yassık allah ailesine yardım eylesin erganada acil şifalar pek düzelecenisanmıyorum ama
lan çömler o adam benim akrabam oyarım sizi :D adam bunları yazdığınızı bir görse sizi mermi manyağı yapar valla :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
abi biz ergana deyk akrabana demeykkinerelerdesin abi heç forumda görünmüosun
valla orasını burasını bilmem erkanda akrabam :D aha geldik yaw buralardayız siz yksunuz olm heheheheh :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
abi seni msnde ekledim galiba çömez ve gereksiz adam filtresi var daha kabul etmedin
yaw dur hatunla muhabbet ediyorum bisde senmi ekleyecem aha ekledim :D
olm senin düşündüğün hatun dfeğil bu başka bu D:
abi harbiden tek tip hatun var sen hangi tipten bahsediosun biz çömezlerin merakını giderirsen sevinirim
ben musait bir zamanda ikinizin brden merakını giderecem hiç merak etmeyin sabırsızlanmayın nasıl olsa kaçarınız yok :D
ama abi sert olmak zorundamısın bilmiyorum çömezce bi merak bilsek sorarmıyık zati
adamın başına ne gelirse ya meraktan ya..... :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)