr 600 f veyahut fz1 model makina arıyorum.
    Yardımcı olan olmayan herkese tesekkur ederim...................
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fz6 var istersen
    adanalı kardes fz6 biraz daha sakin geliyor bana

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu motoru Antep'te bilen veya bakabilecek olan var mıdır aramızda ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59297513/detay
    cakalaz kardes
    sormuş oldugunuz 1100 makina uzun seyahatlar haricinde de günlük yasama uygun bir makina degildir ki kaldı ki resimdeki 600 f kullanıcı birisi oldugunuzu düşürnürsek sizi hem yakıt hemde kıvraklık bakımında da sıkıntıya düşürecektir, eger ki biraz daha hırcın bir makina arıyorsanız fz1 araştırmanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-6R
    Abilerm meRhaba.. Ben Antepten Memet.. diğer bir adımla ki bu lakap GhostRider.. Benim Yeşil Kawasaki ZX-6R'e motora sahibim. Ancak G.antep'te gezerken sadece şahıs olarak geziyorum. Tek takılarak yani. G.antep'te bir gireceğimiz bir grup, takım gibi gruplar var mı ? Süpersport veya sport. Ki motorumla çok ceza yedim Buda çok gezmemden ve hızdan oldu. G.antep'te yardımcı olursanız sevinirim.. Adım Mehmet.

Motosikleti
    TVS APEÇHE RTR 150
    Tüm hemşerilere selamlar

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı GhosTRider01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abilerm meRhaba.. Ben Antepten Memet.. diğer bir adımla ki bu lakap GhostRider.. Benim Yeşil Kawasaki ZX-6R'e motora sahibim. Ancak G.antep'te gezerken sadece şahıs olarak geziyorum. Tek takılarak yani. G.antep'te bir gireceğimiz bir grup, takım gibi gruplar var mı ? Süpersport veya sport. Ki motorumla çok ceza yedim Buda çok gezmemden ve hızdan oldu. G.antep'te yardımcı olursanız sevinirim.. Adım Mehmet.
    Mehmet kardeş motosiklet ile gezmeyi, uzun yol yapmayı seviyorsan doğru yerdesin. fakat grup sürat yapmaz hatalı sollamaz gazlama yapmaz bilgin olsun.
    Alıntı EMREBAYHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tüm hemşerilere selamlar
    merhaba hemşerim
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

SicK_BoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord ETV 1000
    Gaziantep'den Motor Yardımı..! (Lütfen Okuyun)

Öncelikle Gaziantep'te ki MT Grubuna ve Tüm motorsiklet sevenlere İstanbul'dan selamlar...

Arkadaşlar uzun süredir bu siteye üyeyim ve birçok konuda bana yardımcı oldular ki bende elimden geldiği kadar yardımcı oldum olmaya çalıştım...
    Açıkcası Gaziantep'te Japon marka Chopper motordan anlayan arkadaş yada usta varsa sizden bir ricam olacak? Yardımcı olmak istemeyen, işim gücüm var bu adamla uğraşamam yada Aaaa... Bu da kim falan diyen olursa saygı duyarım ama belki sizinde İstanbulda bi işiniz yada arkadaşa ihtiyacınız olursa her zaman elimden geldiği kadar yardımcı olurum hemde seve seve... (yanlış anlamayın menfaate dayalı bi adam değilimdir)

Diyeceğim şu ki Gaziantep de beğendiğim bir motorsiklet var "Honda Shadow VT 600" sahibindende de bulabilirsiniz dediğim gibi gerçekten motordan anlayan yada tanıdık ustası olan biri benim için bu motorsiklete bakabilirmi ?

Çünkü istanbuldan oraya gelip gitmek kolay değil...
    Eğer ilgilenebilecek biri varsa telefon numaramdan bana ulaşırsa yada ne biliyim mesaj atsa bile hemen ararım

Cep telefonum : 0555 333 69 69
    Murat KAÇAR
    Motorsiklet Dostun,Rüzgar Arkadaşın Olsun...

harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    bu karataş 2. bölgede migrosun önünden ilerilere dogru giden yola yapılan kavşağı görenleriniz var mıdır ne kadar saçma bir kavşak olmus düz gidemiyosunuz asla hiçbir zaman güzellim yolu berbat etmişler....

Motosikleti
    birader cok haklısın aynı at............'na kelebek konmuş gibi olmuş

Motosikleti
    antep belediyesi yol daraltmada ve stabilizesini bozmada çok usta antepde gidilebilecek dogru duzgun yol yok arabaya da motorada acıyorum wallahi.. gazı açarken bile içim cız ediyo yollar yuzunden...

