HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
nihayet ehliyeti alabildik
artık rahatça yola çıkabiliyorum
üzeyir abi hoş geldin
serdar karaata
serdar hayırlı olsun tebrikler
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Serdar hayırlı olsun artık yarına ıslatırız bunuMillet yarın akşam gelmeyenin çükünü keserim
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
üzeyircim güzel kardeşim hoşgeldin,Beeg nediyn sen yaw,Raffık o senin motoru güzel sürmenden kaynaklanıyı işte ben olsam pedallar gene çıkardım olmadı inip iterdim anasını satıyım la nasıl çıkmaz motor anlamıyımki ben Neyse yarın geliyimde gül yüzünü göriyim acık öpüldün bu arada yeri bahalım
..................
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
ben o yağmurda yoldaydım varsa öyle babayiğit helal olsun derim gözünden öperim arabayla 2 metre önümü göremedim ben ağaçları söküyodu rüzgar.valentino rossi gelse gene bişey yapamazdı o yolda bu arada akşam saat kaçta nerde buluşuyoruz biri bana bilgi versin telefonumu ewde unutmuşum :D
[B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
:queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
[COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]
saat 20:30 'da gözde tost evindeymişiz yine kalealtındaki görüşmek üzre arkadaşlar...
La yerri olm sende daha bide fırtına varmışda bilmem neymişde sen onu benim külahıma anlat hiç inanırmıyım olum hem diyelim ki fırtına vardı altındaki SUPER SPORT motor var onunla rüzgarı delemedinmi dicem alınacaksın şimdi bana ben senin sadece Allah bir dediğine inanırım sadece abi ben seninle hayatta yarışamam korkarım sen çok akrobatik hareketler felan yapıyon ben korkuyom o yüzden sensin ağam sensin pekey sensin diyorum sadece kendine iyi bak diyorum öpüldün diyorum ESKİ MOTO GP cilerden kim kaldı bee
SENSİN ÜZEYİR SENSİN...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)