Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    Alıntı only_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben açıkcası yediimden tat alamadımmahmut abi yarın bi ara kimlikleri değişelim abi
    yaşın 18 olunca tat alırsın çömez
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dünkü mekanda çok güzeldi bu arada boyalardan haber varmı arkadaşlar

arkadaşlar hepinizin berat kandili kutlu olsun
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Kandiliniz mübarek olsun.Boyalar geldi yarın sabah allahın izniyle Okulu boyamaya gidiyoruz.Sabah saat7:45 de mezarlık kavşagında bp petrolün içinde buluşulacak Saat8:00de teker döner geç kalanlar beklenmeyecek.Gidecek arkadaşlar üzerine kirli elbise alsın boya yapılacak.Herkesden yola çıkılmadan önce 20 şer ytl para toplayacagım arkadşlar.Ona göre kendinizi ayarlayıp gelin.Ben dişim agrıyo benim kuşum ötmüyo diye mazeretlere karnım toksabah herkes orda olsun.
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle Kandilimiz Mubarek Olsun Arkadaşlar...
    Yarın okul boyamaya gidiyimişik yerin bakalım Gazamız Mubarek olsun...
    Yarın görüşmek Üzre...
    Ama şey benim yani kem küm felan motorum yani şey yani yok gibi yani benim

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    tamam alim kirli elbise diyosan oyle gelelim sen nasil istersen ama su hani iki petrol karsi karsiya orayi diyorsun bu arada hepinizin kandili kutlu olsun

Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam alim kirli elbise diyosan oyle gelelim sen nasil istersen ama su hani iki petrol karsi karsiya orayi diyorsun bu arada hepinizin kandili kutlu olsun
    Tercüme Ediyorum Arkadaşlar...
    Tamam Ali'cim kirli elbise almamızı istiyorsan öyle geliriz o zaman sen nasıl istersen hani mezarlık kavşağındaki 2 tane benzin istasyonu varya karşılıklı olanlar oradan bahsediyorsun değilmi bu arada kandiliniz mübarek olsun

haydi gazamız mübarek ola arkadaşlar bu arada gidiş geliş kaç km'yolumuz ayrıca kaçta antepte oluruz
    bizim akrabanın düğünü varda

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Arkadaşlar okul boyama organizasyonuna katılan arkadaşlara tşk ediyorum.Burak,Karayılan,Üzeyir,hasan abi,Serdar arkadaşlarımızdan kişi başı 8 ytl para topladım.Okulun eksik malzemelerinden birini alacagız,başka yardım etmek isteyen arkadaşımız varsa parayı bana veya ali abiye iletebilirler.Şimdiden tşk edr tekrar gelipte işin uçundan tutan arkadaşlara
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Motosikleti
    Hyosung GTR250
    orda olamadığım iç,n kusura bakmayın arkadaşlar.bende orda olmak isterdim ama malum işim çikti bidahaki sefere inşallah. bu arada ali kardeşime anlayışı için teşekkür ederim.
    [B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
    :queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
    [COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    güzel bi gündü güzel bi iş yaptık ama gerçektende yorulduk neden se hep ben muhtarın evine gittim
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

gerçekten güzel bir iş çıkardık biraz yorulduk ama değdi herkesin eline sağlık

Alıntı grandboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bi gündü güzel bi iş yaptık ama gerçektende yorulduk neden se hep ben muhtarın evine gittim
    git muhtarın evinden buz getir git muhtarın evine kolaları buzluğa attır git muhtara ekmek iste vs.vs

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Alıntı raqooon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orda olamadığım iç,n kusura bakmayın arkadaşlar.bende orda olmak isterdim ama malum işim çikti bidahaki sefere inşallah. bu arada ali kardeşime anlayışı için teşekkür ederim.
    Neden orada olamadın acaba kanka millete söylüm rezil ediym mi seni bi türkiyeyeneyse bi akşam yemegine susabilirim sanırsamönemli degil kanka biz bu günler için varız.Gelmesende arabanı verdin benzinini karşıladın.Bunu yapamayalarda var

Muhtarın evine telsiz çekseydik keşke sen orda otururdun biz telsizle istek yapardıkanladın sen onu

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerçekten güzel bir iş çıkardık biraz yorulduk ama değdi herkesin eline sağlık
    asıl senin eline saglık kardeş çok süper bi gündü emeklerinize saglık
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Arkadaşlar gelmeyi çok istediğim bi geziydi ancak vasıta yokluğundan gelemedim kusura bakmayın hakkınızı helal edin çok mahcup oldum gerçekten hepinizden teker teker özür dilerim...

arkadaşlar sabah zor uyanan oldumu aranızda ben bayağı bir zorlandımda bu arada hayali abinin ATATÜRK'büstünün önünde çektiği fotoda ben resmen ayakta uyumuşum yavaslında aslında iş yorgunluğunun dışında güneş hepimizi felaket çarptı yav herkeste bir baş ağrısı vardı iş bitiminde

Motosikleti
    Hyosung GTR250
    [QUOTE=Erkengel;1212607]Neden orada olamadın acaba kanka millete söylüm rezil ediym mi seni bi türkiyeyeneyse bi akşam yemegine susabilirim sanırsamönemli degil kanka biz bu günler için varız.Gelmesende arabanı verdin benzinini karşıladın.Bunu yapamayalarda varQUOTE]

kanka senin canın sağolsun yemek ne demek yaw uğruna ziyafet gene veririm senin...
    [B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
    :queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
    [COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    ya arkadaşlar dün öyle ters bir gündüki benim için sabah saat 06:30 kaktım kahvaltı felan saat 07:30 oldu evden çıkıcam motoru dışarı aldım çalıştırdım bismillah dedim yola çıktık 100 metre gitmedim bi patlama sesi geldi oda ne demeye kalmadı benim lastik gümlemiş bende sağa sola bakıyorum daha neyse lastikçi buldum bitane çırak var hemen yap şunu acelem var dedim çocuk tekeri söktü yapmaya başladı bitane daha şahıs geldi ustasıymış güya herif lastiği aldı yerine takıcaz fren balatasını çıkardı nasıl yaptı anlamadım ( adam ya bu nasıl yapılıuyordu diye kendi kendine sölenip duruyo neyse uzun bir uğraştan sonra yapı verdik beraber saat oldu 09:10 ) ben yetişirim diye bastırıyorum zııırrrrt trafik polisi dur çekmezmi hoop hemşlerim ne bu acele radara girdin bi yola bakıyom bi polise tövbe tövbe dedim kendi kendime dayanamadım sordum abi burda radarın ne işi var diye ha bu arada mevki perili kayadan çıkıp bizim tabirimizle davar pazarının olduğu yer güya kestirme diye ora girdik neyse dönelim polislere ehliyet ruhsat allahtan herşeyim sağlam kafam haricinde verdik baktı baktı abi kaçla girdim diyom bana verdiyi cevap 73 km hızla bu hızmı diye soruyorum burda 70 km hızı geçmicen diyor ya bırak abi dedim böle şeymi olur bizde hiç allttan almıyoruz adam bana baktı ben adama bakıyorum epey bakıştık sonra git gözüm görmesin seni dedi ben bindim motora yola tekrar çıktım ama 65 km hızı asla geçmiyorum neyse toplantıda konuşulduğu üzere sankonun ordan döndüm döndüm ama nere köyün adını bilmiyom saat oldu 09:45 bende durdum bi motora bakıyom bi aynadan kendikendime kızarak geri döndüm eve doğru ali abiyi arıyaCAM odane telefon yok evde unutmuşum yine kendikendime uzun bir yuuuh çektikten sonra evin yolunu tuttum yine aynı yol polislerin yanından geçiyorum 30 km hızla adamlara gıçık verir gibi onlarda bana bakıyo evin yanına gliyorum 100 metre var bi patlama daha iki motorlu yan yanayız bi güldüm onun motorudur diye adamda bana bakıyor bende sırıtıyorum tabi yine ben bazı hain veletler yola ne döküyolarsa bilmem ayakkabı çivilerini ama bukadar ses yapmaz diyorum kendi kendime götürüyorum başka lastikçiye teker ısırmış abi diyor ben başlıyorum motoru tekmelemeye neyse sinirim hififliyor eve geliyorum oda ne ruhsat polislerde kalmış kimlik ehliyet felan geri dönüyorum polisler yok şehir içi kazan ben kepçe eni sonu buldumda öle akşamı ettik kusura bakmayım gelemediğim için arkadaşlar biraz kısa anlattım ama artık anlarsınız ne izdirap çektiğimi dün
    KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
    YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
    AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Arkadaşlar nöbet dolayısıyla katılamadım biliyorsunuz bu yardım organizasyonuna kusura bakmayın. Elinize ve emeğinize sağlık.

Mustafa
    geçmiş olsun vardır bundada bir hayır elbet. Acele işe şeytan karışır. Sakın offlanıp puflanma belki lastiğin patlamasaydı allah göstermesin yolda başına başka bir şey gelecekti. Mevlam görelim ne eyler, ne eylerse güzel eylermiş. Sağlık olsun.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Alıntı mt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlar dün öyle ters bir gündüki benim için sabah saat 06:30 kaktım kahvaltı felan saat 07:30 oldu evden çıkıcam motoru dışarı aldım çalıştırdım bismillah dedim yola çıktık 100 metre gitmedim bi patlama sesi geldi oda ne demeye kalmadı benim lastik gümlemiş bende sağa sola bakıyorum daha neyse lastikçi buldum bitane çırak var hemen yap şunu acelem var dedim çocuk tekeri söktü yapmaya başladı bitane daha şahıs geldi ustasıymış güya herif lastiği aldı yerine takıcaz fren balatasını çıkardı nasıl yaptı anlamadım ( adam ya bu nasıl yapılıuyordu diye kendi kendine sölenip duruyo neyse uzun bir uğraştan sonra yapı verdik beraber saat oldu 09:10 ) ben yetişirim diye bastırıyorum zııırrrrt trafik polisi dur çekmezmi hoop hemşlerim ne bu acele radara girdin bi yola bakıyom bi polise tövbe tövbe dedim kendi kendime dayanamadım sordum abi burda radarın ne işi var diye ha bu arada mevki perili kayadan çıkıp bizim tabirimizle davar pazarının olduğu yer güya kestirme diye ora girdik neyse dönelim polislere ehliyet ruhsat allahtan herşeyim sağlam kafam haricinde verdik baktı baktı abi kaçla girdim diyom bana verdiyi cevap 73 km hızla bu hızmı diye soruyorum burda 70 km hızı geçmicen diyor ya bırak abi dedim böle şeymi olur bizde hiç allttan almıyoruz adam bana baktı ben adama bakıyorum epey bakıştık sonra git gözüm görmesin seni dedi ben bindim motora yola tekrar çıktım ama 65 km hızı asla geçmiyorum neyse toplantıda konuşulduğu üzere sankonun ordan döndüm döndüm ama nere köyün adını bilmiyom saat oldu 09:45 bende durdum bi motora bakıyom bi aynadan kendikendime kızarak geri döndüm eve doğru ali abiyi arıyaCAM odane telefon yok evde unutmuşum yine kendikendime uzun bir yuuuh çektikten sonra evin yolunu tuttum yine aynı yol polislerin yanından geçiyorum 30 km hızla adamlara gıçık verir gibi onlarda bana bakıyo evin yanına gliyorum 100 metre var bi patlama daha iki motorlu yan yanayız bi güldüm onun motorudur diye adamda bana bakıyor bende sırıtıyorum tabi yine ben bazı hain veletler yola ne döküyolarsa bilmem ayakkabı çivilerini ama bukadar ses yapmaz diyorum kendi kendime götürüyorum başka lastikçiye teker ısırmış abi diyor ben başlıyorum motoru tekmelemeye neyse sinirim hififliyor eve geliyorum oda ne ruhsat polislerde kalmış kimlik ehliyet felan geri dönüyorum polisler yok şehir içi kazan ben kepçe eni sonu buldumda öle akşamı ettik kusura bakmayım gelemediğim için arkadaşlar biraz kısa anlattım ama artık anlarsınız ne izdirap çektiğimi dün
    geçmiş olsun abi yahya kardeşimin dediği gibi herşeyde bi hayır vardır allah korusun belkide yolda bi problem olacaktı nasip değilmiş tekrar tekrar geçmiş olsun

Motosikleti
    JINCHENĞ JC110-9
    bende geldim ama

biraz daha gidip gelseydin muhtara akraba olacaktın

Alıntı mt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun abi herşeyde bi hayır vardır allah korusun belkide yolda bi problem olacaktı nasip değilmiş tekrar tekrar geçmiş olsun

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sabah zor uyanan oldumu aranızda ben bayağı bir zorlandımda bu arada hayali abinin ATATÜRK'büstünün önünde çektiği fotoda ben resmen ayakta uyumuşum yavaslında aslında iş yorgunluğunun dışında güneş hepimizi felaket çarptı yav herkeste bir baş ağrısı vardı iş bitiminde

aynen bende öyle oldum sabah işyerine gittigim 8,30 du gittigimde herkes beni bekliyodu kapının önünde
    serdar karaata

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    çok teşekkür ederim arkadaşlar bu arada dün erkengelin yanına uğradım (alinin) serdar sende ufak bi kaza yapmışsın sanada geçmiş olsun kardeşim bişeyin yokya inş.
    gökhan sesin çıkmıyo nerelerdesin yaw.
    KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
    YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
    AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:

49. sayfa BirinciBirinci ... 39474849505159 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler