hayırlı olsun nerelerdesın sesın cıkmıyordu msn ye cvp yazmıyorsun hayırlı ugurlu olsun tekerın duz bassın
hayırlı olsun nerelerdesın sesın cıkmıyordu msn ye cvp yazmıyorsun hayırlı ugurlu olsun tekerın duz bassın
çin degil gökhanın motoru taiwan mali ama olsun onlarda cekık gözlu japonlar gibi..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Sayın aydemir siz üstadsınız buralarda benim mesaja bir cevap varmıdır acaba
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
Merhaba millet. Ne haber. Bakıyorum uyanmaya başladık haaa. İbolister hoşgeldin kardeş. Ne yazıkki soruna yanıt veremiyeceğim çünki bilgim yok.
Gökhancığım hadi hakkına hayırlısı olsun her nekadar sana alma onu desemde. İnş sağlam çıkarda sana sorun yaşatmaz. Gerçi sana sorun yaşatsada sen onu pratik zekanla halledersin buna eminim. Allah kaza bela vermesin kardeş.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
hoşbulduk abey de benim bu işi bu hafta sonuna kadar çözmem lazım kimse yokmu yardımcı olabilecek ...
Ride Baby Ride !!!
kimi tavsiye edersin peki abi sen ? usta olarak . Motor güzel de göstermek için diil bakım ve aldıktan sonra danışmanlık için . İlk motor mazur görün bu isteğimi biliyorsunuz 7 aydır araştırıyorum .
Ride Baby Ride !!!
karşiyaka da klas motor murat usta bakımlarını yapar sorun cıkmaz...
evet G.antep bekliyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ni-al-gel.html
akburak.net
Vay be adamlar bilmem kaç senesinde bile kask takıyolar. Bizimkilere halen alışkanlık haline getirtemedik
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ya abicim pazar gününün fotoları noldu?
nezaman açılacak topik.
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
g.antep mt herkese selamlar allahıma çook şükür yeni yol arkadaşımı aldım en sonunda
[/IMG]
[/IMG]
motoserserii
hayırlı olsun kenan 'da yavaş git bununla öbür motorla karıştırma ok
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
herkese merhaba bnde aranıza katılmak istiyorum ama henuz bi motorum yok:D
mondial alacam ama antep merkezdeki servislerin hizmet kalitesiyle ilgili bilgi edinmek istiyorum oncelıkle yardımcı olacbılecek varmı?
tabı ondan once servıslere gıdılecek yollar motorlu araclara kapılıysa ısler degısıo o noktada:D
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)