herke3s yabtığının meyvesini elbet bir gun yiyecek amma acı amma tatlı olarak
ama arkadaşalr dostluklar daim olsun motor sadece hobi olsun motor sadece dostluğun aracı olsun hobi olarak motora binecez diye dost kalbi kırmak bence dostluk değil dir
herke3s yabtığının meyvesini elbet bir gun yiyecek amma acı amma tatlı olarak
ama arkadaşalr dostluklar daim olsun motor sadece hobi olsun motor sadece dostluğun aracı olsun hobi olarak motora binecez diye dost kalbi kırmak bence dostluk değil dir
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Motorcu abilerim.Sizleri yaptığınız projelerle bu forumda anlattığınız kadarıyla tanıyorum. Ben Gaziantep Üniversitesi Fen-Edebiyat Kimya Bölümü öğrencisiyim.Üniversite nin Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında Halfeti'nin Argaç Köyü'ndeki Argaç ilköğretim okulunun düzenlenmesini Kimya bölümü olarak üstlenlik. Bu projeyi duyunca aklıma ilk gelen sizin yaptıgınız sağlam projeler oldu.Siz de bilirsiniz ki bu tür işlerde maddi problem ilk sıradadır. Yardım etmek isteyen abilerimin kardeşlerimin bana özel mesajdan ulaşmalarını rica ediyorum. Yardımlarınızı resmi olarak danışman hocam alacak ve fatura-fiş kesilecektir
http://www.motosiklet.net/forum/etki...inlikleri.html
Gaziantep MT olarak orda olmak istiyoruz...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Antep MT nin %95 i bekardı bir zamanlar. Şimdi %95 inin çocuğu var. Bizden geçti aşk.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Antepdeki Arkadaşlar.Burda askerlik yapıyorum hafta sonu geziniz falan yok mu? benide artcı olarak alın hatta 2 kişi alabiliyorsanız çok memenun olurum aksam tugaya teslim olmama lazım ama :D bana ozelden ulaşırsanız boyle bir etkinlikte cok sevinriim
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
selam beyler nasılsınız
serdar karaata
arkadaslar merhaba bu cg ler ıcın modıfıye kıtlerı satılıyormus antepte ,bu konuda bılgısı olan arkadaslarım bı zahmet özelden mesaj atabılırler mı yardıma ıhtıyacım var sızlerden beyler,
msn adresıyle ırtıbata gecebılırız
Herkese merhabalar . . .
Minik kızmın dogumu nedeniyle bir süreliğine rafa aldığım ama her an her motorcu gördüğümde içimde kıpırdayan bu aşkı bu yaz ne yapıp yapıp canlandırmak istiyorum . Bütçeyide ayarladık kısmetse 8/10 bin civarı bir rakama Dragstar veya Shadow alabilirmiyim 2004/2005/2006 yılları arasında antepte bu tarz motoru olan ve yardımcı olmak isteyenler için mutlaka görüşelim diyorum . Özelden ulaşın lütfen yada ibolister@gmail.com veya facebook.com/ibolims . . . Merakla sizlerle tanışmayı bekliyorum . Saygı ve sevgilerle
İbrahim AKIN
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
tum mt aılesıne merhabalar
bizleri sıcak ilgi ve alakaları ile kucaklayıp,değerli ikramlarda bulunan,şahane bir güne imzalarını atan,orada,tanıdığım tanımadığım tüm G.ANTEP'li dost ve kardeşlerime,ADANA MT. adına teşekkürlerimi bir borç bilirim.hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaslar;
Su motor hakkında bilgisi olan var mı aramızda ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9297513/detay/
2007 Model XX ; Gri ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu motoru Antep'te bilen veya bakabilecek olan var mıdır aramızda ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59297513/detay
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kurtuluşumuz kutlu olsun arkadaşlar
ANTEP, kardeşliktir,
"Bize gidelim"dir,
"Bizde yiyelim"dir,
"Bizde kalalım"dır..
"Bende para var sen gel"dir.
Beraber dayak yiyip,kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır.
Sevgidir ANTEP...
İzmirli,İstanbullu gibi denizini boğazını değil,sebepsiz yere seversin 'ANTEP'İ.
Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde,
"Kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir,ANTEP.
"Yanında kız arkadaşı var boşver"dir,ANTEP.
İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek büyük şehirdir.
Bugün Anteplilerin namus günüdür!
GAZİ Şehrimizin kurtuluş yıldonümü kutlu olsun !
"Ben Antepliler’in gözlerinden nasıl öpmem ki? onlar yalnız Antep’i değil Türkiye’yi de kurtardılar."
Mustafa Kemal Atatürk... (alıntı)
Fransa sanki intikam alıyor bir düşünsenize ordu olmadan sadece halk gücüyle bozguna uğratılmış bir orduları neyse şimdi.
Umarım memleketimde güzel etkinlikler yapılır ve millet de katılır
Saygılar
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Hiçbir dış destek almadan, sadece kendi imkanlarıyla 11 ay boyunca kendini savunabilmiş, o zamanlar 35000 nüfuslu olmasına rağmen 6317 şehit vermiş, milli mücadelenin en şanlı, en şerefli, en onurlu bir şekilde yaşandığı bir memleketin evlatları olarak, düşman işgalinden kurtuluşumuzun 88. yılını büyük bir onurla ve gururla kutluyoruz..
ve 6317 şehidimizi saygıyla, vefayla, duayla anıyoruz.
@ AYDEMİR ;
Neden agabey ? Biraz acar mısın ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
TÜM MT.AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLAR,2012'NİN HUZUR,SAĞLIK,MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLERİM.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bütümn hemşerilerime selam ederim. mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim.
Asayiş berkemal
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)