Arkadaşlar duyduk duymadık demeyin artık bundan sonra nick im budur eski nickimi kulanmayacağım. Bu arada eski nick im cycle27 diydi. Yarın görüşmek üzere inş
Arkadaşlar duyduk duymadık demeyin artık bundan sonra nick im budur eski nickimi kulanmayacağım. Bu arada eski nick im cycle27 diydi. Yarın görüşmek üzere inş
Ali abi,ben gelemiyeceğim.Hatta önümüzdeki sene haziran'a kadar gezilere ve toplantılara da katılamayacağım(sanki daha önce çok katıldım ya)Malum ÖSS var önümde.O engeli aşdığım zaman başınızı ağrıtırım artık
sağlık olsun Kemalettin. Motoru (gt250r ) sahibindene satlığa koymuşsun. Hakkına hayırlısı olsun. öss de başarılar iyi çalış ama haaa
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
la yorum nasıl etiyiz gelemedinizmi geziden
hele bi anlatın gelemedik diye cezamı çektiriysiniz :D
işallah bi sorun çıkmamıştır...
En güzelide kazasız belasız çok şükür sorunsuz bi şekilde evlerimize dönmemiz oldu bence çok güzel bi geziydi epey yorulduk ama değdi emeği geçen herkesin eline koluna sağlık tekrar görüşmek üzre herkese selamlar
Emeği geçen herkesi ellerine sağlık . Ama sohbet bahane kebablar şahane idi haaaaa. yapanın, edenin, hazırlayının, pişirenin ellerine sağlık.
Gaziantep Mt
iftarımız, ortamlar harikaydı
herkeşe teşekkürler.
herkeşi öpüyorum.
kusura bakmayın gelemedim
Hele hoş geldiniz geziniz çok güzel olmuş. Yav herşeyi anladıkta resim leri niye atmıyosunuz gelmeyenlere cezamı veriyosunuz
Aydemir abi iftardan sonra resim leri koycagız demiş ama bişey yok haralda iftarı açınça vazgeçti resimleri koymaktan
serdar karaata
adım volkan arayıza acer katıldım eyi katılımcı olduğum sayılmaz.
elden geldiği kadek katılacam.
şimdilik kendiyize mıhat olunnn
arkadaşlar siz bitanesiz herşey çok güzeldi inşallah devamını antepte yaparız selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
ya superdi gercektem helede trnsportirin camindan 180 le giderken cama cikip fotograf cekmek gercekten superdi ama donus yolunda saat 1 de cama sakin cikmayinn cok soguk ama o arkadaslarin fotograflarini cekmek herseye deger herkese tsklrrrrrrrrr
Ayriyeten her şey çok güzeldi. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biraz gecikme oldu ama olsun geç olsun güç olmasın. Ali abi ve sabri abi kebablardaki ustalığınızı konuşturdunuz yine şahane olmuştu yine ellerinize sağlık. Hele kadayıf hele kadayıf valla hayali abi ellerin dert görmesin süpersin abi. Kebabları pişirmede sıcaktan terlemesine rağmen yinede aldırış etmeyen orhan abime çok teşekkürler. Mükemmel pişmişti doğrusu kebablar. Emeği geçen her kese özellikle yusuf ustaya teşekkür ederim. Seneye allah nasip ederse inş bir iftar sofrasında sağlıklı sıhhatli olmak buluşmak dileğiyle
arabanın içinden kadirliden ayrılırken bir demet
toplanma alanında diğer arkadaşların gelmesini beklerken.
Gaziantep Mt
elimdeki videoları ilgili topic e attım arkadaslar
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)