ALLAH analı babalı büyütsün abi
Gelmek isterim ama ehliyetim yok onun için bi yere çıkamıyorum
ALLAH analı babalı büyütsün abi
Gelmek isterim ama ehliyetim yok onun için bi yere çıkamıyorum
serdar karaata
lop varsa ordayız ali abimevle bi konuşayım izin alablirsem gelmek isterimayrıca allah kabul etsin abiciğim
hele bir pazar olsunda kim öle kim kala :D ölmezsem gelirim abi ama ölmeyeceğimede garanti veremem :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
mahmut abi yine yapmışsın yapcağını abi aman öle söleme sen bize lazımsın yhaf
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
abi can kurtaranlar ne yapıyodu o sıradaabi derdini anlat beraber dertlenelim
mahmut abi msn adresin yhoqmu yhaw
arkadaslar herkesi bekliyoruz 8 kesinlikle bahana kabul edilmeyecektir)
http://www.motosiklet.net/forum/moto...etttttttt.html
yahu ali abi senin bebeğin ismini yine unuttum. Allah uzun ömür versin sağlıklı sıhhatli büyüsün inş. Adağını da rabbim huzurunda kabul eder inş.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
abi allah anali babali buyutsun kusura bakamyin uzun zamndir aranizda yoktum ama artik hersey geride kaldi once motor kazasi ardindan is kazasi derken kendimi ancak toparladim ... bu arada benim emektar kanuni gitti insallah artik farkli bir motorla aranizdayim....
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ali usta
gelen herkese kapımız açik gelirsen bekleriz
he ya lop varr
sen pazara kadar ölmeyıp te gelmessen pazardan sonra ben seni öldururum hem de o garajda
bu garaj ayagı hec eyi bir ayak degil haaaaaa
ayhan ismi yahyam iyi dileklerin için tşk
senın ha varligin ha yoklugun üzeyir
tşk ahmet
de bakalım sıftah ettık gel mehmet mutlaka beklerim
tşk arkadaşim
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ooo ali abi roman gibi olmuş bu ee yha bakıorum dier illerin sayfası dolu bizimkinde kimsecikler bişi yazmıo 35 sayfa daha bizimki neden böleki
Abowww neler olmuss bi plaka cıkarmaya gittim geldim garaj bar kurulmus
Ali abi kebap partisi veriymiş
ali erkengel abi= Erkan anaktarlar goltugun altında galık beni ara
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Gaziantep MT'nin çok değerli üyeleri ben KEMALETTİN.Öncelikle Kandilinizi tebrik ederim.Eğer kabul ederseniz hafta sonu ben de aranızda bulunmak istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)