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    sevgili dostlarım:
    ADANA ve CEYHAN GRUBU olarak,21-22-23 NİSAN'da-YUMURTALIK/ZEYTİNBELİ'nde KAMP düzenlemiş bulunuyoruz.NİSAN SONU OLDUĞU İÇİN,muhtemelen havada çok güzel olacak,katılımda o oranda çok olacak.hadi bakalım,çadırları,uyku tulumlarını kapın gelin.denize girmek isteyen,balık tutmak isteyen,kafa dinlemek isteyen,kamp yapmak isteyen ve rüzgar sevdalılarıyla beraber olmak isteyen tüm dostlarımıza kampımız açıktır.tamamen doğal bir ortam,sıfır deniz.bekliyoruz.
    kampta elektrik bile yoktur,ışıldakları,kafa lambalarınızı almayı unutmayın.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    sym gts250i
    Merhaba,

SYM Markalı bir scooter aldım. Motor İzmirden gelecek. Gaziantep'teki SYM servisleri Klas Motor ve Teknik Motor. Bu servislerden hangisini önerirsiniz? Motoru direk buraya gelip montajı yapılacak.

Motosikleti
    drsuphiba kardeş her ikiside şehrimizin bilinen ustalarından olup sanırım ayırt etmek zor olacaktır.

Motosikleti
    gt250r
    akadaşlar motoru yeni aldım ama fazla tecrübem yok
    tam gaz tam fren,slalom,counter stearing,swearin gibi teknikleri çalışabileceğim
    bildiğiniz güzel yol tavsiyelerinizi bekliyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    sym gts250i
    Anladım dostum, ben Sabri Usta'nın yanına gittim dediğiniz gibi kafamda hiçbir şüphe kalmadan yanından ayrıldım. Teşekkür ederim.

Bu hafta motorun plaka işi hallolacak yine de plakasız ilk gün 60km kadar yaptım dayanamayıp sanırım birkaç gün daha bu şekilde dolaşacağım:D

Motosikleti
    Tekrar hayırlı olsun
    ALLAH kaza bela vermesin

Motosikleti
    sym gts250i
    Arkadaşlar yaklaşık 150-200km lik gezintiler yapmak istiyorum. Kilis, zeugma gibi rotalar seçtim. Önereceğiniz yerler var mı?

Motosikleti
    Alıntı drsuphiba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yaklaşık 150-200km lik gezintiler yapmak istiyorum. Kilis, zeugma gibi rotalar seçtim. Önereceğiniz yerler var mı?
    öncelikle hayırlı olsun motosikletiniz kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle listenize rumkaleyi ve de iskenderunu dahil etmenizi öneririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Alıntı iceindark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akadaşlar motoru yeni aldım ama fazla tecrübem yok
    tam gaz tam fren,slalom,counter stearing,swearin gibi teknikleri çalışabileceğim
    bildiğiniz güzel yol tavsiyelerinizi bekliyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
    öncelikle yenş motorunuz hayırlı olsun tekeriniz düz bassın fazla tecrübeniz yoksa benim gibi tam gaz tam fren calısmasına su an için girmeyin kontra ve slalom için ise mahallenizde kullanılmayan asvaltı düzgün cadde sokakları tercih edebilirsiniz

Motosikleti
    sym gts250i
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun motosikletiniz kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle listenize rumkaleyi ve de iskenderunu dahil etmenizi öneririm[COLOR="Silver"]
    hocam iskenderun biraz uzak olur 220km otoyol ile yaklaşık. git gel 450km yapar. bir de ben aslında antakyalıyım, iskenderun çok çekici değil.

rumkaleye halfetiden gitmeyi düşünüyorum, daha doğrusu halfetiye gitmeyi düşünüyorum.(daha önce araba ile gitmiştim) git gel 200km gibi..

aklımdaki yakın yerler ile ilgili geziler;
    1) kilis, gidip katmer yiyip geleceğiz pcx i olan bir arkadaşımla, büyük ihtimalle bu cumartesi.. 140-150km
    2) nizip ve sonrasında birecik, muhtemelen yarın.. patlıcan zamanı olsa başcan kebabı iyi olabilirdi ;) antep nizip eki yoldan yaklaşık 45-50km dir en fazla.. bireciğe bir kez arabaq ile gittim tam hatırlamıyorum ama uzak değil.
    3) araban sugözü ya da tarlabaşında balık. tarlabaşı olursa 180km git gel..
    4) maraş göksun tarafları (ileride)

Motosikleti
    güzergahlarınız gayet güzel ama bana sorarsanız favori güzergah nizip bireciktir yol düzgünlüğü itibariyle

87. sayfa BirinciBirinci ... 37778586878889 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler