kardeş senin ismin ökkeş mi
sen çocukdamı çalışıyordun
kardeş senin ismin ökkeş mi
sen çocukdamı çalışıyordun
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
heee baba dohru bıldın yahya babam...
selam olsun tum hemsehrılerıme...
Türkiye'nin en batısından memleketıme selam olsun....
aydemır abi sayfayı okumakla yetınme yavf yaz da tanısalım dedık nerdensın??? cycle ıle tanıstık o da ış arkadasım can arkadasım cıktı
bu arada ümmet abiyi karsılamanız ve antepli'ye yakısır sekılde agırladıgınızdan gurur duydum... yapabılecegınızın en iyisini yapmıssınız zaten... önümüzdeki en yakın bayramda gelıyorum...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Haydi gaziantep biraz hareketlenin bee bu ne suskunluk bu hafta geziye gidiyoruzz.... Ali abi Yazsana bişeler
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
valla salton abim antep mt cok uyuor yavv...
nerde bu mıllet nerde topraklarım yavvfff...
bak olmadı gökhan uykudan uyandırmayın Gaziantep MT yı sonra durduramazlar...... gezimi dedin gidelim de hava yagmurlu ama yarın ne olacagı belirsız bakalım duruma şartlar el verirse yaparız bir gezi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Anteeeeeeeeeep
nerdesınız yaaaa...
burdayız burda olmasına da ökkeş kardeş havalar müsade etmiyor. havalar güzelleşince inş
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
burdayız asi_çocuq bu arada bu pazar kesin gezi var hazırlanın valla pas tuttuk ya olmaz böyle Gaziantep MT
vah gülüm antep'iiiiimmmm...
haftasonu güzeeeelce yagmura tutuldunuz demiiii.
yagmur yagmur dedınız Allah da sıze curundan bosalır gıbı verdı
neyse dostlar...
Muğla'da havalar cayır cayır kaynıyor gecen gun 37 dereceyı gorduk ve hıc kıs gormedım burada...
millet ara sıra atın da yasadıgınız bılıym yav...
asi cocuk kendini teselli etme buralarda hava gayet guzel
bu hafta gezide var deymeyın keyfımıze ökkeş artık geziler bölumunden bakarsın sden orda cakili kal
valla abim havalarla kendimi teselli etmiyorum da Antep'i görmek ve Antepli topraklarımla msjlasarak kendimi teselli ediym.
olmiy beyle yavvv... Allah için şeyle Antep'in fotolarını da bana özel çekseniz de gönderseniz...
var mı değişiklik memleketimde...
en son ıl halk kutuphanesının arkasında gazıler caddesının gırısınde otopark ve park çalışması yapılıydı ne oldu orası yav merak ettim haa valla...
başka aklıma gelen yok şimdilik.
abi valla çakılı kaldım burda.
yavf abi sana da diğer arkadaslara da soyleyım de
zealsun zs200gs 2.el motosiklet olursa Allah için haber verin bana. hazıran'ın ıkıncı haftası ailem yanıma gelecek onlar getirirler. valla ciddiyim ben burada bulmakta zorlanıyorum...
haydı kolay gelsın abim...
rastgeleeeeeeeee..........
Ali ustaaaaa, bu haftaki gezinin fotolarını neden atmadınız yahu. Bakıyorum, bakıyorum göremiyorum, gezi yazılarında. Belki güzel manzara resmi yok ama; yinede o harikulade şişte Patlıcan(bizde balcan)kebabının fotoları nı koysaydında şöyle ağzı sulansaydı milletin. Ama harbi çok güzel olmuştu yahu tadı.
Off Gaziantep Off Sustunuz yine.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
haziran ayının 10 unda inşallah motorumu alıyorum,babayı kandırdık :D musade çıktı peşinatta yardım yapacak eğer olursa hyosung 250 gtr alacam yok olmadı ayın onundan sonraya sarkar oda motor bulmama bağlı hayırlısı artık bakalım zaman n gösterecek alırsam resimleri gönderirirm bende gezilere katılırım inşallah artık...
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
İşallah mamudo işallah. Şöyle güzel bi hyosung alırsın. Senide gezilerde aramızda görürüz. Şimdiden hayırlı olsun.
Yaw Ali abi bugun şöyle bi doğrulayım dedim her tarafımdan gıcırt diye ses geliyordu bu normalmi? Üzerime 4 zamanlı motor yağımı dökmeliyim. Yoksa geziyemi çıkmalıyım. Malum 1 aydır bi yere gidemiyoruz pas tuttuk. Gıcırt diyede ses gelir gacırt diyede.
yaw abi bizim iş yılan hikayesine döndü valla :D ayın 10 ununa 2 gün kaldı gün sayıyorum heheheheh....
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
ya zaten şurda kaç tane antepli var yaw önemli olan motosiklet aşığı olmak zaten o ruh halide bizde var...Allah korusun biz kimizki herhangibirini küçük görecez hocam...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)