benim ayin 12 sinde musa gitme planim var eger gitmezsen gelirim tabiki bilirsiniz boylesi seyleri kacirmam
benim ayin 12 sinde musa gitme planim var eger gitmezsen gelirim tabiki bilirsiniz boylesi seyleri kacirmam
.....................................
serdar karaata
AYDEMİRİM
ben pazar günü 15:00 da işe gideceğim, haftaya pazar 07:00-15:00 çalışıyorum.yani işten 15:00 da çıkacam.eve geldim yola çıktım desem 16:30 u bulur.o saatten sonra adana dışına çıkmam zor olur.diğer hafta gece işe gideceğim.iftar olayı en azından 21:00 ı bulur.oda harala gürele koşturmacayla olur ve o halde gece işe gidip sabaha kadar çalışmak bayağı zorlar.eyer gündüz gezisi olsa sabah buluşuruz, keyfimize bakarız, gezeriz akşamda 19:00 gibi evde olsam 1-2 saat uyuyup gece işime gidebilirim
yani iftar deyilde gündüz planı olsa başımın üstünde yerin var
mesela yarın gezi diyen arkadaşlar var ama onlarada size iyi yolculuklar diyebiliyorum ancak
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abi bizler hep trafik polislerini kötü biliriz . Aslında kimse kendi kabahatini gün yüzüne çıkarmazlar .
işte bizim matrak trafik polislerimizle ve vatandaşımız arasında yaşanan ilginç diyaloglardan bir kaç öRnek
Kaç!
Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor 'Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!'
Polis megafonu
Bir teyzemiz yayalara kırmızı yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, 10 metre öteden megafon sesi gelir polisten, ''Abla, zaten şişmansın bir de pişman olma!''
Hayırlı Cezalar
Yer İstanbul, Yenibosna. Yenibosna'daki otobüs durağından çıktık Avcılar istikametine doğru gideceğiz. Otobüs kısa yoldan yola girebilmek için yasaklı yerden U dönüşü yapıyor. Yurdum polisi görev başında megafon açık ve o anlamlı anons geçiyor. 'Otobüsçü! Cezan hayırlara vesile olsun, devam et sen; ben plakana gönderirim nasıl olsa.'
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
'Otobüsçü! Cezan hayırlara vesile olsun, devam et sen; ben plakana gönderirim nasıl olsa.'
'Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!
çok güzel ya paylaşım için sağol
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
beşey değil nihatcım bide şunlara bak
Göstermelik
Birkaç gün önce trafiğin çok işlek olmadığı bir yerde normal olarak kırmızı ışıkta durdum. O an arkama yanaşan trafik polisinin anonsunu aynen aktarıyorum: '34 XXX... devam et, devam et. Sanki biz olmasak duracaksın.'
Türk polisi ve UFO
Eveeet, şimdi de o kocaman alkışları Antalya'da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa 'havadayken yapabileceğimiz bir şey yok, inerse tutuklarız' diyen yurdum polisi için alabilir miyiz?
Dürüst polis
Trafik polisi tarafından çevrilinir. Ehliyet evde unutulmuştur. İki taraf da 'çorba parası' konusunda hemfikirdir ama ben miktarı konusunda karar verememekteyimdir. Cepten 2 adet 20'lik çıkarılıp ruhsatın arasına konur. Polis ruhsatı açar ve 'bu fazla' diyerek 20'liklerden birini geri verir. Benim de bu yurdum polisini alnından öpesim gelir. Dürüst adammış
İnançlı polis
Yıllar önce sabahın erken bir saatinde nasılsa kimse görmez diye kırmızı ışıkta geçip sola döndüm ve 50 metre ilerdeki kırmızı ışıkta beklerken trafik polisine yakalandım. Kırmızı ışıkta geçtiğimi söyleyip ehliyet ve ruhsatı istediğinde 'Ama ışık sarıydı' itirazıma sert bir komutla 'Yemin et!' dedi. Resmen kalakaldım, insan yalan yere yemin edemiyormuş. Yemin edemediğimi gören sevgili polis kahkayı basarak 'Hadi yırttın, yalan yere yemin etseydin cezayı yazacaktım, bir daha dikkatli ol' dedi ve gitti. not: alıntıdır.
AHA BU DA ALINTIDIR.
