Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    JINCHENĞ JC110-9
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaziantep mt nerelerdesiniz kış uykusunamı yattınız ne
    evet kış uykusuna yattık işlerin yoğunlugundan olsa gerek kimsede ses yok ali abide artık gezi ve toplantıda yapmıycakmış artık ta yaza kadar uyuruz
    serdar karaata

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet ali abi bıraktı artık gaziantep mt bir araya gelemez en azından ben böyle düşünüyorum
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    arkadaşlar bugun hayali abinin yanında toplanıp sonrada Hayali abinin dükkanının yakınındaki çay ocağında çay açimeye gideceğiz. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa hayali abinin yanına uğrasın. Adresi hayali abi tarif eder. Bol Muhabbet Bol bol çay var. Görüşmek üzere.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    CBF150
    herkeze selam arkadaşlar...salton sen gökhansın sanırım

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugun hayali abinin yanında toplanıp sonrada Hayali abinin dükkanının yakınındaki çay ocağında çay açimeye gideceğiz. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa hayali abinin yanına uğrasın. Adresi hayali abi tarif eder. Bol Muhabbet Bol bol çay var. Görüşmek üzere.
    yav gökan alem adamsın ha dün akşam saat 19:00 kadar forumdaydım kimse bişey yazmadı önceden niye yazmıyorsunuz buraya toplanılacağını bende gelirdim

sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet ali abi bıraktı artık gaziantep mt bir araya gelemez en azından ben böyle düşünüyorum
    Nihatım Ali abi bırakmadıki sen yanlış anlamışsın sadece işlerinin yoğunluğu dolayısıyla bi süre organizasyon yapamayacağını söyledi o kadar sadece bu arada forum gerçekten çok sakin bu konuda katılıyorum

Alıntı sofuoglu-54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nihatım Ali abi bırakmadıki sen yanlış anlamışsın sadece işlerinin yoğunluğu dolayısıyla bi süre organizasyon yapamayacağını söyledi o kadar sadece bu arada forum gerçekten çok sakin bu konuda katılıyorum
    bırakmadımı ben yanlış anladım o zaman iyi ya

bu arada forumda İNLER CİNLER çift kale top oynuyorokadar sakin yani

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı Akrep_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze selam arkadaşlar...salton sen gökhansın sanırım
    Evet Ben Gökhan'ım Fakat seni bi türlü çıkaramdım kusura bakma. Bu arada hoşgeldin aramıza.
    yav gökan alem adamsın ha dün akşam saat 19:00 kadar forumdaydım kimse bişey yazmadı önceden niye yazmıyorsunuz buraya toplanılacağını bende gelirdim
    Nikat son mesajından anlamıştım saat 7 ye kadar beklediğini ama napalım bizde son anda karar verdik toplanmaya. Toplantıdan sonrada nizip e gittik.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    Az kaldı çook az ama geliyorum
    Herkese merhabalar arkadaslar . Bu forumda ve motosiklet camiasında yeni bir kardeşiniz olarak sizlerden yardım almak istiyorum . Ben yeni bir motor almaya karar verdim ama sadece motor almaya marka ve modele henüz karar veremedim . Bu forumdaki markaları inceledim ama birçok model var öncelikle istediğim tarzı ve motor özelliklerini yazmak istiyorum sonrada sizlerden görüşlerinizi bekliyorum . Acelem yok zamanım var beklerim iyi bi makine yakalayana kadar .
    Öncelikle Chooper / Cruiser tarzı bi makine olmalı diyorum ve sonrasında V-Twin motor ve en az 250cc güçde önemli salgılattığı adrenalin o kadar önemli diil görkemli olmalı . Piyasadaki model/fiyat/performans üçlüsüne size göre uyan hangi modeller var buradan antepli bir kardeşinize yardımcı olmak isterseniz sevinirim
    Saygılarımla
    ibrahim ...

Alıntı ibolister adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar arkadaslar . Bu forumda ve motosiklet camiasında yeni bir kardeşiniz olarak sizlerden yardım almak istiyorum . Ben yeni bir motor almaya karar verdim ama sadece motor almaya marka ve modele henüz karar veremedim . Bu forumdaki markaları inceledim ama birçok model var öncelikle istediğim tarzı ve motor özelliklerini yazmak istiyorum sonrada sizlerden görüşlerinizi bekliyorum . Acelem yok zamanım var beklerim iyi bi makine yakalayana kadar .
    Öncelikle Chooper / Cruiser tarzı bi makine olmalı diyorum ve sonrasında V-Twin motor ve en az 250cc güçde önemli salgılattığı adrenalin o kadar önemli diil görkemli olmalı . Piyasadaki model/fiyat/performans üçlüsüne size göre uyan hangi modeller var buradan antepli bir kardeşinize yardımcı olmak isterseniz sevinirim
    Saygılarımla
    ibrahim ...

kardeş aramıza hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim
    motor konusuna gelince eğer çin malı düşünmüyorsan 250cc sınıfında en iyi motor GV 250'yi tek geçerim hem kaliteli hemde sağlam bir motor sorun yaşamassın motoruda sınıfında en güçlüler arasında 29 hp hava yağ soğutmalı
    fiyat olarakta hem sıfırı hemde 2.eli uygun olan bir motordur ama bana sorarsan 2.el al derim daha ekonomik olur piyasada temizini bulabilirsin

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Ben Gökhan'ım Fakat seni bi türlü çıkaramdım kusura bakma. Bu arada hoşgeldin aramıza.

Nikat son mesajından anlamıştım saat 7 ye kadar beklediğini ama napalım bizde son anda karar verdik toplanmaya. Toplantıdan sonrada nizip e gittik.
    napalım sağlık olsun bir dahaki sefere artık ama son anda karar vermeyin gene

Motosikleti
    Çok teşekkür ederim ilgine abi katılımcı ve kalıcı olmayı bende çok isterim ama teknik en ufak bir bilgim yok olanlardan faydalanmak isterim . Farklı konularda bilgi istenirse ihtiyaç olursa bildiklerimi en son noktasına kadar paylaşmayı isterim . Bunun için forumdayım . Hyo bende çok düşünüyorum ama antepte 2. el sahibinden.com da bulamadım sizlerin bildigi biryerlerde varsa tavsiyelerinizi alabilirim . Birde Keewaylar nasıl superlight la mı başlamalı eger başlanırsa cruiser 250 veya Shadowlamı ?

Saygılarımla
    ibrahim

Çok teşekkür ederim ilgine abi katılımcı ve kalıcı olmayı bende çok isterim ama teknik en ufak bir bilgim yok olanlardan faydalanmak isterim . Farklı konularda bilgi istenirse ihtiyaç olursa bildiklerimi en son noktasına kadar paylaşmayı isterim . Bunun için forumdayım . Hyo bende çok düşünüyorum ama antepte 2. el sahibinden.com da bulamadım sizlerin bildigi biryerlerde varsa tavsiyelerinizi alabilirim . Birde Keewaylar nasıl superlight la mı başlamalı eger başlanırsa cruiser 250 veya Shadowlamı ?

Saygılarımla
    ibrahim
    eğer maddi durum pek iyi değilse keeway shadow yada superlight fena değil
    Shadow'un 2.elini 3.000 liraya alırsın tabi hyosungla kesinlikle karşılştırılıcak bir motor değil ama bana sorarsan eger 5-6 bin ytl çıkara bilirsen hyosung al kafan rahat olur bide eksoz takarsın çata pata binersin
    hyosunga 2.eline çevre illere bakacaksın sahibinden.comda evet antepte yok

http://www.sahibinden.com/sok_sok_so...XQQdisplayitem bak bu kampanyalı fiyatı bayağı düşmüş fiyat

Motosikleti
    eywallah bu adamlarla (ONCEL MOTOR ) cok önce görüşmüştüm fiyatta indirimde yaptılar ancak istanbulda ve fiyat çok yüksek takdir edersiniz ki sezonda bitti denilen günlerdeyiz ve başlangıç motoru olarak yüksek bana göre . Antepte bi shadow var ama 3.750 istiyor 4000 de motor garajda kalmış sizce 3000 teklif etsem bu arkadasa ayıp olurmu ? Shadow da V-Twin motor uygulanmış sesi felanda güzel . Ama baktırmak lazım antepte iyi bir usta biliyormusunuz ? gitsemde göstersem
    http://www.sahibinden.com/3500km_sif...XQQdisplayitem

eywallah bu adamlarla (ONCEL MOTOR ) cok önce görüşmüştüm fiyatta indirimde yaptılar ancak istanbulda ve fiyat çok yüksek takdir edersiniz ki sezonda bitti denilen günlerdeyiz ve başlangıç motoru olarak yüksek bana göre . Antepte bi shadow var ama 3.750 istiyor 4000 de motor garajda kalmış sizce 3000 teklif etsem bu arkadasa ayıp olurmu ? Shadow da V-Twin motor uygulanmış sesi felanda güzel . Ama baktırmak lazım antepte iyi bir usta biliyormusunuz ? gitsemde göstersem

3.250-3.500 den daha fazla verme.
    benim gittiğim bir motorcu var şehreküstüde BİLGİN motor oraya göstere bilirsin ustanın adıda bilgin gidersen selamımı söyle yardımcı olur Nihat dersen tanır beni

Motosikleti
    CBF150
    Salton bir zat tanıttım kendimi sana artık unutmazsın sanırım:D

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n

bilgi

arkadaşım regalere baksan bide bence regal tahmininizden daha iyi bir motor
    üstelik su soğutmalı uzun yolda ve gezilerde yormuyor bence herkes kullandığı motorla yorum ve tavsiyede bulunmalı aksisi ile ve artısı ile bence fikir isteyen arkadaşlara bu şekilde yardımcı olamak daha iyi bence adam scotır kullanır başaka başka motor için yorum yapıyor hiç kullanmadığı halde
    sen 5 veya 6 bini veriersen daha nice motorlar var ama bütcen kısıtlı ise regal rabtor ları incele bence nacizane tavsiya parca sorunu dersen muadil markalar uyuyorzaten sorun yok

Motosikleti

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim üstadım . Ragalleri inceliyorum zaten bir yerde en iyi çin malı denmişti regalden yana . Senin motoru nasıl görebilirim müsait bir zamanın varmıdır ? bana özelden ulaşabilirsin .

Alıntı regal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım regalere baksan bide bence regal tahmininizden daha iyi bir motor
    üstelik su soğutmalı uzun yolda ve gezilerde yormuyor bence herkes kullandığı motorla yorum ve tavsiyede bulunmalı aksisi ile ve artısı ile bence fikir isteyen arkadaşlara bu şekilde yardımcı olamak daha iyi bence adam scotır kullanır başaka başka motor için yorum yapıyor hiç kullanmadığı halde
    sen 5 veya 6 bini veriersen daha nice motorlar var ama bütcen kısıtlı ise regal rabtor ları incele bence nacizane tavsiya parca sorunu dersen muadil markalar uyuyorzaten sorun yok

sen kim oluyorsunda gönderme yapıyorsun adam ol. sen önce kendini bi tanıt kimsin necisin topicte ne işin var senin altındaki motor ne millete akıl dağıtıyorsun daha bi scooter yazmayı bilmiyorsun burda regal al bilmemne diyorsun evet ben scooter kullanıyorum ama sen hiç merak etme ben chopper'da kullandım racing'de kullandım zaten bişey bilmesek motorlar hakkında tavsiyelerde bulunmam 150 cc'lik scooter kullanıyorum diye aklın sıra bişey bilmiyor zannettin heralde saçma sapan yorumlar yapmayıda bırak kendi mt topigine git yada efendi ol

evet ragal'ler fena motor değil ama parça sıkıntısı yaşarsın

Motosikleti
    yoq:(ama olujak. hıh
    la nolmus buraaa kmse yok hayırmı acep:D yaaw bu öss bitirdi bni nese cok konustum herkese ei takılmalar
    [COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler