selam antep mt li arkadaşlarım
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
selam antep mt li arkadaşlarım
arkadaşlar acil HONDA CBF500 bulun bana.çok acil
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
slm agalar nnasılsınız iisiniz inş. okul dersane ett derken uyumaya bile vakit bulamıyorum yeni gelen arkadaslarım hoş geldiniz abilerim hepinizi çok özledim kendinizi ii bakin rabbim sizi nazardan korusun hadi kalın saglıcakla
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
sevgili G.ANTEP'Lİ dostlarım.uzun zamandır,isteyipde,birtürlü gerçekleştiremediğimiz,ziyaretimiz gerçekleşecek.kısmet olursa ve hava yağışlı olmazsa,bayramın 3. günü sabah 7,30'da ADANA'dan çıkıyor ve ziyaretinize,bayramlaşmaya geliyoruz.yolumuzun,tahmini 3 saat civarında süreceğini tahmin ederek,10,30 gibi orada,sizlerle olacağız.sizinle nerede buluşabileceğimizi bana bildirirseniz,bende ekibi ona göre yönlendireceğim.görüşmek üzere.(az önce haberleri dinledim ve bayram süresince bölgemizde yağışın olmadığını söyledi.)sevgilerimle.
slm adanalı abilerim ve arkadaşlarımız basımızın üstünde yeriniz var inş kazasız belasız gelirsinizz . . .
İnş kazasiz belasiz gelirsiniz görüşmeyi nasip eder allah bize.
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
slm adana mt nasilsiniz sonunda geliyorsunuz basimizin ustunde yeriniz var bekliyoruzzz
Mustafa Beni Araa Acil
sizlerin misafirperverliğinizden hiç şüphemiz olmadı zaten.allah hepinizden razı olsun.zaten G.ANTEP'in misafirperverliğini bütün TÜRKİYE biliyor.görüşmek üzere.sevgilerimle.
Gürsel abi ben hariç herkes olucaktır eminim bayramın 2nci günü ist'ye gideceğim için görüşmek kısmet olmayacak abi nasip başka zamana inşallah yolunuz açık olsun abi şimdiden bayramınızı kutluyorum sevgiler selamlar..
Tüm Mt Ailesinin ve Gaziantep Mt'nin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,Mübarek bir ayın semeresini toplayabilmek ümidiyle...
arkadaşlar cümleten hayırlı bayramlar olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Tüm Gaziantep MT'nin bayramı kutlu olsun.Daha nice bayramları birlikte ve motosiklet üzerinde geçrimeniz dileklerimle
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
YüreğinİZDE damla damla umut, günlerinİZDE bin tatlı mutluluk dolsun. SevdiklerinİZ hep yanında olsun, yüzünÜZ ve gülünÜNÜZ hiç solmasın. BayramınIZ kutlu olsun...
G.ANTEP MT
bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz....antalya mt
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)