aman abi bizim başımıza meraktan gelsinötee pek sıcak gelmedi ayyyh içim bi tuhaf oldu
aman abi bizim başımıza meraktan gelsinötee pek sıcak gelmedi ayyyh içim bi tuhaf oldu
ne oluyor burda keratalar mahmut abinizin dalgasınımı tutuyorsunuz sizene kimle konuşursa konuşur 2 dakka boş birakmaya gelmıyorsunuz ha cocuk yuvasına cevirmişsınız burayı akıllı olun abinizle öyle gerzek gerzek konuşmayın.....
mahmut cugum eee artık akşam bana bir nargıle ismarlarsın bu kadar lafa karşilik
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ya arkadaşlar gaziantep te motorsikletlerin karıştığı trfik kazası kameralara takılmış. Yalnız ilkinde adam yetmiyo karısını vede iki çocuğunuda bindirmiş motoruna hayy Allahım..sonrakinde adamın kafası yere fena değiyo . Kazada 4 yaşındaki bir çocuk hastanede vefat ediyo. Allah rahmet eylesin.Lütfen kaskımızı takalım ve kilidini takalım kazasız belasız sürüşler.
buradan videoyu izleyin.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
gercekten cok kötü bir kaza olmuş bukadarda olmaz nere baksam bir motora 3,4 kişi biniyor oda hep aile
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
buneydi abi ya nasil kaza bu allah esirgesin ne olur arkadaslar tum korumalarimizi takalim allah esirgesin
yani ne desem diye düşünüyorum ama cevap yok bnce polisler daha fazla ceza yazmalı ki herkes kaska yönelsin bir insan hayatı 50-60 ytl kdar ucuz değil
waayy çömezlere yer varmı
Yaw alacagın olsun mahmut abi beni almadan mı gidiysiniz nargile içmeyebanane banane bende gelicim işteeeİçin agam için nede olsa aga adamsınızafiyet olsunÇömezler sizinde kulagınızı çekecem haberiniz olsun.Terbiye sınırlarını zorlamayın burada her yaşta ve cinsiyette insanların okudugunu unutmayınÖzel bi menu istiyorsanızda msn me gelin ikinizde
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
Sagol abi bu akşam yola çıkıyorum.Size iyi eglenceler
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
bu ve bundan önceki 2-3 sayfayı okuyan abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım hepinizden özür diliyorum galiba farkında olmadan biraz sınırı aştık kendime en kısa zamanda çeki düzen vereceğim bi kusrumuz olduysa affola
arkadaşlar kaza videosu çok üzücü sizin şahıslarınızda kazazede kardeşlerime geçmiş olsun diyim dedim.
geçmiş olsun Allah beterinden korusun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)