ne eglenmişsiniz öyle
ne eglenmişsiniz öyle
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Fotograf makinamdan bir kaç resimde ben atayımizninizle
Gaziantep mt nin büyük sabırla bekleyişi(sabırla diyorum yarım saat geç kaldım)
Buda mahmut(mahmudo) agabeyimŞehirler arası yol yeminini bozdurdum ve ilk defa otobana çıktıkBen adamı yoldan çıkarırım
Ekibin tamamlanmasının ardından hemen yola koyulduk ve ilk sigara molası verdigimiz yer.Geç kaldıgımız için yolda pek fotoyla kaybedecek zamanımız yoktuSabri amcamda nasıl çekiyor heleÇek cigerlerin bayram etsinSeni çok seviyoruz sabri amcam Allah saglık sıhatla uzun ömürler versin
Sabri amcam uzun çabalar sonrası kendini belli etmeyi başardı
Maşallah mahmut abim gaziantep mt ye baya bi ısındıGökhanın üzerine devrileceksin çekil ordan
Ve çok şükür kazasız belasız ceyhana gelmiş bulunmaktayız.Bizim bu mevkiyi bulmamızda yardımcı olan ve eşlik eden isimlerini bilmedigim arkadaşlarıma tşk ediyorum
Çok güsel ve sıcak karşılandık ve çok hoş bir ortamdı.Herkesi orada görmemizle yolun tüm yorgunlugu gitti üzerimizden ve herşeyiyle geldigimiz yola degdi.
Günün en çok begenimi toplayan makinalarından bir tanesiAllah sahibine agız tadıyla binmek nasip etsinkaza bela vermesin
AKBURAK abimin makinasıda silah gibi maşallah Allah nazardan esirgesinAllah kaza bela vermesin
Çok güsel egitici bilgiler verilen ve yemek yedigimiz konferans salonu
Sabri amcam ve çok sevdigim yusuf abimBize olan ilgi ve alakasında dolayıda teşekkür ediyorum tekrar
Grup liderimiz ali abim(Bir insan ancak bu kadar yakışıklı ve karizmatik olur allahım esirgesin)
Çok sevdigim ve deger verdigim iki mükemmel insan
Erhan abimede v strom çok yakışıyor maşallah Allah kaza bela vermesin
Alt motor kısmına ve sesine hayran oldugum bir makina
,
Ceyhandan sonra hepberaber yumurtalıga geçtik
oradada çok güsel agırlandık.Deniz kenarından manzaralar
Soldaki ben(erkengel)ve sagdakide sabri amcam
Miletin yorgunlugu yüzünden belli
Allahım esirgesin bir adama bir makina bu kadar yakışır
İsom hararetli hararetli bişeyler anlatıyor ama tam çözemedim
bay karizmayani ben(erkengel)
Yusuf abim kros gösterisi yapıyordu bizeHemde deniz kumunda her babayigidin harcı degil
Ve motoru çıkarmaya çalışıyorlar.Ellerine saglık yusuf abi yol boyunca bir çok yerde gösteri yaptı sagolsun ama ben seyretmekten foto çekmeyi unutmuşum
Geri dönüş yolunda geceye kaldıgımız için foto çekemedik.Bir an önce evimize dönmenin telaşıylaÇok şükür allaha kazasız belasız bir gün geçirdik.Herkes evlerine döndü.Ortalama 450km yolun vermiş oldugu yorgunlukla yatakta aldık direk soluguOrganizasyonda emegi geçen herkese teşekkürlerBir başka gezide görüşmek üzere
Kalın saglıcakla GAZİANTEP MT
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Eline ve de emeğine sağlık Aliciğim. Çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız yine bir stress atmışsınız. Oh yarasın, değsin. sizinle beraber gelen diğer arkadaşlar kimler; onları ben tanımıyorum.haydi kalın sağlıcakla aeo by.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
abi süüüüper eğlenceli olmuş geziniz ya gelemedik tüh neyse biz bi dahakine katılırız inşallah kazasız belasız geldiniz ya allaha hamdolsun
temmuz 5 çabuk gel alayım şu ehliyati artık emeğinize ve elinize sağlık allah motosikletlerinize zeval vermesin kaza bela vermesin
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Bende sen görmedin diye gittim. Ama Ali aman şehir içinde yavaş git kaptırmıştın kendini bir sağ bir sol yaptın süratin 60-70 rahat vardı. o yol çok tehlikeli her gün işe o yoldan gidip geldiğim için iyi biliyorum. Zart diye aniden ya bir araba yada bir yaya çıkıyo önüne . Allah esirgesin kendine iyi bak aeo
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
Osmaniyeden Seloyamaha80'den Herkese Selam Olsun Arkadaslarrr.....
halil abi honda cbf 15o yeni motorun hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ama süper motor abicim gele güle kullan
milllet gene uyuyooooooorrrrrrrrrr
tüm gaziantep mt selamlar türkiyedeki hayranlıkla sevdigim illerden biridir antep inşallah bir gün yolum düşer antepe herkeze sevgiler saygılar kasazız belasız sürüşler arkadaşlar.
Gaziantep mt uyuyor mu noluyor yaw Elimi bi çektim siteden kimse yazışmamış.
Millet nerdesiniz yaw yarın akşama güsel bi buluşma yapmalıyız.
Elimde bi kaç resim var onları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Gaziantep mt nin yamyamları
Maşşallah hayali abim yine sanat icra ediyor
Hele sen agama bak sanki lazer reklamı kokuyor ama neyse
Hayali abimide allah esirgeye bi 1000lik ancak bu kadar yakışırSen sat o ıntruder 800ü de bi tane gsxr1000 alalımMakinanında maşallahı var en çok sevdigim renk
amca bu kafasakimi
Geçen hafta gaziantep mt toplantısından bi kaç kare
yaw ne varda bu kadar kasılıyorsun tamam bizde biliyoruz yakışıklısın
Buda bay karizma yani ben
Buda benim biricik karaoglanım
Eger birinin kalbini kırıcı söz kullandıysak affola Sizleri çok ama çok seviyorumAllah kaza bela vermesin hiç birimizeKalın saglıcakla
Yarın nerde buluşacagımızı msn adresimden okuyabilirsiniz.
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
hakkat ha ben ne kadar kasılmışım öle yaw
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
HEMŞERİLERİM BENDE DE HONDA ACTİVA VAR .SİZE AYAK UYDURACAK Bİ MT OLSAYDI BENDE BÖLE ŞEYLERDE BULUNMAK İSTERDİM AMA ŞU AN YOK .DAHA GÜÇLÜ BİŞELERE TERFİ EDERSEM SİZLERLE OLMAK İSTERİM .RESİMLERE BAYILDIM
ÇOK EGLENCELİ GÖRÜNÜYO SİZ SÜPERSİNİZ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)