Ali Aydemir hayırlı olsun can arkadaş...Sorumlulukta sana yakışır ..Tebrik ederim..Şu 900 lük makinayı bir bitirip satsakta bi tane Racing alsak o zaman gelsin asfaltın kokusu...Şimdi motora binmeyi bile canım istemiyor..görüyon halimi..
Ali Aydemir hayırlı olsun can arkadaş...Sorumlulukta sana yakışır ..Tebrik ederim..Şu 900 lük makinayı bir bitirip satsakta bi tane Racing alsak o zaman gelsin asfaltın kokusu...Şimdi motora binmeyi bile canım istemiyor..görüyon halimi..
21/02/2010 tarihinde bana ve eşime göstermiş olduğunuz olağanüstü misafirperverlikten ötürü
aydemir kardeşim ve sabri usta başta olmak üzere tüm Gaziantep Mt ye teşekkür ederiz...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
aydemir,hayırlı olsun kardeş...
ayntepe çıkarma mı yapsak ne,il sorumlusunu hayırlar fıstıklı sarma yer geliriz...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
hımmmmmmm
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ya demek öyle
olsun bakalım ev sahibliği ne menem şeymişki
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
abiler merhaba 18 ıme gırdım a2 mı aralıkda aldım şımdı yaza dogru ıyı bır makina alacagım sizce tournrıg tıpımı super sport tıpımı
honda dn01 alacagım inş hem spor hem tour nasıl sizce sport olarkda dusundugum cbr600
işde onemlı olan para durumumu goz onune alacagım
ali abicim hyırlı olsun il temsilciliğin inşl. güzel organizasyonlarla bomba gibi bir ekip daha kurulacaktır (tabi organizasyonlarda baya bi tecrübem var yani abi ama nasıldı) ayrıca fuar alanında beni üyelerime karşı mahcup etmediğin için sana sonsuz teşekkür ederim abicim şunuda belirteyim üyelerimin hepsinin selamı var onlarda sana teşkkür ettiler abi bu arada ordan motor alan bile olmuş haberimiz olmadan :=)
saygılar bizden....(gaziantep elektrikçiler odası adına teşekkürü bir borç bilirim )
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Günaydın Gaziantep MT
Ali abi öncelikle il temsilciliğin hayırlı uğurlu olsun. Malesef ameliyat(dizde ön çapraz bağ ve menüsküs) olduğum için motor ve daha risk taşıyan sporlar belli bir süre yasak. İnş fizik tedaviden sonra düzelmeler olursa tekrar başlarım. Herkese selam kendinize iyi bakın aeo
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
ne demek mustafacıgım yardımcı olmak fazıfemız sagolsum MT ailesı sizi içeri almak için çok ügraştılar yangın kapısı bile acıldı..
Bizde öyle çakma yalancıktan dosluklar olmaz bizim doslumuz adam gibi dosluklardır...
günaydın arkadaş
Çok geçmiş olsun yahya üzüldüm inan acıl şifalar...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hayırlı günler kardeş topikteki arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
gec oldu ama günaydın ali abi
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)