Küçük kardeşim burak;
Çok geçmiş olsun duyduk çok üzüldük neyse ki hafif sıyrıklarla atlatmış olman en önemlisi zaten motoru felan boşver motoru tekrardan alırsın ama sağlık kolay kolay bulunmuyor malesef kendine iyi bak herkese selamlar bu arada benim motor güme gitti yeni motor alma çalışmaları içerisindeyim inş gökhan'ın herşeyden haberi var görüşmek üzere byby...
Sanırım Ali nin şöförü atladı
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
kime, kim, neden, nasıl, nerden, nereye, nasıl atladı. sonuç ne oldu.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
neoluyor ya kim atliyor nereye atliyor anlamadim bu arada sofu oglu sanada gecmis olsun haberini aldim insallah yeni motorunla seni aramizda goruruz (burdan ali abiye sesleniyorum bugunku fotolari 4 gozle bekliyorum)
Benim şöför atladıTüm mt nin gözü önünde ali(aydemir)abimden çok ama çok özür diliyorum.O güsel gününde bi kardeş olarak yanında olmamadıgım içinKusuruma bakma abiYemege katılan herkese teşekkürler buradan bir baka sefere telafi etmek üzere herpinizi seviyorum
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
ali abi bende gelemedim isterdim ama olmadı kusura bakma bizler için davet verdin değerlendiremedik
ama ben gercekten atladım yaaaaaaa
kusuruma bakma abi gelemedim
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
yaww burak nerden atladin anlamadim kaza yaptigindami bu arada ali baya sey kacirdin be kardes helede o kebaplar varya bilirsin ali abi nasil yapar tadi hala damagimda bu arada unutmadan bir daha plakasiz motora binbmeye tovbe :9
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
gaziantep mt ci abiler ve ark. cuma günü baskına gelebilirim haberiniz olahasırlık yapın qanqimle baskına geliyyoruuuzzzz
Haydi Appas vakit tamam Akşam diyordun işte oldu akşam.
Hani bana demiştin ya sen Yolcu Yolunda Gerek, Yolunda Gerek.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Hasan ile kış sezonundan beri antalya tatili planlamaktaydık. ve artık o gün geldi çattı. Sabah saat 5 de yola çıkacaz içimde asker dönüşü sevince benzer bir sevinç var. Sanki teskeremi elime almışımda eve dönüyorum. Bol bol fotoğraf çekip sizlere yoliyacam. Dualarınızı bizden esirgemeyin. Allah'a emanet olun.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
allaha emanet olun abiciğim sağ salim gidin gelin bol bol foto bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)