Hadi len sen halisünasyon görmüşsündür oğlum allahın şişko patatesi seni saçı sakalı ağarmış adamcağızın sana yalanmı söyliyecek la şişko tossbağa..
Hadi len sen halisünasyon görmüşsündür oğlum allahın şişko patatesi seni saçı sakalı ağarmış adamcağızın sana yalanmı söyliyecek la şişko tossbağa..
ağam cuma yidinizmi tostları :D
[B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
:queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
[COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]
abi ramazan gelmeden bu haftada bi toplantı yapsak mümkünmü acaba
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
serdar fıstıklara bakarken fıstık ezmesi olursun sonra ha demedi deme sen genede fıstıklara bakarken dikkatli ol emi geçmiş olsun
ya geçen pazar drift yarış antremanları var dediler hasan ben gökhan erkengel izmirli misafirler gittik ama bir buçuk saat bekledik elimiz boş döndük iptal olmuş dediler ya.
lakin biz hasan kankimle ta sonuna kadar gittik yolun döndük hasan bi bastı bende tozunu yuttum öle diyorum ama benim motorda 120 yi geçti ha . işte o günün yarışçıları biz olduk birinci hasan ikinci ve aynı zamanda sonuncu ben madalya alamadık ama yinede güzel bir gündü
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Bacım mesajjj bırakacadııııııkkkkk
Sinyal sesini bekliyorummmm.
bipppppppp
Mesaj bırakıyorummmmm..!
Millet cuma günü saat 20:30da gözde tost evinde buluşucuk oraya gelin..!
Mesaj anlaşılmadı???Tekrar bırakırmısınız.
Beni çileden çıkartmayın ulannnnn
Mazeret kabul etmiyorummm.Herkes orda olacak
Görüşmek üzere
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
iş çıkmazsa cumaya kadar gelirim inşallah
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
yaw hep toplanak diyonuz ama nedense gurup eksik oluyor her kes tam takir orda olsun ama bu arada benm daha yeni geldim yoldan toplam 950 klm re yol yapmisim yanlis hesaplamadiysam susan ogluna filan gittim ama donuste bir yagmur bir firtina bir dolu gelene kadar akla karayi sectim hatta geceyide osmaniyede gecirmek zorunda kaldim ama genede guzeldi
o zaman hani resimler üzeyir hele hoşgeldin. Yediğin içtiğin senin olsun yorum hele gördüğün güzelliklerden haber ver bari. Ağam bu cuma inş allahtan bir şey olmazsa tabikine geliriz. Yahu hakketen nohut yisek olmaz mı yavffff
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
arkadaşlar yanınıza gelen arkadaşlarla ilgilendiğiniz için bende sizlere teşekkür etmek isterim.sağolun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
aha bu da ebeveynimiz
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
üzeyir sen ya yağmura yakalanıyn yada doluya ölede resim çektirsene millet tatlı su motorcusu 2 oldu üzeyir ve gökhan hoşgeldin kardeşim .
cumaya allahtan bişey olmazsa geliriz inşallah ali kardeşim benim .
hasan sende gel ha kankim
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)