aslında bu akşam toplantı olsa iyi olur hemin yeni gelen arkadaşlarla tanışırız
biz tatlı su motorcuları degiliz...
abi sanki veda edermiş gibi yazmıssın
aramıza hoşgeldin
aramıza hoşgeldin
serdar karaata
yahyacım iyi güzel söyluyonda abi 40 yılın başı ya bi düğün olur yada allah geçinden versin cenaze olur bence sırf bunları düşünerek araba almak mantık işi değil yaw araba hem masraflı motor gibi değil motora 10 ytl benzin koyarsın 1 hafta binersin arabaya 20 ytl benzin koyarsın çarşıya gider gelirsin dayı bi motor tamirine girse 1 milyardan kurtulamazsın hep masraf yani dayı lastikleri değiştireyim desen 700-800 milyonun gider araba sana göre değil yahyam sen salla arabayı vazgeç bu sevdadan yani eski motorculardan kim kaldı yaw sende gidersen yinede hayırlısı olsun boşver takma sen görüşmek üzre..
Ali abi ben bayramın 2.ci günü akşam kısmetse istanbula gidiyorum malesef üzülerek söylüyorum Adana Mt buluşmasında olamayacağım 2-3 hafta yokum kısmet değilmiş napalım arkadaşlar kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum gelince görüşürüz inşallah şimdiden bayramınızı kutlarım hepinizinde Hayali abi,Ali abi,Erkengel,Gökhan,Yahya,Üzeyir,Nihat,Hasan,Burak ,Mahmut,Nihat,Serdar ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlarım ve abilerim Kadir Geceniz Mübarek olsun gelince görüşmek üzre Allah'a emanet olun
slm arkadaşlar hepiniz kandilini mübarek olsun akşam toplantı olursa inş görüşürüz
yagmurda yavaş gidelim yarım saat önce dolmuşun altına giriyodum teker kaydı:S allahdan bişey olmadı
saol karayılan abi 17 yasındayım ögrenciyim motoru aldıgımda ehliyeti de aldım sadece a2 ehliyetim var bildigin gibi motor ehliyetini 17 yasında veriyorlar meslek lisesinde okuyom vs zamanla daha iyi tanışırız inş burda sizlere uzun süre inş birlikteyim
kardeş ehliyet almakla çok iyi etmişsin bende kardeşime aldım a2 ehliyet yaştan dolayı motor ehliyeti alabildi ancak
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Toplanti olacakmi yaf
Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!
Ben bugun çıkıp dolaşacam. Hayali abinin yanına gidecem. Gelen olursa birde okey atarız.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Hayali abinin yeri neresi
eyvallah harun kardeş, ağzına sağlık. Güle git,güle gel. Kazasız belasız inş.
doğru diyon güzel diyonda benimkininde bir grenajı zor bulunuyor biliyorsun. Alırsan bir fakir fukara işi kuş serisinden bir tane hem az yakar, hemde masrafı fazla olmaz zibil gibide parça var.
serdar27 kardeşim araba alsakda içimizdeki motorcu ruhumuz bize kalır inş.ölenekadar gitmez, kalır diyorum Allah izin verirse. Yani veda tarzından değil.
ayriyeten her bireyin kadir gecesi mübarek olsun. Mevlam günahlarımızı affetsin.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
ANTEP MT kadir gecenizin hayırlara vesile olmasını dilerim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Slm Beyler Iyi Geceler Ben Msn Ye Giremiyomda Aranızda Girebilen Varmı _????
arkadaşlar kızkardeşimi ziyarete geliyorum eşimle gaziantep e fakat bir sorun var izmirden antep e otobüs bulamadım o yüzdenki adana ya alabildim ordan aktarma ile gelecem sorun şu dönüş bileti bulamıyoruz.
ekim in 2 si veya 3 ü dönüş için izmir e yola cıkmamız lazım yokmu bir tanıdıgınız otobüs yazıhanelerinde mardin veya diyarbakırdan gelen otobüslerde olabilir. ricam rezerve ederseniz bu pazarda ben gelir bileti alırım.
tel 0535 447 42 77 cagrı yapın ben sizi ararım
izmirden hemşerinize yardım şimdiden teşekkürler...
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Dün akşam Uzeyir Gokhan Hayali Abiyle Tanişma firsatimiz Olurdu inş sizlerlede olur
[QUOTE=imkansiz27;1274395]ya kardes burdan bir kac firmaya sordumda yer yok yaa
teşekkür ederim saat20..30 adana ya dogru yola cıkıyoz bakalım dönüş mecaralı olacak galiba..
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)