anlamadım ben onu kanka
anlamadım ben onu kanka
slm arkadaşlar daha önce burada kendimi tanıtmıştım ben Nihat.gezi falan yapmıyormusunuz aranıza katılmak isterim tabii kabul ederseniz birde benim motor sizinkiler gibi değil yani aranızda scooter görmek istermisiniz bilmiyorum
guruptan Hasan arkadaşım salton arkadaşlada tanıştım yanılmıyorsam Hasan tanıştırmıştı
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
ee bu kadarmı
Hani kimse kimseyi dövmedi ne anladık biz bu işten
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Yaw arkadaş nolmuş buraya yaw kim kimi dövüyo noluyoben kimi dövecem gökhanlen çömezler sesinizi kesinde okuyun sadece siz bu kadar çok yorum yapmayınCanlarım benim biraz daha birbirinize saygı istiyorum öncelikle konuştuklarımızda bişey yok Birbirinizin kalbini kırmayın nede olsa hepimiz arkadaşız bu yaş olayınada kimse takmasın hepinizde aynısınız gözümde kimse çömez felan degil ben sizleri sevdigimden takılıyorum.Hadi kalın saglıcakla
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
kimse alınmadı aslında çömez olmak hoşuma gitmiyor değilnese ali abinin dediğin gibi kimimiz arkadaş kimimiz abi kardeş böyle tartışmalara can sıkmalara meyydan vermeyelim ayrıca gökhan abi böle biraz olayları körükleyici bi yapın var
abi bende yeniyim grubta ama geldiğim günden beri ne bi ayrımcılık nede bi dışlayıcılık gördüm aramıza hoş geldin diyorum
istanbullu genç ve sarısın (birazda gülelim)
Gunun birinde Istanbul'da sarisinin biri hayattan o kadar bezmis ki kendini bogazin soguk sularina birakarak hayatina son vermeye karar vermis.
Bogazici koprusunden gecerken arabasini durdurmus, bariyerlere cikmis ve titreyerek az sonra kendisini bu cekilmez hayattan kurtaracak olan sulara baka baka aglarken yanina genc ve yakisikli bir genc gelmis. Genc ona acimis ve sarisinin ellerini tutup "Bak, yasaman icin cok neden var. Yarin sabah gemim Amerika'ya gitmek uzere demir alacak. Eger istersen, seni de caktirmadan gemiye alip saklayabilirim. Sana hem yemek getiririm hem de sana cok iyi bakarim." demis. Sarisin bakmis kaybedecek bir sey yok; belki de Amerika'ya gidip yeni bir baslangic yaparim umuduyla denizcinin teklifini kabul etmis. O aksam denizci genc onu gemiye almis ve filikalardan birine saklamis. Her gece sarisina uc sandvic ve bir meyve getiriyormus, sonra da sabaha kadar sevisiyorlarmis. Bir kac gun sonra, kaptan rutin kontrolleri sirasinda sarisina rastlamis. Orada ne aradigini sormus. Sarisin da "Ben bu gemideki denizcilerden biriyle anlastim. O bana hergun yemek getiriyor ve Amerika'ya gitmemi sagliyor. Ben de onun benimle sevismesine izin veriyorum." demis. Kaptan, "Seninle sevistigi kesin kucuk hanim" demis, "Ama bu Kadikoy-Besiktas vapuru".
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
slm millet nasılsınız? yeniyim bende antepten, ne kadar çok motorcu kardeşim varmış yav
Yok aslında ben tartışmanın çıkma nedenini komik buldum. Ceviz kabuğunu doldurmayan bir sebepden az daha kavga çıkacaktı. Belki utanırsınız diye yazdım.
Merhaba Falomi hoşgeldin. umarım katılımcı olursun. Nasipse yüzyüze tanışmakda kismet olur işallah.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
aramıza hoş geldin falomi katılımcı olman dileğiyle
hoşgeldin FALOMİ.
arkadaşlar bu sıralar yakın yerlere gezi yapıyormusunuz katılmak isterim
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
bu topic den verilir abi gezi haberide toplantıda konuşuluyor
arkadaşlar yenı dogan bebegimize,eşime ve motoruma adadıgım kurbanı bugun kestim bu vesileyle .......
06,07,2008 PAZAR GÜNÜ ÖGLEDEN SONRA saat 16:00 da dülükbaba ormaların da kebab partısı verıyorum gelecek arkadaşlar şimdiden işlerini ayarlasın sonra yan yanttı çamura battı teker patladı şöför atladı gibi mazeretler öne sürmesinler
bu arada artık cahıl desınız birer kafalı getirirsiniz
sizi seven abiniz AYDEMİR
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
oleyy kebab partisi benim pazar günü heç bi işim yok
ne çamura batarız nede şöförü atarız pazar günü ordayız agam bebişe 5i bi yere kurban olsun bi dene yegenimiz var şunun şurasında aslında ben bi galatasaray forması alacaktım ama neyse şeyyy dilim sürştü fenerbahce forması alayım diyordum Bebişe allah uzun ömürler versin
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
ammisinden bi böyük urub
inşallah uğrayacam
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)