ali abi heyirdir artık grubu almadan gidiyon yollara bizide alll yanınaaa nooooluuurrr :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
lan olm burak elime geçirecem seni sonra artık ne yaparım allah bilir :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
Arkadaşlar topicte de görmüşsünüzdür. Sevgili Ali abimizin bir erkek evladı oldu. Allah analı babalı büyütsün, Sağlıklı ve sıhhatli olarak büyür inş. İlk haberi olanlardan biride bendim ancak Ali abinin izni olmadan yazmak istemedim. Topic açıldığına göre tüm Türkiye duydu. vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetişir inş. Bu arada arkadaşlar hakkınızı helal edin malum yola çıkıyoruz. Ne olur, ne olmaz. Varsa benim hakkım helal olsun.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Allah yeğenime uzun ömür versin abi...Sevgiler
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şahinim askerim teşekürler tezkereyede fazla kalmadı sanırım görüşmek üzere .....
Gaziantep MT uyumayın bu ne hal ben organıze yapmassam kimse yapmıyor yaw olmaski de hadin fikir söyleyin ali mahmut gökhan hasan vs..
bu arada bizim salton kaza yapmiş gökhan bir cocuk kendısıne çarpmiş yaya olarak geçmiş olsun gökhan ım
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
mrb arkadaşlar hataydan döndüm bir yaz başınızı ağrıtacağım
ha gökhan geçmiş olsun kardeşim bugün ali erkengel abimden duydum inş. bir şeyin yoktur
yahu gökhan nedir senin bu başına gelenler anlamadım ki, Allah bununla geçmiş eylesin. Sende ve çocukta bir şey yoktur inş.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Ewet yaw gökhanın başında ugursuz bulutlar geziyo allahım bununla geçmiş eylesin geçmiş olsun gökhan ım
Ali abi sana gelinceben yaşlandım artık hiç gezilere felan gider halim kalmadı Ama mahmut abim gencecik dal gibi deli kanlı kocamanda yarış motoru varEger kızlardan fırsat bulursa size bi gezi düzenlerSeviyorum hepinizi görüşmek üzere
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
erkengellllll ......senmi yaşlısın geçen gün gene arkanda biriyle görmüşler seni maaariiffff gavşaaağindan gederkene valla benim moraller bozuk dün çıktım bi ara motorla gidiyorum... bi ara fark ettim sağa doğru yatıyor motor zor kurtardım arkasından bide arabaya tosluyodum bilmiyorum artıok benim bu halım ne olurr.... bu arada gökhanın başından geçenlere çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum inşallah fazla bişey yoktur... birde yeni doğan aali abimizzinufaklığına sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum uzun zamandır forma giremeiğim için geç oldu kusuruma bakmasınlar artık...
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Üzerimdeki bu uğursuzluk neyin nesidir anlamış değilim. Mıknatıs gibi belayı üstüme çekiyorum sanki. Arabayla yada motorla giderken kimi önüme atlıyo kimi önüme kırıyor trafikde bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum. bu hava değişiminden millet aptallaşıyormu yoksa banamı öyle geliyor sanki trafikde ayık gezen yokmuş gibi.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
ali kardeşim başın sağolsun Allah (c.c başka acı göstermesin...
Alicim başın sağolsun......
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)