ya arkadaslar bu hafta nerdesınız nereye gıdıceksınız
,
hım kendımı tanıtmayı unuttum unuttum ben sıze katılan ve su resımlerdede bulunan ahmedın kardesıyım
ya arkadaslar bu hafta nerdesınız nereye gıdıceksınız
,
hım kendımı tanıtmayı unuttum unuttum ben sıze katılan ve su resımlerdede bulunan ahmedın kardesıyım
Merhaba
19/08/2007 pazar günu Adana gezimiz hakkında bilgiler
Bu haftaki gezimizi ilimizin güney batısında bulunan Adana ya yapmaya karara verdik.
Buluşma Saati: 07:00
Hareket Saati: 07:15
Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Lütfen herkes vaktinde gelsin.
Buluşma Yeri: ipek yolu üzeri kalender plaza karşisındaki petrol.
Rota: otoban üzeri direk adana
Menzil: 550,600 km
Seyir: Yerine göre 70-100km/s arası
Yol Durumu: Yol durumu cok güzel asfalt vırajlı yol.
Hava durumu: Açık sıcak hava.
Yemek: adana nada ki lokantaların birinde.
Gezilecek Yerler: Yolda belirlenecektir.
Görüşmek üzere.
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
helal ali usta nasılda madde madde sıralamışsın. Askeri sınavlara katılan öğrencilere getirdikleri şartlar gibi olmuş. Haydi rast gele
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
antepo mt nerelerdesin kurbannnnnnnnn
sizleri tanımaktan memnun oldum arkadaşlar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
vardınız mı sağ sağlim merak ettik yahu
Evet evet vardık sağsağlim elhamdülilah. Bizi orada karşılayıp sıcak ilgisini eksik etmiyen adana mt deki tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan gelmeden sizleri G.antepe bekliyoruz. Adana olduğu gibi şehir merkezine giremesekte elbet gezecek bir çok yerimiz var inş. Hepinize tekrar teşkkür ediyorum.Gazianetp Mt den Adana Mt ye selamlar.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Adana gezimizde Gaziantep MT'li arkadaşlarla tanışmaktan mutluluk duydum,hepiniz çok değerli dostlarsınız.
Ayrıca bizleri adanada ağırlayan arkadaşlar adına Hasan bey'e (makina) teşekkürler.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
sizleri tanımak ağırlamak bizim için şereftir,tekrar görüşmek dileğiyle
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
eeee hani fotolar merakla bekliyorum
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
pis cinli bana laf atacagına gelde yardım 400 kusur fotograf var bunları elemesı bir dert siteye atmasıda ayrı bir dert
arkadaşlar 1_2 sate kadar topık acılacaktır kusura bakmayın
MT Gaziantep olarak Bu haftaki gezimizi Adana olarak belırlemştık sorunsuz kazasız belasız gezimizi gercekleştirdık yaklaşik 550 km yol yaptık 5 motor 9 kişi olarak gercekleştırdık sabah 07,00 başlayan yolculuk akşam 23,00 olarak bitti cok zevklı bir o kadarda güzel gecen gezimizde yeni arkadaşlarla tanişmanın mutlulugu herşeye degerdi.....
Geziden cok GAZİANTEP VE ADANA MT buluşmasına dönen gezimizde güzel arkadaşlik ortamı hoş muhabbetler yeni tanişmalar içerisinde gercekleşti.
Ben burdan bizi bu gezimizde yanliz birakmiyan samimi sıcak tavirlarıyla bize yabancılık cektırmiyen işlerini birakarak bizimle ilgilenen sevgili ADANA MT üyelerine cok cok teşekür ederim ilk kez birbirimizi görmemize ragmen sanki yıllardır taniyormuşuz gibi olan sıcak ortam bizi cok mutlu etti......
Degerli Adana MT üyeleri
HASAN (MAKİNE)
AHMET (AHMETNR)
ERHAN (GRAR)
BORA (ADANALI)
İSMAİL (EFENDY_İSO)
ALP (GNUSHER)
CAGTAY (BARROKAS)
CENGİZ (ZİON01)
MEHMET (REALAYKUL)
Tekrardan cok teşekür ederiz sizinle tanişmaktan cok mutlu olduk ve ayrıca bıze ceyhan yol ayrımından katılan OSMANIİYE kadirliden AİRMAN (AHMET) Abiyede teşekür ederiz.....
Sabah 07,00 buluşma yerinden harekete hazırız
[IMG][/IMG]
ve yollar bızı beklıyor
[IMG][/IMG]
akyokuşun virajlı yolları motor sürmek için sakın ve sessız bir şekilde bizi beklıyor
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Nurdagı (GAVURDAGI) ranpası cok ruzgarlı motorun üstunde ucacagız sanki şiddetli bir rüzgar bu sırada önunde gıden bir motor dıkkatımı cektı bir sag bir sol yapıyor plaka 26 motor ybr yamaha kendısını gecerken duduk caldım karşilik verdı uzun yoldan geldıgı bellı hemen nurdagın seyır tepesınde durduk o arkadaşda durdu biraz muhabbet şirnaktan geliyormuş istanbula gıdıyormuş aslen eskişehirli oldunu ögrendik şirnakta subaymiş tayını çikmiş istanbula motorla gıdıyormuş hemen aramıza aldık adanaya kadar beraberdık adanada bile beraber gezdık ....
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ceyhanda kavşagında Ahmet dı beklıyoruz
[IMG][/IMG]
ve geliyor ahmet
[IMG][/IMG]
bize ceyhanı gectıkden sonra airman (ahmet)abi katılıyor intikal halındeyken
[IMG][/IMG]
ufak bir kahvaltı molası
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ve adanadayız sabancı cami buyuluyeci güzelligi ile nasılda duruyor
[IMG][/IMG]
Adana real buluşma noktası hava cok aşiri derecede sıcak biz alişik degılız bu nemli havaya
[IMG][/IMG]
Adanada güzel manzaralı bir yerdeyız hasan nın deyımıyle kızların yeriymiş
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ve motorlar
[IMG][/IMG]
tekrar yollardayız
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
yemek vaktı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
yemekler süper ......
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
aramiza nurdagında katılan istanbula dogru gıden aykut arkadaşimzız yolcu edıyorun gunun süprizini
[IMG][/IMG]
yolun acık olsun allah kaza bela vermesın aykut kardeşim
[IMG][/IMG]
Adanadan birkaç kare
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
işleri nedeniyle hasan ayrılmak zorunda kalıyor aramizdan
[IMG][/IMG]
işte karşinizda GAZİANTEP MT ADANA MT
[IMG][/IMG]
Aramıza yıne antepden gelen hayalı abi katılıyor saat 4 den sonra onu karşilıyoruz 3 saatlik gezi için 6 saatlık yol yaptı budur işte motor sevdası teşekürler hayalı abi sana bir kebab borcum var
[IMG][/IMG]
eee adanaya gelipde bici bici yememek olmaz...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
buda hayalı abinin oyuncagı içim eriyor görunce
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
artık Antep be dönme zamanı yolumuzun üstundeki incirligede ugruyalım dedık
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
pazar olması dolayısıyla dükkanlar kapalı
[IMG][/IMG]
dönüş yolunda foto cekemiyoruz pil bittı dıyor makıne
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
geziye katılan tüm arkadaşlara cok teşekür ederim
GAZİANTEP MT ADANA MT
Artık bekleriz ADANA MT yı bu tarafa sizinle taniştımıza cok memlun olduk arkadaşlar
Sezen Aksu Gaziantep Konseri.
Tarih : 03 Eylül Pazartesi, 21:00
Mekan : Gaziantep GaskiSpor Tesisleri
Bilet fiyatları
1. Kategori: 56 YTL
2. Kategori: 45 YTL
Ön Bilgi -
6 yaşından küçükler giremez.6 yaşından büyükler bilete tabidir. (Harun seni Almıyolarmış )
- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Ya ali abi diyorumki Bir hafta sonu kırsal bir bölgede buluşalım, ve motosiklet eğitimi yapalım. ÖRNEĞİN: Arka lastik kilitlendiği zaman motorun arkasını savurmamak, yola kırmızı noel şapkalarından koyarak dönüş kabiliyetimizi geliştirmek, ön lastiği kilitlemeden duruşumuzu ayarlamak, motosiklet patinaja düştüğü zaman motosikleti toparlamak gibi. Diğer Mt arkadaşlar Ve Ali abi görüşlerinizi bekliyorum. Mesela Bu hafta bi yere gittiğimiz yok G.Kent in arka tarafı bu eğitim için müsait. Buluşup eğitime başlayabiliriz.
Senin gibi ganka olmaz olsun pis Çinli ben 5 yaşındayım şimdi giremicekmiyim içeri öylemi yalan söyluyorsun dimi saka yapiyorsun banaNe işim olur olum benim konserde felan ben pazar gunu Oska AQua parka gidiyorum işim olmaz konserde sen gazikent'te labut felan dik yolun ortasına zig zag yap felan antreman yap yani sıkı çalış haftaya pazar günü seni bi tokatlıyım şöyle arkamdan böyle bakmayasın ganka görüşürüz çüzzzzzzz....
gokhan ne ıstıyorsun sen harun dan ya karısma kardesıme bu arada adana gezınız super olmus gelmeyı cok ısterdım ama ondan 2 gun once mersın susanoglu gezısı ve tatılı yapmıstım motorla 6 gun ondan gelemedım bayagı yorgundum ama kardesım anlattı adana mt yardımlarınızdan dolayı tesekkurler ıste bır tutkunun bır araya getırdıgı dostluk
tüm gaziantep mt grubuna selam aranıza benide aldığınız için çok teşekkür ederim. ( abi uzun yola bensiz gitme sakın )
selam millet helal olsun herkese Adana gezınızı daha yenı gordum.
gercı nete daha yenı goruyorum...
cycle27 kardasım artık Antep'teyım...
bana bu konuda soru felan sorma kafamı daha yenı yenı toparlamaya calısıyorum:( dostum kendıne cok ıyı bak artık buralardayım. bu hafta gececıyım.
tum GaziANTEP MT'ye bol selamlar saygılar...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)