Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    millet kuusra bakmayin uzun suredir islerimin yogunlugu hastalik derken takilamiyorum ama msn acik inbsallah ordan gorusduruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı Akrep_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salton bir zat tanıttım kendimi sana artık unutmazsın sanırım:D
    Evet Hasan kardeş bizzat tanıdım Yakın gezilerde tekrar görüşürüz işallah.
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen kim oluyorsunda gönderme yapıyorsun adam ol. sen önce kendini bi tanıt kimsin necisin topicte ne işin var senin altındaki motor ne millete akıl dağıtıyorsun daha bi scooter yazmayı bilmiyorsun burda regal al bilmemne diyorsun evet ben scooter kullanıyorum ama sen hiç merak etme ben chopper'da kullandım racing'de kullandım zaten bişey bilmesek motorlar hakkında tavsiyelerde bulunmam 150 cc'lik scooter kullanıyorum diye aklın sıra bişey bilmiyor zannettin heralde saçma sapan yorumlar yapmayıda bırak kendi mt topigine git yada efendi ol

evet ragal'ler fena motor değil ama parça sıkıntısı yaşarsın
    Nihat kardeş sinirlenme bu kadar. Sakin ol, bence öyle demek istememiştir.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n

cevab

sen kim oluyorsunda gönderme yapıyorsun adam ol. sen önce kendini bi tanıt kimsin necisin topicte ne işin var senin altındaki motor ne millete akıl dağıtıyorsun daha bi scooter yazmayı bilmiyorsun burda regal al bilmemne diyorsun evet ben scooter kullanıyorum ama sen hiç merak etme ben chopper'da kullandım racing'de kullandım zaten bişey bilmesek motorlar hakkında tavsiyelerde bulunmam 150 cc'lik scooter kullanıyorum diye aklın sıra bişey bilmiyor zannettin heralde saçma sapan yorumlar yapmayıda bırak kendi mt topigine git yada efendi ol

evet ragal'ler fena motor değil ama parça sıkıntısı yaşarsın
    karayılan kardeşim gönderme falan değil iyi okursan yazılanı benim yazım genel dir kendi üstüne alınacak bi durum yok artı benim yazdıklarımda bi ikna etme çabasımı varki kendi üzerine alındın anlaşılmış değil senin haraketin bu arada ben mustafa kahraman maraş tan sen her yazılanı üzerine alma çünki bu sitede her kes bi yorum yapar karşıdaki kişi alır veya almaz kimsenin yediği içtiği yok buradasenin 150 cc kulalnyor olman bana herhangi bi durum yaratmaz cünki bende kullandım sen yazıyı iyi oku doğru değerlendir bence yazılarımda kimseye laf vurmam bende hoşlanmam cünki yazımın sonunu oku sen benimki sadece nacizane bir tavsiye uyar uymaz bilemem herkes kendine
    ha tapic konusuna da gelince ne oldu anteb topiğine girdi isem sen hiç başka illerin mt sini merak edib acmıyormusun

sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    millet kuusra bakmayin uzun suredir islerimin yogunlugu hastalik derken takilamiyorum ama msn acik inbsallah ordan gorusduruz
    Üzeyir heç deme gitsin yaw bizde seninle görüşme arzusuyla yanıp tutuşuyor kahroluyorduk hatta.. Bu arada geçmiş olsun kardeşim öpüldün..

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    karayılan kardeşim gönderme falan değil iyi okursan yazılanı benim yazım genel dir kendi üstüne alınacak bi durum yok artı benim yazdıklarımda bi ikna etme çabasımı varki kendi üzerine alındın anlaşılmış değil senin haraketin bu arada ben mustafa kahraman maraş tan sen her yazılanı üzerine alma çünki bu sitede her kes bi yorum yapar karşıdaki kişi alır veya almaz kimsenin yediği içtiği yok buradasenin 150 cc kulalnyor olman bana herhangi bi durum yaratmaz cünki bende kullandım sen yazıyı iyi oku doğru değerlendir bence yazılarımda kimseye laf vurmam bende hoşlanmam cünki yazımın sonunu oku sen benimki sadece nacizane bir tavsiye uyar uymaz bilemem herkes kendine
    ha tapic konusuna da gelince ne oldu anteb topiğine girdi isem sen hiç başka illerin mt sini merak edib acmıyormusun

tamam ya neyse uzatmanın anlamı yok.

bu arada millet aklınıza geldi nihayet buraya bişeyler yazmak
    nerelerdesiniz yav
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

slm millet

benhasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Joyride+wolf 250
    merhaba arkadaşlar nasılsınız
    özledik sizleri yavv
    eve net bağlatma faaliyetlerim devam ediyor
    bol bol görüşürüz.
    şimdilik bay bay..

Motosikleti
    JINCHENĞ JC110-9
    ahanda burdayız yav siz nerdesiniz
    serdar karaata

Gaziantep mt lütfen dikkat!!!

Sevgili arkadaşlar 31 ekim 2008 cuma günü saat 21.30 da benim dükkanda toplanalım kadronun eksiksiz olarak katılımı rica olunur(Alperence)
    [B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
    YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
    Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]

abi ben gelmeye çalışırım ama motorsuz çünkü pazar günü öğleden sonra kaza yaptım
    sorumsuz bir araba sürücüsü yüzünden kaza şöyle oldu ben ana cadde'de gidiyorum aniden ara sokaktan bir araba çıktı az daha çarpıyordum ama kurtardım bir yatırdım motoru neredeyse dizim yere değecek o kadar yani elinde cep telefonu adam önünü arkasını görmüyor neyse aynı araba biraz ilerde ara sokağa girdi bende yolumun üzeri olduğu için aynı sokağa bende girdim bunun gene elinde cep telefonu yolun sağından yavaşça gidiyo bende arkasındayım dedim şunun soluna geçip gidiym dedim ama tam geçicem bir anda bir kırdı önüme çarpmamak için motoru yatırdım sonra bir baktım yerdeyim eğer çarpsam çok daha kötü sonuçlar çıkardı ortaya allahtan kafamda kask vardı zaten kesinlikle kasksız binmem motora ve sonuç dirseğimde çatlak olduğunu tespit etti doktor 1 ay askıda kalacakmış ve 1 ay motordan uzak kalıcam ama bunada şükür daha kötü olabilirdi motorunda
    150 ytl masrafı var grenajlar kırıldı arka cant egildi ama bu masrafları karşı taraf karşılıyacak adamda zaten iyi birisiymiş ama adam çok kortu yavadamın rengi atmıştı sanki yerde kendi sürüklendi
    şu an hala ağrılarım var cumaya kadar biraz daha iyi olursam gelirim grşrz

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    abi ben gelmeye çalışırım ama motorsuz çünkü pazar günü öğleden sonra kaza yaptım
    sorumsuz bir araba sürücüsü yüzünden kaza şöyle oldu ben ana cadde'de gidiyorum aniden ara sokaktan bir araba çıktı az daha çarpıyordum ama kurtardım bir yatırdım motoru neredeyse dizim yere değecek o kadar yani elinde cep telefonu adam önünü arkasını görmüyor neyse aynı araba biraz ilerde ara sokağa girdi bende yolumun üzeri olduğu için aynı sokağa bende girdim bunun gene elinde cep telefonu yolun sağından yavaşça gidiyo bende arkasındayım dedim şunun soluna geçip gidiym dedim ama tam geçicem bir anda bir kırdı önüme çarpmamak için motoru yatırdım sonra bir baktım yerdeyim eğer çarpsam çok daha kötü sonuçlar çıkardı ortaya allahtan kafamda kask vardı zaten kesinlikle kasksız binmem motora ve sonuç dirseğimde çatlak olduğunu tespit etti doktor 1 ay askıda kalacakmış ve 1 ay motordan uzak kalıcam ama bunada şükür daha kötü olabilirdi motorunda
    150 ytl masrafı var grenajlar kırıldı arka cant egildi ama bu masrafları karşı taraf karşılıyacak adamda zaten iyi birisiymiş ama adam çok kortu yavadamın rengi atmıştı sanki yerde kendi sürüklendi
    geçmiş olsun nihat verilmiş sadakan varmiş dört tekerlilerre dıkkat etmek lazım....
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun nihat verilmiş sadakan varmiş dört tekerlilerre dıkkat etmek lazım....
    abi sağol ama sen ne kadar dikkat edersen et dört tekerliler dikkat etmiyor
    adamlar bizi hesaba almıyor

Nihat geçmiş olsun kardeşim aman dikkat daha dikkatli olmakta fayda var görüşürüz cuma günü inş..

Cyberm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İş seyahatim dolayısı ile Antep'e geldim... Müsait olan arkadaşlarımla tanışmak isterim.. İyi Akşamlar.... Bu Akşam Kaleli Otelde olacağım... Adil Dervişoğlu...
    Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...

Alıntı sofuoglu-54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nihat geçmiş olsun kardeşim aman dikkat daha dikkatli olmakta fayda var görüşürüz cuma günü inş..

kardeşim sağol dahada dikkatli olmaya çalışıcam

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    gecmiş olsun karayılan arkadaşım inşallah önemli bi rahatsızlığın yoktur
    heb aynı nerde isen motor kazalarının 100 de 75 i diğer sürücü hatası ve gale almamalarından dolayı zaten gecmiş olsun

Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmiş olsun karayılan arkadaşım inşallah önemli bi rahatsızlığın yoktur
    heb aynı nerde isen motor kazalarının 100 de 75 i diğer sürücü hatası ve gale almamalarından dolayı zaten gecmiş olsun

sağol arkadaşım işte dirseğimde çatlak var 3 hafta askıda kalacak 3 hafta bana motor yasak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler