Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aha bu da ebeveynimiz
    siz ebeveynsiz dağılır gidersiniz.sahip çıkalım bari
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yanınıza gelen arkadaşlarla ilgilendiğiniz için bende sizlere teşekkür etmek isterim.sağolun
    nedemek gürselim bir sen gelmedın gitti bizim kapımız sızın gibi motorcu arkadaşlarımıza herzaman acık bu gecenın 03:00 da olsa
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aha bu da ebeveynimiz
    tegu bir dahakı geldigin de saat:03:00 da gelmessen kabul etmem bak otobandan geri dönersın...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    JINCHENĞ JC110-9
    nihayet ehliyeti alabildik
    artık rahatça yola çıkabiliyorum

üzeyir abi hoş geldin
    serdar karaata

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    serdar hayırlı olsun tebrikler
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Serdar hayırlı olsun artık yarına ıslatırız bunuMillet yarın akşam gelmeyenin çükünü keserim
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Erkengel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serdar hayırlı olsun artık yarına ıslatırız bunuMillet yarın akşam gelmeyenin çükünü keserim
    abi sünnet olduk ya niye kesiyon pipimizi

şaka bir yana bizim peder yarın sabah beni mersine iş için göndere bilir inşallah gitmemde bende toplantıda olurum
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedemek gürselim bir sen gelmedın gitti bizim kapımız sızın gibi motorcu arkadaşlarımıza herzaman acık bu gecenın 03:00 da olsa

tegu bir dahakı geldigin de saat:03:00 da gelmessen kabul etmem bak otobandan geri dönersın...
    sağolasın alim.inan kendi aramızdada hep diyoruz.vallahi geleceğiz.uygun bir zamanı olsun herkesin istiyoruz .
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı mt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzeyir sen ya yağmura yakalanıyn yada doluya ölede resim çektirsene millet tatlı su motorcusu 2 oldu üzeyir ve gökhan hoşgeldin kardeşim .
    cumaya allahtan bişey olmazsa geliriz inşallah ali kardeşim benim .
    hasan sende gel ha kankim

yaw yagmur sorun degilde ruzgar yordu beni zaten gavur dagini cikamadim bahcede gecirdim geceyi kuzenimde

sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw yagmur sorun degilde ruzgar yordu beni zaten gavur dagini cikamadim bahcede gecirdim geceyi kuzenimde
    üzeyircim güzel kardeşim hoşgeldin,Beeg nediyn sen yaw,Raffık o senin motoru güzel sürmenden kaynaklanıyı işte ben olsam pedallar gene çıkardım olmadı inip iterdim anasını satıyım la nasıl çıkmaz motor anlamıyımki ben Neyse yarın geliyimde gül yüzünü göriyim acık öpüldün bu arada yeri bahalım

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    ..................
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Hyosung GTR250
    Alıntı sofuoglu-54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzeyircim güzel kardeşim hoşgeldin,Beeg nediyn sen yaw,Raffık o senin motoru güzel sürmenden kaynaklanıyı işte ben olsam pedallar gene çıkardım olmadı inip iterdim anasını satıyım la nasıl çıkmaz motor anlamıyımki ben Neyse yarın geliyimde gül yüzünü göriyim acık öpüldün bu arada yeri bahalım
    ben o yağmurda yoldaydım varsa öyle babayiğit helal olsun derim gözünden öperim arabayla 2 metre önümü göremedim ben ağaçları söküyodu rüzgar.valentino rossi gelse gene bişey yapamazdı o yolda bu arada akşam saat kaçta nerde buluşuyoruz biri bana bilgi versin telefonumu ewde unutmuşum :D
    [B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
    :queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
    [COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]

saat 20:30 'da gözde tost evindeymişiz yine kalealtındaki görüşmek üzre arkadaşlar...

Motosikleti
    kanunı 150 cc

kardesim yagmurdan goz gozu gormuyordu nasil gidim ben dua ediyorum gavur dagina kadar geldimmmm hemmm soforlugumden supen varsa pistlerde gorelimm

kardesim yagmurdan goz gozu gormuyordu nasil gidim ben dua ediyorum gavur dagina kadar geldimmmm hemmm soforlugumden supen varsa pistlerde gorelimm
    La yerri olm sende daha bide fırtına varmışda bilmem neymişde sen onu benim külahıma anlat hiç inanırmıyım olum hem diyelim ki fırtına vardı altındaki SUPER SPORT motor var onunla rüzgarı delemedinmi dicem alınacaksın şimdi bana ben senin sadece Allah bir dediğine inanırım sadece abi ben seninle hayatta yarışamam korkarım sen çok akrobatik hareketler felan yapıyon ben korkuyom o yüzden sensin ağam sensin pekey sensin diyorum sadece kendine iyi bak diyorum öpüldün diyorum ESKİ MOTO GP cilerden kim kaldı bee
    SENSİN ÜZEYİR SENSİN...

Motosikleti
    La yerri olm sende daha bide fırtına varmışda bilmem neymişde sen onu benim külahıma anlat hiç inanırmıyım olum hem diyelim ki fırtına vardı altındaki SUPER SPORT motor var onunla rüzgarı delemedinmi dicem alınacaksın şimdi bana ben senin sadece Allah bir dediğine inanırım sadece abi ben seninle hayatta yarışamam korkarım sen çok akrobatik hareketler felan yapıyon ben korkuyom o yüzden sensin ağam sensin pekey sensin diyorum sadece kendine iyi bak diyorum öpüldün diyorum ESKİ MOTO GP cilerden kim kaldı bee
    SENSİN ÜZEYİR SENSİN...
    lafla olmaz icraat isteriz de baalımmm

Üzeyir ben seni çok seviyim...

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    SENSİN ÜZEYİR SENSİN...

kardesim neyse ben genede birsey demiyorum ama teklifim herzamn gecerli

Motosikleti
    La höss sen allahın tosbaası şişko dümbelek seni heç gonuşmalı deelsin bi kere senin özrün gabaatinden daha böyük niye gelmedin la sen dün aşgamleyin toplantıya la hıı tossbaa seni daha gelmiş bide suç bastırıyı şuna bak la...

işim cıkar demiştim sana da bukadar sayman dogru olmusmu ama senin gibi agzına alıp ney üfleyene yakısıomu

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    hop dedik ne oluyor baklalim sofu ogluu kendine gel piste cik orda goruselim sonra konusursun ):

Alıntı grandboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işim cıkar demiştim sana da bukadar sayman dogru olmusmu ama senin gibi agzına alıp ney üfleyene yakısıomu
    ana sofu oglu ney mi ufluyor hadi canim o olsa olsa zurna uflerrrrr ama neyse genede sanatla ufrasmak iyidir
    ne olsa zurnada sanattir dimi:

Motosikleti
    hop dedik ne oluyor baklalim sofu ogluu kendine gel piste cik orda goruselim sonra konusursun ):

ana sofu oglu ney mi ufluyor hadi canim o olsa olsa zurna uflerrrrr ama neyse genede sanatla ufrasmak iyidir
    ne olsa zurnada sanattir dimi:
    yoksa sende mi dügünde gördün para paylasıolardı birbirlerine gireceklerdi nerdeyse

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler