abilerim şimdi neden hepiniz bana yükleniyorsunuz kinese susiym bu kez sözde deil uygulamada yaparsınız
abilerim şimdi neden hepiniz bana yükleniyorsunuz kinese susiym bu kez sözde deil uygulamada yaparsınız
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
abi bunlar daha benim gazabımı bilmiyorlar. bunları asacan ağaca bacaklarından kırılmaz nar çubuğuyla şöyle bir döndürecen ondan sonra bak bakayım bide sesleri çıkıyomu lan işeyaramaz eqüriler sizi çoluk çocukmu var karşınızda benim tepemi attırmayın valla keserim poponuzu
[B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
:queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
[COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
ii o zaman aklınızı başınıza alın
[B][I][U][/U][/I][/B][COLOR="Red"]27 F 4442 [/COLOR]
:queen::queen:.....ANTEPLİYİK TAMA YORUM.....:queen::queen:
[COLOR="Red"]HYOSUNG GTR 250[/COLOR]
dostum sahibi değilimde çok yakın arkadaşıyım. Görsem tanırım seni her gece ordayımdır.
motorum asya cg 125 yaklaşık olarak 5 senedir motor sevdam var. ben karataşta uğur center eşrafındanım. yaş 20 gezmeyi tozmayı (tadında olursa) çok severim.Antep mt çok iyi bi fikir olmuş yapan kardeşlerimize teşekkürlerimi sunarım. en azından cc ayrımı yok. motorum şuan tekrardan mod a girdi. cumartesi inş ilk görüntüler paylaşacağım kardeşlerimle. sarı mavi olan rengi bal köpüğü yeşile çeviriyoruz.inş hoş bi çalışma olacak. iyi gnler.
bu yollarda USLU giden biri var....SAMPLE_TOUCH
eskiden motor mu vardı kardeşim yaptırmıyom işte binmicem uzunca bi süre.:salut::salut:
oo masallah biz im basimiz taskala buraya fazla takilamiyoruz diye ne halagelmis buralar abi buarada hos geldin nasilsin nasil gectiiii tatil
akşam toplantı varmı ajaba
sample_touch aramıza hoş geldin
serdar karaata
Bir gün Antepe Motorla gideceğim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
15 senelik bir hayaldi bu yolculuk ne zaman antalya ya gitsem ne zaman motorla gecerim bu yollardan diye der dururdum kısmet bu guneymiş bol virajli bol manzaralı çam kokusu deniz kokusu ve virajlar daha ne olsun yaklaşik 1800 km 4 il 25 yakın ilçe ve çok zevkli bir yolculuk ....
MAVİŞİM sabah ezanıyla birlikte çalişti 1800 km de tik demedi ne bir tekleme ne bir bogulma ne bir harelet yapmadi
Ve işte resimler sabah saat 04:30
viyadüklerin üstünde güneş doguyor
ilk mola yerim 120 km sonra osmanıye çikişi
silifkeyi geçtikten sonra virajlar başliyor yaklaşik 250 km yol virajli
Bu virajlarda motor sürmek gercekten cok güzel
alanya ya girdikten sonra hemen kendimi otele atıyorum yol yorgunlugu yüzüme yansimiş
otel balkonun dan dişarısı ve otel havuzu
duşumu aldıktan sonra ilk hedef tek teker arifin yani antep den selamlar getirdim kendisine ilk önce o yükü atmaliyim üzerimden
arif abi güler yüzlü cana yakın tam bir motorcu kişilige sahip birisi ben bu kadarını tahmın etmemiştim acıkcasi hemen nerden gelip nere gittimi, soruyor ne içersin otur şöyle kalacak otelin varmi (yoksa bulacak)
arif abi güler yüzlulugun sıcak muabbetin için teşekürler
ve alanya geceleri tek kelimeyle muhteşem
otele geldıgım de birde ne göreyim anımasyon var
ve sabah ilk iş mavi tur yolculugu
akdenizin ilk tersanelerin den biri
alanya kalesi
ve tekrar yat içindeyiz
ve sabah antalya yolların da ilk hedef manavgat
manavgat ta antep den arkadaşim motor tamircisi ilyas ustanın yanına ugruyorum
ilyas usta her şey için teşekürler
ve manavgat şelelesi
tekrar antalya yollari
ve konyaaltı plaji arkadaşim emini aradim konya altın da oldumu söyledim
sagolsun kardeşim hemen geldi
ve antalya caddeleri
falezler
ve antalyadan ayrılma vaktı tekrar alanya
ve tekrar alanya kalesın den alanya
ve sabah alanya plaji
dim çayı ve dim magralarına dogru yola cıkıyorum manzara harika
yolda foto çekerken motorlu bir amca yanıma gelip bir sorun olup olmadıgını soruyor ayak üstü sıcak bir muabbet
dim çayi
ve dönüş yollarııııııı
yolda yemek vakti
yanmiş ormandan geri kalanlar
yeşilovacikta tank
ve silifkede yeraltı kilisesine ugruyorum
ve kız kalesi
mersin de akaryakıt takvıyesi
ve adanada hakan nın (LASTROMANTIC)yanına gıttım direk
sagolsun yemek yedirmeden birakmadı beni hakan kardeşim herşey için teşekürler
Adanaya gidilirde efendi isonun yanına ugramamak olmaz
sıcak cayın ve sıcak muabbetin ne desen deger iso can teşekürler
ve otbandan Antep yollarına vuruyorum kendimi
ve Antep girişi
kazasız belasız bir tatili bitirmenın sevinçiyle evime döndüm
ve son resim mavişim ve ben
GAZİANTEP DEN SELAMLAR.........
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
teşekkür ederim ali abi. kazasız belasız tamamladın allaha şükür. Kaç saatte gittin ne kadar yaktı abi bizi bu konularda aydınlatırmısın.
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
hakkaten ya benim de epeydir zihnimde ama anamura kadar gitmeyi planlıyorum. malum bizim motorlar yorar yolda. abi anlatsana kalınacak yer falan biraz daha detay koysan. yada organize edip hep beraber >Gaziantep mt olarak gidelim. motorlara da sticker yaparız acaip bişi olur. biz bireciğe gitmiştik güzel olmuştu...
bu yollarda USLU giden biri var....SAMPLE_TOUCH
eskiden motor mu vardı kardeşim yaptırmıyom işte binmicem uzunca bi süre.:salut::salut:
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Ali güzel gezmişsinizde şu başlık korkutuyor yahu. Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler
çok güzel gezi olmuş yatta'ki kızlar ve dansözde harika
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...-gordummm.html
yeni resimler atıyorum arkadaşlar 3 sayfada mevcut hepinize tşk yorum yazdıgınız için
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)