millet kuusra bakmayin uzun suredir islerimin yogunlugu hastalik derken takilamiyorum ama msn acik inbsallah ordan gorusduruz
millet kuusra bakmayin uzun suredir islerimin yogunlugu hastalik derken takilamiyorum ama msn acik inbsallah ordan gorusduruz
karayılan kardeşim gönderme falan değil iyi okursan yazılanı benim yazım genel dir kendi üstüne alınacak bi durum yok artı benim yazdıklarımda bi ikna etme çabasımı varki kendi üzerine alındın anlaşılmış değil senin haraketin bu arada ben mustafa kahraman maraş tan sen her yazılanı üzerine alma çünki bu sitede her kes bi yorum yapar karşıdaki kişi alır veya almaz kimsenin yediği içtiği yok buradasenin 150 cc kulalnyor olman bana herhangi bi durum yaratmaz cünki bende kullandım sen yazıyı iyi oku doğru değerlendir bence yazılarımda kimseye laf vurmam bende hoşlanmam cünki yazımın sonunu oku sen benimki sadece nacizane bir tavsiye uyar uymaz bilemem herkes kendine
ha tapic konusuna da gelince ne oldu anteb topiğine girdi isem sen hiç başka illerin mt sini merak edib acmıyormusun
merhaba arkadaşlar nasılsınız
özledik sizleri yavv
eve net bağlatma faaliyetlerim devam ediyor
bol bol görüşürüz.
şimdilik bay bay..
ahanda burdayız yav siz nerdesiniz
serdar karaata
Sevgili arkadaşlar 31 ekim 2008 cuma günü saat 21.30 da benim dükkanda toplanalım kadronun eksiksiz olarak katılımı rica olunur(Alperence)
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
abi ben gelmeye çalışırım ama motorsuz çünkü pazar günü öğleden sonra kaza yaptım
sorumsuz bir araba sürücüsü yüzünden kaza şöyle oldu ben ana cadde'de gidiyorum aniden ara sokaktan bir araba çıktı az daha çarpıyordum ama kurtardım bir yatırdım motoru neredeyse dizim yere değecek o kadar yani elinde cep telefonu adam önünü arkasını görmüyor neyse aynı araba biraz ilerde ara sokağa girdi bende yolumun üzeri olduğu için aynı sokağa bende girdim bunun gene elinde cep telefonu yolun sağından yavaşça gidiyo bende arkasındayım dedim şunun soluna geçip gidiym dedim ama tam geçicem bir anda bir kırdı önüme çarpmamak için motoru yatırdım sonra bir baktım yerdeyim eğer çarpsam çok daha kötü sonuçlar çıkardı ortaya allahtan kafamda kask vardı zaten kesinlikle kasksız binmem motora ve sonuç dirseğimde çatlak olduğunu tespit etti doktor 1 ay askıda kalacakmış ve 1 ay motordan uzak kalıcam ama bunada şükür daha kötü olabilirdi motorunda
150 ytl masrafı var grenajlar kırıldı arka cant egildi ama bu masrafları karşı taraf karşılıyacak adamda zaten iyi birisiymiş ama adam çok kortu yavadamın rengi atmıştı sanki yerde kendi sürüklendi
şu an hala ağrılarım var cumaya kadar biraz daha iyi olursam gelirim grşrz
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
İş seyahatim dolayısı ile Antep'e geldim... Müsait olan arkadaşlarımla tanışmak isterim.. İyi Akşamlar.... Bu Akşam Kaleli Otelde olacağım... Adil Dervişoğlu...
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
gecmiş olsun karayılan arkadaşım inşallah önemli bi rahatsızlığın yoktur
heb aynı nerde isen motor kazalarının 100 de 75 i diğer sürücü hatası ve gale almamalarından dolayı zaten gecmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)