Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI
    sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alonewolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    G.ANTEPLİ MT.arkadaşlar sıfır motorsiklet MOTORU arıyorum marka önemli degil 125-150-200-250 satan işyeri satan arkadaş ikinici elde olur ama temiz açılmamış olmalı motor tasarım yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim G.Antepe slm
    kardeş gaziantep'te kuba motor var istenildiği takdirde fabrikadan getirtebiliyorlar 125 cc 550 ytl 150cc 860 ytl kuba motor servislerinden yardım alabilirsin istersen sevgiler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    ali abi heyirdir artık grubu almadan gidiyon yollara bizide alll yanınaaa nooooluuurrr :D
    [COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    Alıntı mamudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ali abi heyirdir artık grubu almadan gidiyon yollara bizide alll yanınaaa nooooluuurrr :D
    abey sen konulara geç kalmazdın bu sefer geç kaldınnnn

geyik başlar şimdiii
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    lan olm burak elime geçirecem seni sonra artık ne yaparım allah bilir :D
    [COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Arkadaşlar topicte de görmüşsünüzdür. Sevgili Ali abimizin bir erkek evladı oldu. Allah analı babalı büyütsün, Sağlıklı ve sıhhatli olarak büyür inş. İlk haberi olanlardan biride bendim ancak Ali abinin izni olmadan yazmak istemedim. Topic açıldığına göre tüm Türkiye duydu. vatana, millete hayırlı bir evlat olarak yetişir inş. Bu arada arkadaşlar hakkınızı helal edin malum yola çıkıyoruz. Ne olur, ne olmaz. Varsa benim hakkım helal olsun.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Allah yeğenime uzun ömür versin abi...Sevgiler
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah yeğenime uzun ömür versin abi...Sevgiler
    Şahinim askerim teşekürler tezkereyede fazla kalmadı sanırım görüşmek üzere .....

Gaziantep MT uyumayın bu ne hal ben organıze yapmassam kimse yapmıyor yaw olmaski de hadin fikir söyleyin ali mahmut gökhan hasan vs..

bu arada bizim salton kaza yapmiş gökhan bir cocuk kendısıne çarpmiş yaya olarak geçmiş olsun gökhan ım
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    yoq:(ama olujak. hıh
    mrb arkadaşlar hataydan döndüm bir yaz başınızı ağrıtacağım

ha gökhan geçmiş olsun kardeşim bugün ali erkengel abimden duydum inş. bir şeyin yoktur

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    yahu gökhan nedir senin bu başına gelenler anlamadım ki, Allah bununla geçmiş eylesin. Sende ve çocukta bir şey yoktur inş.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Ewet yaw gökhanın başında ugursuz bulutlar geziyo allahım bununla geçmiş eylesin geçmiş olsun gökhan ım
    Ali abi sana gelinceben yaşlandım artık hiç gezilere felan gider halim kalmadı Ama mahmut abim gencecik dal gibi deli kanlı kocamanda yarış motoru varEger kızlardan fırsat bulursa size bi gezi düzenlerSeviyorum hepinizi görüşmek üzere
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    Alıntı Erkengel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ewet yaw gökhanın başında ugursuz bulutlar geziyo allahım bununla geçmiş eylesin geçmiş olsun gökhan ım
    Ali abi sana gelinceben yaşlandım artık hiç gezilere felan gider halim kalmadı Ama mahmut abim gencecik dal gibi deli kanlı kocamanda yarış motoru varEger kızlardan fırsat bulursa size bi gezi düzenlerSeviyorum hepinizi görüşmek üzere
    evet mahmut söz sende yap bir organızasyon gidelim hep beraber bak çürüdük resmen ama yoksa ali nın dedigi dogrumu kızlardan firsat bulamazmısın

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    erkengellllll ......senmi yaşlısın geçen gün gene arkanda biriyle görmüşler seni maaariiffff gavşaaağindan gederkene valla benim moraller bozuk dün çıktım bi ara motorla gidiyorum... bi ara fark ettim sağa doğru yatıyor motor zor kurtardım arkasından bide arabaya tosluyodum bilmiyorum artıok benim bu halım ne olurr.... bu arada gökhanın başından geçenlere çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum inşallah fazla bişey yoktur... birde yeni doğan aali abimizzinufaklığına sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum uzun zamandır forma giremeiğim için geç oldu kusuruma bakmasınlar artık...

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Üzerimdeki bu uğursuzluk neyin nesidir anlamış değilim. Mıknatıs gibi belayı üstüme çekiyorum sanki. Arabayla yada motorla giderken kimi önüme atlıyo kimi önüme kırıyor trafikde bir dengesizlik olduğunu düşünüyorum. bu hava değişiminden millet aptallaşıyormu yoksa banamı öyle geliyor sanki trafikde ayık gezen yokmuş gibi.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    erkengellllll ......senmi yaşlısın geçen gün gene arkanda biriyle görmüşler seni maaariiffff gavşaaağindan gederkene valla benim moraller bozuk dün çıktım bi ara motorla gidiyorum... bi ara fark ettim sağa doğru yatıyor motor zor kurtardım arkasından bide arabaya tosluyodum bilmiyorum artıok benim bu halım ne olurr.... bu arada gökhanın başından geçenlere çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum inşallah fazla bişey yoktur... birde yeni doğan aali abimizzinufaklığına sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum uzun zamandır forma giremeiğim için geç oldu kusuruma bakmasınlar artık...
    Yaw mahmut abey ne karıştırıyon sen arkamda gezen kızlarımotorumun performansını merak etmiş kızcagız aldım gezdirdimaman yanlış anlaşılmasın gsr nin performansınızaten hayali abiylede tanıştırdımSen kendi derdine yan ben günlük degiştiriyorum
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Motosikleti
    Yaw mahmut abey ne karıştırıyon sen arkamda gezen kızlarımotorumun performansını merak etmiş kızcagız aldım gezdirdimaman yanlış anlaşılmasın gsr nin performansınızaten hayali abiylede tanıştırdımSen kendi derdine yan ben günlük degiştiriyorum
    nedemek istiyorsun ali sen kendi derdıne yan derken mahmuda: çok agir bir laf bana dense bu laf kan akar

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedemek istiyorsun ali sen kendi derdıne yan derken mahmuda: çok agir bir laf bana dense bu laf kan akar
    Abi sen niye karıştırıyon ortalıgımahmut abimin yapmadıgımı şey kan akıtmakanladın sen onuyanlış anlaşılmasın eski herküllerden
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Motosikleti
    Abi sen niye karıştırıyon ortalıgımahmut abimin yapmadıgımı şey kan akıtmakanladın sen onuyanlış anlaşılmasın eski herküllerden
    ne ortalıgı kariştırması ali görünen köy kılavuz istemez hem mahmuda lafları say hemde ortalıgı kariştırma de

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    ali kardeşim başın sağolsun Allah (c.c başka acı göstermesin...

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    ali kardeşim başın sağolsun Allah (c.c başka acı göstermesin...
    Çok sagol abi dostlar sagolsun
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alicim başın sağolsun......
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler