Nihatçığım çok çok büyük geçmiş olsun kardeşim canın sağolsun üzülme
cana geleceğine mala gelsin acil şifalar diliyorum motorsuzda olsa toplantıya gelirsen sevinirim...
Nihatçığım çok çok büyük geçmiş olsun kardeşim canın sağolsun üzülme
cana geleceğine mala gelsin acil şifalar diliyorum motorsuzda olsa toplantıya gelirsen sevinirim...
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
gaziantepli kardeşlerime selamlar.motor sürmek yürek işidir.yüreğinize sağlık.sağlıkla kalın
Nihat abi,büyük geçmiş olsun.Memleketteki bilinçsiz şoför sayısı ne yazık ki her geçen gün artıyor.Allah'ım hepimizi onların şerrinden korusun!
Abi geçmiş olsun . Allah bir daha göstermesin inş.
Slmlar başlangıç için bir motor aradıgımı buradan herkese duyurmuştum arkadaslar . Bi tane keeway SL150 buldum bu motor sizce nasıldır antepte kullanan arkadaş varsa tavsiye edermi etmezmi
keeway a kaliteli diyorlar ama sektörde ismini yeni duyduğumuz bir motor geleceği belli değil. Yarın Hyosung gibi sektörü terk edip kullanıcılarını yüz üstü bırakmayacağını bilemeyiz. Almışken bilindik bir marka al derim.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
sayın sofuoglu tarz olarak chooper/cruiser modellerde geziniyorum . Birde zongshen kaliteli çinli diyorlar bu motor hakkındaki yorumlar nedir arkadaşlar . zongshen 250 V-Twin motor olan modeli .
Ride Baby Ride !!!
:cat::bestmt:::140::
kardeş madem chopper veya cruiser tarzı bi motor düşünüyorsun o zaman keeway supershadow veya regal raptor düşünebilirsin mesela regal ayrıca 250 cc ve su soğutmalı titreşim yok denecek kadar az bi motor incelemende fayda var..
http://www.sahibinden.com/tertemiz_r...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fiyati_dus...XQQdisplayitem
?????????????????????????????????????????????????? ????????
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
napıynız loo hemşerilerim
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Gaziantepli arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
GAZİANTEP MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)