GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
teşekürler alimmmm
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Merhaba sevgli 2 tekere sevdali doslartlar coktan beri gezi yapmak bir kenara motora binemiyorduk hava şartların dan dolayı (tatli su motorcusumuyuz neyiz) ama bu hafta hava bozuk gibi dursada yerımızde duramadık ve düştük yollara
Hem bir araya geldik hemde hoş bir muabbet hem de güzel bir kahvaltı yaptık gelem tüm arkadaşlar teşekürler..
Sabah toplantı yerıne geliyoruz ilk gelen ben gözlere bakın hala uyuyorum..
halil abi
erkengel kardeşim
ceynun aga
ve ben
düştük yollara hava da toz bulutu var
depolar doluyorr
yaklaşik 25 km sonra gidecegimiz yere varıyoruz..
manzara süperrr
çimeni gören kendini yere attı...
erken gelin yeni motoru
bahar geliyorrrrrrrrrr
kahvaltı hazırlıkları yapılıyor
ve etraftan bir kaç görüntü..
Çay demlenıyor
kahvaltı menüsu
aç kalmişşşşş
bu adam kim araba kullanıken kask takıyor
sabri usta bizi kırmayım 60 km yoldan geldıgın için teşekürlerrr
güzel insan şeker insan sevi seviyoruz allahına kurban oldugum..
merhabalaşma kısmın dan sonra yemege oturuyoruz...
Ve yemek sonrası
bizim orhan (REİS 27)yemekten sonra kötü oldu agaca cıkmaya çaliştı normal birşey...
Rabbim aramızı bozmasın
artık gitme vaktı geldi yavaş yavaş toparlanıyoruz
Bu adamlar ne yapıyor..
BİR GEZİYİ DAHA KAZISIZ BELASIZ BİTİRMENIN SEVİNÇİYLE DÖNÜYORUZ
GAZİANTEP MT den selamlar
gazi anteb mt yi de takib ediyorum ama aydemir kardeş bayadır bi hareket yoktu hareket yine senden geldi emeğine sağlık bu arada sabri ustayıda görünce biraz daha sevindim anteb mt ye sevgiler
caanım hemşerilerim afiyet şeker olsun. olsunda hiç üşenmediniz (soba mı semavermi) taşıdınız yanınızda? valla helal olsun ne diiim
[URL=http://img67.imageshack.us/my.php?image=s7300208.jpg]
abiler ben kilisliyim antepte ve kiliste motorcu isen tamam yandın estafurullah şahsınızdan,sizden kötü adam olmaz. makinanın sesini duyduğu an cezayı basarlar. emniyet valilik, belediye il trafik komüsyonuna göre dünyanın en azılı suçlularısınız arkadaşlar bugün bir k9 39000 tl ise bunun %60 a varan bir kısmı kdv.ötv.gümrük vergisi. ayrıyeten 6 ayda bir mtv zaten benzini sormayın...iyide kardeşim bütün bunları bana satarken alıyorsun güzel, ne demek şehir içine girmek yasak..! tüm vergileri ödenmiş bir motorlu taşıt bu. ses egzozt u yurdumuza yasal yollardan ithal ediliyor yine bütün vergileri ödeniyor ama yasaaahhhğğğ kardeşim yasaaaahhhğğğ. acaba yalnışmı düşünüyorum eğer yalnış düşünüyorsam uyarında fikrimi değiştireyim bana fikirleinizi yazarsanız sevinirim selamlar.
