ne güzel geziyorlar yav hasan uzun süredir görmüyordum seni baya göbek yapmışsın kardeşimkazasız belasız cezasız bir tatil yapmanız dileğiyle yolunuz açık olsun ALLAH sizi ve sizin gibi motorcu kardeşlerimizi korusun
ne güzel geziyorlar yav hasan uzun süredir görmüyordum seni baya göbek yapmışsın kardeşimkazasız belasız cezasız bir tatil yapmanız dileğiyle yolunuz açık olsun ALLAH sizi ve sizin gibi motorcu kardeşlerimizi korusun
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
çoq güzel bi gezidir tahminim allah kaza bela vermesin sağ salim dönersiniz inş. bu arada burağın dediği gibi baya kızarmış hasan abey
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
Allahım allahımneler oluyo burda bunlar nasıl hanekler(laflar) başımıza taş yagsa hak deelmi
Harbiden ali abi bunlar nasıl hanekSizin halınız harap agam ben bekarım benim yazmam gerek bunları size noluyoBiri çoluk çocuk sahibi bayan arar arkasına Digeri datlıcı oda kalkıp başkalarının motoruna binmeye kalkar vah vah vah durum sakat mümkünse bir müddet görüşmeyelim arkadaşlarSizleri çok seviyorum.Allah yolunuzu açık etsin güsel bi tatil geçirin.Allah kaza bela vermesin.Bizimki işin şakası sizleri çok seviyorum
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
viyyyyyy anammmmmmmmmm o daneydi yavvvvvvvv. Ne oliyyyy böle. Viyyyy viyyyy viyyyy vahhh vahhh vahhh Gaziantep mt nin başına bunlardamı gelecekti. İşin buda şakası tabiiii.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
mrbalar :D
bi anteplide burda :D
ya arkadaslar nerelerde yasakkı ??
bi çarşı tarafı yasak die biliorm ben...
o prestij sinemasının orada yasak diye biliyorum ben
valla ben prestij sinemasının ordanda geçiyorum karagözede giriyorum polis amcalar bişey demiyorama bikeresinde gene prestij sinemasının önünde geçip karagöze doğru gidiyorum arkamda dengesiz bir motor sürücüsü kafada kask yok daha doğrusu kask var ama kafada değil motorun aynasına takmış kask'kı heralde aynam kırılmasın falan diyetakmış çok değerli olsa gerek aynası.neyse polis dur dedi aha dedim yedik cezayı sağa çektim durdum baktım polis beni geçti arkamdaki dengesizi durdurdu niye takmıyon lan kaskını dedi abi aha kaskım dedi polis olum kafanda olacak o kask aynanda değil dedi bastı 55 ytl cezayı
aslında doğru bizim için yapıyorlar kask şart.
ben yaklaşık 1 ay önce kask takmıyorum diye ceza yedim halbuki hiç kasksız gezmem çok zoruma gitti hiç kask takmayan adam var birsürü geldi beni buldu nasıl oldu anlatıym.dediğim gibi kasksız hiç motora binmem işyerimiz çetinkaya karşısı doktorlar sitesinde o gün sabahtan çıkmışım motorla tahsilat için antebi karış karış geziyom dükkana taaa akşam üstü döndüm babam dedi motordan hiç inme git ablanlarda bişeyler var onu git alda gel dedi tamam patron dedimzira kendisi aynı zamanda benim patronum olur ablamların evide hemen çetinkaya marketin 200 metre ilerisinde hemen tren yolu var orda çok yakın bende sıcaktan bütün gün bunalmışım kafamda kask motorun üstünde dedim şu 200 metre mesafede nolucu kask takmasam dedim ve 200 metrenin dönüşünde zınggg aynasız çıktı karşımaadam ağacın arkasına sotelemiş kendini duurrrrrrr dedi durdum bastı 55ytl'yi ne desen boş çünkü mesafe kısada olsa haksızım farkındayım yaz memur amca yaz anasını satıym dedim
çok uzattım yav
arkadaslar antepin hic biryerinde yasak yok kalkti motor yasagi ama kaska cok onem veriyorlar polisler ona dikkat edin yeter baska birseydende korkmayin ha unutmadan birde ehliyet ve plaka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)