Kendin dinle
Kocamın arabasını aldığım ve içine sigara kokusu sinmesin diye bütün camlarını açtığım anda en sevdiğim şarkının radyoda çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini de sonuna kadar açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons:' 34 XX, müziği kendin dinle! Kendin dinle ya da parçayı değiştir!'
ya gercekten super seyler ama gercekten bunlar sizinde dediginiz gibi alinti seyler cunki yurdum polisini biz oyle sekilde tanimisizki 3 veya 5 tane polis yuzunden hepsini ayni saniyoruz birde vatandaslarimizn abartmasi yokmu tabi bizimde vurgun duymazligimiz bunu tamamliyor eger ki biz kurallara uysak ne polise gerek kalicak nede baska birseye sucu sadece polise yuklememek lazim :
gaziantep mt yarin akşam sitemizin üyelerinden sevgili buyugumuz abimiz ümmet pertıkan aramızda olacak görüşmek isteyen arkadaşlar burdan takıp etsınler yer ve zamanı belirtırim..
ayrıca pazar günü osmanıyenın kadirli ilçesinde iftar organızasyonu yapılacaktır konu duyurular bölümüne acilacaktır...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
gelmeye calısacagım abi
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
bu gerçek yer heykelin yanı dövizcinin önü yine bi trafik polisi ve bir vatandaşımız arasında geçen olay
vatandaş yanlış yerde park halinde tabi bu durmu gören türk trafik polisi boş dururmu hemen bir iki düdük arkadaşım çek oradan arabayı vatandaş bi kafa sallaması tamam abi der gibi ama hiç persef bozulmaz .
polisimiz biraz bekler ve hemen olaya el koyar ben sana arabanı ora durdurma demedimmi? çeksene bak bi düdük bir sesli uyarı sonrasında ceza geliyor haaaa dedği an olay biter araba hemen çekilir polisimiz bu kez başka araca doğru yönelir oda olayı bayağı abartmış bi şekilde park halindedir
polis : birader böle parkmı olur hiç?
vatandaş: abi idare et acemiyimde anca böle durabildim
polis : acemiysen bu trafikte ne araba kullanıyorsum kardeşim ?
vatandaş : niye acemiler bu yola çıkamaz diye bir yasakmı var
polis olayı fazla uzatmadan hemen ceza makbuzuna sarılır ve yazmaya başlar
vatandaş : tamam abi sen yazma ben çekiyorum der polis hiç persef bozmadan cezaya devam der makbuzu tutuşturur vatandaşın eline adam öfkeli bi şekilde geçer direksiyon başına biz olay bitti derken ani bir fren sesi ile bi döndük arkaya adama emniyet müdürünün makam aracı tosluyo vay o vatandaşın ve trafik polisinin haline deyip nyola devam ettik sonu nasıl oldu bilmiyom
bu pazar yapılacak gezinin linki....
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...4-09-08-a.html
ali abi motorlarlamı gidilicek yoksa arabaylamı sen bi ara sanki arabayla gideriz falan demiştin eğer motorlarla gidilicekse ben pek güvenemiyorum motoruma yani daha öncede hiç şehir dışına çıkmadım bu motorla ama işte ne bileyim ben bu motorla en uzun yol gidiş dönüş 70 km yol yaptım okul boyamaya gitmiştik bir problem çıkarmamıştı allaha şükür ama bu yol daha uzun ne dersiniz arkadaşlar benim mondi gidermi bu yola
bu arada gidiş dönüş yolumuz kaç km
Nihat'cım scotterların en büyük sorunu kayış koparmasıdır bunuda sık sık yapar scooterlar özelliklede uzun yolda bi aksilik olmazsa gider motorun ancak işte dediğim gibi kayışlı motorlara pek güven olmuyor bazen ama ben olsam kayışlı bi motorla uzun yola çıkmazdım işimi garantiye alırdım yinede sen bilirsin kendine iyi bak görüşmek üzre
abi eyvallah ya içimi rahatlattınyanlız ali abi bişey sorucam abi şimdi benim motor 3.000 km'ye yaklaştı ve üzerindeki kayış orjinal kayışı bu kayışların ömrü kaç km
ali abi hani şehir dışı olursa arabayla falan gidecez diyordun olmadımı
bu arada gidiş dönüş yolumuz kaç km
ben pek güvenemiyorum motoruma yani daha öncede hiç şehir dışına çıkmadım bu motorla ama işte ne bileyim ben bu motorla en uzun yol gidiş dönüş 70 km yol yaptım okul boyamaya gitmiştik bir problem çıkarmamıştı allaha şükür ama bu yol daha uzun ne dersiniz arkadaşlar benim Jincheng gidermi bu yola
okul boyamaya gitdigimizde yol kenarındaki samanlıga girmiştim
gerçi buğün motoru servise götürecemde genede güvenemiyorum
serdar karaata
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)