Selam Arakadaslar ıyı Aksamlar Sizden Bi Ricam Var Bana Urfada Bi Abimizin Yadamotosikletci Kardesımızının Numarası Yada Bi Msn Felan Lazım Yardımcı Olabılcekmısınız. Ordan Gelcekler Var Onun ıcın Lazım
Bir haftadır hava durumunu takıp ediyordum bu pazar hava nasıl olacak diye cumartesi günune kadar hava bozuk ve yağmurlu pazar sabahı uyandıgım da penceren den güneş içereriye giriyordu çok güzel bir hava tam motora binmelik diye düşündum kendı kendıme
Kahvaltımı yapıp vatandaşlik görevimi de yerıne getirerek tabi tüm bunları yapmam 12 yi buldu düştüm yollara...
ilk hedef benzinlik
otoban cıkışi
yollar boş sakin ve sessiz...
bu sene yagmur çok yağdı çiçekler açti
bu yolun böyle temiz pürüssüz durduguna bakmayın bence türkiyenın en kötü otobanlarından biri motorun üstünde resmen sekiyorsunuz
ve firat deli firat mezetopanyaya can veren ve aynı zaman dada can alan firat'i ilk defa bu kadar sakın gördün baraj kapakları kapalı zandedersem..
otobandan cıkıyorum şanliurfanın firat kenarına kurulmuş şirin bir ilçesi birecige dogru gidiyorum..
burda bahar kendını daha cok hissettiriyor
ve birecik girişi
haliyle aciktim nerde yemek yiye bilirim diye düşünurken bizim sabri ustayı aradım o bilir buraları elbet bir tanıdıgı vardır diye düşündüm ve gercekten de beni bir yere yönlendirdi.
evet sabri ustamin bana tafsiye ettigi yer kartal kebab salonu sadin ustanın yeri
birecik sokaklari dar
sadin sağolsun hemen siparişi aldi işinin erbabi biçak tutuşundan belli ustaligini konuşturuyor
5 dakkada servisi yapıyorlar sadin usta için bir şeyler söylemek istiyorum yolunuz şanliurfanın birecik ilçesine düşerse mutlaka yanına ugrayın tek kelimeyle yemekleri mühteşem usta eline koluna sağlik teşekürler..
ve sadin ustanın yanın dan ayrılıyorum firatin kenarinda bir sigara içmek ve birecik kalesi
şunun dalgalanişina bakın akan kanlar feda sana gölgeni eksik etme başimizdan
Gaziantep'in Nizip ilçesin de tatliçilar kralı (hayali abi duymasin) sabri ustamın yanındayım tatlilar sicak sicak cikiyor
burasi sabri ustanın dükkanı motor sevgisini her yere taşiyan insan
baklavalar..
bunları yerim ben...
akşam oldu eve dönme vakti..
BİR GEZİYİ DAHA KAZASIZ BELASİZ BİTİRME SEVİNCİYLE EVE DÖNÜYORUM....
Gaziantep den selamlar
Abi tebrik ederim çok güsel bi gezi olmuş yüregine saglık
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
abi herşey güzel hoşta
tek başınada sıkıcı olmuyomu yaa yollar
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayım.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
250cc ama Tam bir canavar. Hele Sesi Bitiriyo Beni
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
GÖKHAN ALLAH Kazasız belasız binmeyi nasip etsi hayırlı uğurlu olsun kardeşim'de gene çan çin çon almışın len :D:D:D:d apaçi alsana manyak motor ben de motorumu yeniledim 2008 4500 de siyah bir apaçi aldım geçen hafta fotosunu gönderirim. bi ara
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Gökhan motorun hayırlı olsun aslında bende bir ara bu motordan almaya niyetlenmiştim gittim inceledim bayada bir heybetli duruyordu ama işte çan çin çon diye vazgeçtim sonra 250cc'idi değilmi bunlar neyse senden motor hakkında izlenimlerini alırım sonra tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra (kış uykusu) herkese selamlar . Henüz motorsiklet alamasamda aranızda olmaktan büyük keyif alıyorum . Bu günlerde başlangıç olarak bir Keeway SL 150 düşünüyorum 2006 model 9000 km'de siyah renk temiz olduğuna inandığım (dış görünüş olarak ) aksesuarlı bi makina buldum fiyat 2150 kadirli MT den bir arkadaşın motoruymuş o bölgede geziye katılanlar bilirler belki . Motor şuanda antebe satılmış bir abimizde kendisiyle haftasonu kontakt kurdum . Sizlerden ricam keewaydan anlayan antepte bir usta varmı bildiğiniz . Motoru alalım bir gezi planlayalım .
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)