Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI
    sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı serdar27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla millet yolda garip bi şekilde bana bakıyordu
    sabah leyin batur sahasını orda gidiyodum araba az daha üzerime çıkacaktı son anda fark ettim adamın şeritine girmişim haberim yok
    heyir işallah serdar kardeşim bence sen bi müddet motor kullanma çek eve kapat üstünü kalsın zaten kışda geldi hiç binilmez motora felan niye biliynmi sen tehlikeli adamsın ağam okul boyamadan gelirkende samanlığa girmişsin galiba şimdide adamın şeridine girmişsin ya geç farketseydin allah göstermesin allah esirgiye dikkat et bak..!! Herzaman şans yüzüne gülmeyebilir aman dikkat kardeşim aman ha aman bize üzme sakın..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sofuoglu-54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyir işallah serdar kardeşim bence sen bi müddet motor kullanma çek eve kapat üstünü kalsın zaten kışda geldi hiç binilmez motora felan niye biliynmi sen tehlikeli adamsın ağam okul boyamadan gelirkende samanlığa girmişsin galiba şimdide adamın şeridine girmişsin ya geç farketseydin allah göstermesin allah esirgiye dikkat et bak..!! Herzaman şans yüzüne gülmeyebilir aman dikkat kardeşim aman ha aman bize üzme sakın..
    evet serdar harun kardeşin dediği gibi aman dikkat et sen daha acemisin üzme bizi
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    Hysoung 250 gt R alacam Sağlam tmiz vrsa alarim :)
    Karayilan 17yaşindayim adim mustafa yeni katildim mtye inş uzun süre birlikte olruuz
    Ölüm, ölü için bir çözüm değildir.!

tekrar hoş geldin kardeşimehliyetin varmı yoksa almanı tavsiye ederim grşrz

genelde cuma günleri kale altında (gözde tost) evinde toplantı yapılır hafta sonuda gezi yapılır burdan takip edersin toplantı ve gezi yapılıcak yerleri

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı erisilmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karayilan 17yaşindayim adim mustafa yeni katildim mtye inş uzun süre birlikte olruuz
    hg kardes umarim katilimci olursun ben uzeyirrr bu araad nihatinda dedigi gibi ehliyet vardir diyecem ama yas 17 mis ama alirsin

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı erisilmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldın aramıza mustafa

arkadaşlar bayramda misafirlerimiz olacak bayramın 3 . günü adana mt büyük ihtimalle burda olacaklar burdan duyurayım dedim işinizi gücünuzu ona göre ayarlayın

sonra yanyattı çamura battı teker patladı şöför atladı evden hanım bırakmadı nişanlim bizdeydi gibi gereksız mazeretler uydurmuyalım
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldın aramıza mustafa

arkadaşlar bayramda misafirlerimiz olacak bayramın 3 . günü adana mt büyük ihtimalle burda olacaklar burdan duyurayım dedim işinizi gücünuzu ona göre ayarlayın

sonra yanyattı çamura battı teker patladı şöför atladı evden hanım bırakmadı nişanlim bizdeydi gibi gereksız mazeretler uydurmuyalım
    yer mekan bellimi abi nerde.abi şöyle açık havadar bir yer olsunşöyle doğayla iç içe bir yer mesela dülük baba şahin tepesi falan çok güzel olurdu kartal tepesimiydi yoksa yav
    yada gaski göletinede gidebiliriz orasıda çok güzel su başı geçen pazar ben gittim balık tutmaya oturma yerleri falan yapmışlar masalar banklar yapmışlar çok güzeldi
    adana mt'ile şöyle bir şehir turuda yaparız ali abi.
    güzel bir organisazyon olur

ben iyice çoştum yavbiri beni durdursun

Motosikleti
    JINCHENĞ JC110-9
    yarın toplantı varmı
    yağmur yagdıgı gun kimse motorla dışarı çıkmadı galiba kimsede ses yok

Alıntı sofuoglu-54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

kötüye bişey olmaz iyiyide allah esirger derler bizimkide öyle oldu galiba

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet serdar harun kardeşin dediği gibi aman dikkat et sen daha acemisin üzme bizi
    az kaldı acemiligi atacam üzerimden
    serdar karaata

karayılan´isimli üyeden Alıntı

az kaldı acemiligi atacam üzerimden

hadi bakalım serdar sen yakında motoruda değiştirirsin o zaman

toplantı olabilir aslında olsa iyi olur ramazanın son günlerinde son kez toplanmış oluruz

Motosikleti
    Yarin Akşam(cuma) Toplanti Varmi?

mustafa kardeş sen takib et topigi yarın toplantı olursa burdan haber verilir herkese.ok

ayrıca şu imzana gaziantep mt'de yazsan çok güzel olurşöyle büyük harflerle

arkadaşlar herkese hayırlı iftarlar

Motosikleti
    2008 asya 125 cdı
    slm arkadaşlar ve özelikle hemşerilerim ben ve motorum asya 125 cdı ile beraber sizlerleyim en yakın zaman görüşmek dilegiyle...

yagmur yagdıgı ğün erişilmez le birlikte motorla iki saat gezdik tabi ertesi ğün hastaneye böbreklerimi üşütmüşüm

Motosikleti
    Alıntı sabotaj 27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar ve özelikle hemşerilerim ben ve motorum asya 125 cdı ile beraber sizlerleyim en yakın zaman görüşmek dilegiyle...

yagmur yagdıgı ğün erişilmez le birlikte motorla iki saat gezdik tabi ertesi ğün hastaneye böbreklerimi üşütmüşüm

Hg kardeşim Sende

Motosikleti
    2008 asya 125 cdı
    Arkdaşlar Moturu Yükseltmek Amacıyla Satıyorum Motorum Dost Işi Dir 01-12-2007 Model Tırafige çıkış Tarıhi 2008 1 Ci Ay 2800 Km De Hafta Bir Kere Pasta Cila Yaparım
    ögrenciden Temiz:
    Fiyat:1200

Motosikleti
    kınalı kuzu
    foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım katılımcı ve kalıcı olursunuz.

Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı. Ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet. Düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün ,cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.
    İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.

Gaziantep Mt

Motosikleti
    2008 asya 125 cdı
    öztürk kardeş moturun nedir ve markası modeli bide fiyatı rica etsem

Motosikleti
    Alıntı öztürk27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım katılımcı ve kalıcı olursunuz.

Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı. Ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet. Düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün ,cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.
    veda edermiş gibi konuşmuşun yahya

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    yahya ciim hocam ne oluyor sen olmazsan biz bazi seyleri kime danisicaz gezilerde kim dua edicekyapma gozunu sevim

hakgatten yav sanki veda edermiş gibi hissettim bende yahya kardeşim
    nereye gidiyorsun yav sen şimdi sattığın motorla nasıl araba alıcan gene araba alacaksan al ama motoru niye satıyon bu arada senin motor kaç km'de kaç model ve kaç para istiyorsun

Alıntı sabotaj 27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

hoşgeldin kardeş kalıcı ve katılımcı olman dileğiyleehliyetin varmı
    kendinden biraz daha bahs etsen adın ne yaş kaç ne işle uğraşırsın öğrencimisin vs.vs.

bu arada geçmiş olsunsoğuk havalarda kendinize dikkat edin

Motosikleti
    bu akşam toplantı olmaz buyuk ihtımal arkadaşlar hava bozuk yagmur yagıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler