Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hayirdir beni eklememissin ben insallah cumartesi gununden adanaya gidiyorum
    orda size katilirim tabi giderseniz yazda geldi ehliyet sinavindanda 90 almisim gectim yani artik bir problem kalmadi ama beni eklememenşze darildim vallahiiii bu araada bende varim yani imkansiz 27

sen yasıyomuydun
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Ceyhan yolcusu kalmasın 1. 2. 1.2. gaziantep mt hopp kime diymmPazar sabahı görüşmek üzere
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    yaw ali ben bugun gene motoru yıkattım yaw :D
    [COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Alıntı mamudo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw ali ben bugun gene motoru yıkattım yaw :D
    Geçmiş olsun o zaman yine çamur yagdı oda öyle böyle bi çamur degilKızda arkamda rezil olduk görmelisinBenim karaoglanın her yanı çamur birazdan silecem
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    ya yarın amcam evini taşıyor gitmezsek olmaz o yüsden biz bu geziye gelemiyecez şimdiden özür

üzeyir kardeşim direksiyon sınavı yazılıdan kaç hafta sona oluyor yaw ben temmuz 5 de sınava girecem (yazılı sınavına) direksiyon sınavına ne zaman gireriz ya sormamın nedeni temmuz 22-23-24-25 te şehir dışında olmak zorundayım ona denk gelirmi dedim hani
    KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
    YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
    AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Selam Arakdaslar Osmaniyeden Serkan Ben Sizlere Bi Selam Vereyım Dedım Kardeslerım Abılerım Iyisinizdir Insallah Görüşmek üzre Kazasız Belasız Iyi Günlerr...

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Alıntı seloyamaha80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arakdaslar Osmaniyeden Serkan Ben Sizlere Bi Selam Vereyım Dedım Kardeslerım Abılerım Iyisinizdir Insallah Görüşmek üzre Kazasız Belasız Iyi Günlerr...
    selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadımkendine iyi bak

Arkadaşlar pazar günü yapmış oldugumuz geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kazasız belasız çok güsel bi gün geçirdik çok hoş oldu.Mahmut abinin babası size sesleniyorumDün mahmut otobanlarda dolaşıyorduBizim bag evinde felan degildi(sanki ben farklı yalan söyledim)Seni çok seviyorum mahmut abey ilk gezindi ama güsel geçti umarımEmegi geçen ali(aydemir)abiye ve sabri amcaya çok teşekkür ederim.Kalın saglıcakla bir sonraki gezide görüşmek üzere
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150

selam

Alıntı Erkengel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadımkendine iyi bak

Arkadaşlar pazar günü yapmış oldugumuz geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kazasız belasız çok güsel bi gün geçirdik çok hoş oldu.Mahmut abinin babası size sesleniyorumDün mahmut otobanlarda dolaşıyorduBizim bag evinde felan degildi(sanki ben farklı yalan söyledim)Seni çok seviyorum mahmut abey ilk gezindi ama güsel geçti umarımEmegi geçen ali(aydemir)abiye ve sabri amcaya çok teşekkür ederim.Kalın saglıcakla bir sonraki gezide görüşmek üzere
    selam evet mutlaka tanışmışızdır bende kırmızı cbf 150 vardı 80 plaka yolda giderken sürücü değiştirenn cifttt

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    Alıntı Erkengel adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ali sağol kardeşim benim. valla gezi acayip güzeldi akşam ewin yolunu zor bulduk ali varya ben motoru satıyorum kardeşim naked alacam sabah kalkamadım yerimden emeği geçen herkese teşekkür ederim kazasız belasız gittik geldik resimlerde eklenince ne kadar güzel bir gezi olduğunu görür millet...
    [COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    ali sağol kardeşim benim. valla gezi acayip güzeldi akşam ewin yolunu zor bulduk ali varya ben motoru satıyorum kardeşim naked alacam sabah kalkamadım yerimden emeği geçen herkese teşekkür ederim kazasız belasız gittik geldik resimlerde eklenince ne kadar güzel bir gezi olduğunu görür millet...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    Ali abi aldın bizi dalgaya iyimi

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Ali abi aldın bizi dalgaya iyimi
    Beni güldürdün allahda seni güldürsun mahmut sabah sabah neşem yerine geldi
    sana hemen alalım bir gsr anca senın cubbenı o kaldırır maşallah allahım esigesin düşmana göster geri cekil
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    valla ali abi böyle uzun yol yapacaksak ben hemen yarın satarım motoru 100 le gidecez dedik 80 le gittik ewin yolunu zor bulmuşum yatağa girdim hmen uyudum.ben bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum valla ama çok güzel gezi oldu senin mangal şişi olayıda süperdi zaten ama bidahaki sefere mümkünse tabi 100 ün üstünde gidelim cüsse büyük olunca baskıda büyük oluyor

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni güldürdün allahda seni güldürsun mahmut sabah sabah neşem yerine geldi
    Yaw herkes birbirini güldürüyorda niye kimse beni güldürmüyor ha
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    ali ben seni güldüreyim canım yaw

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    arkadaslarr gezi gercekten superdiii helede mahmudunn ibresii gece super gorukuyorrr ben kendi ibremize bakmadimda hehhe bu arada herkese tsklrrrr tekrar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150

selam

[QUOTE=Erkengel;1084936]selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadımkendine iyi bak

salton imkansiz27 ve aydemir ile tanısmıstık ama orda goremedım sizin le de ortamda bulunduk ama konusma ımkanımız olmadı kısmet artık ins baska zaman ama arkadaslar sizden ozur dileriz sizin ekibin önünde ama motoru veya arkadası suan aklımda değil onlerınde kucuk bi şov yaptık ama orda yapmamamız gereken bi harakettı ama oldu bıkere
    aeo lun kazasız belasız iyi günler herkese selam motora devamm

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslarr gezi gercekten superdiii helede mahmudunn ibresii gece super gorukuyorrr ben kendi ibremize bakmadimda hehhe bu arada herkese tsklrrrr tekrar
    gezi sana tabi güzel olur üzeyirim sen arkada giderken oynaya oynaya gittin gel sen bide benim halimi sor

Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Mahmut agabeyiminde maşallahı varNe ettiysem gsr ile yetişemedim arkadan nasıl gidiyorsun sen öyle
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye

Motosikleti
    siyah hyosung250gtr
    tabi ya 1000 likler halt yemiş yanımda

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler