Ceyhan yolcusu kalmasın 1. 2. 1.2. gaziantep mt hopp kime diymmPazar sabahı görüşmek üzere
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
yaw ali ben bugun gene motoru yıkattım yaw :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
ya yarın amcam evini taşıyor gitmezsek olmaz o yüsden biz bu geziye gelemiyecez şimdiden özür
üzeyir kardeşim direksiyon sınavı yazılıdan kaç hafta sona oluyor yaw ben temmuz 5 de sınava girecem (yazılı sınavına) direksiyon sınavına ne zaman gireriz ya sormamın nedeni temmuz 22-23-24-25 te şehir dışında olmak zorundayım ona denk gelirmi dedim hani
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Selam Arakdaslar Osmaniyeden Serkan Ben Sizlere Bi Selam Vereyım Dedım Kardeslerım Abılerım Iyisinizdir Insallah Görüşmek üzre Kazasız Belasız Iyi Günlerr...
selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadımkendine iyi bak
Arkadaşlar pazar günü yapmış oldugumuz geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kazasız belasız çok güsel bi gün geçirdik çok hoş oldu.Mahmut abinin babası size sesleniyorumDün mahmut otobanlarda dolaşıyorduBizim bag evinde felan degildi(sanki ben farklı yalan söyledim)Seni çok seviyorum mahmut abey ilk gezindi ama güsel geçti umarımEmegi geçen ali(aydemir)abiye ve sabri amcaya çok teşekkür ederim.Kalın saglıcakla bir sonraki gezide görüşmek üzere
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
ali sağol kardeşim benim. valla gezi acayip güzeldi akşam ewin yolunu zor bulduk ali varya ben motoru satıyorum kardeşim naked alacam sabah kalkamadım yerimden emeği geçen herkese teşekkür ederim kazasız belasız gittik geldik resimlerde eklenince ne kadar güzel bir gezi olduğunu görür millet...
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
Ali abi aldın bizi dalgaya iyimi
valla ali abi böyle uzun yol yapacaksak ben hemen yarın satarım motoru 100 le gidecez dedik 80 le gittik ewin yolunu zor bulmuşum yatağa girdim hmen uyudum.ben bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum valla ama çok güzel gezi oldu senin mangal şişi olayıda süperdi zaten ama bidahaki sefere mümkünse tabi 100 ün üstünde gidelim cüsse büyük olunca baskıda büyük oluyor
ali ben seni güldüreyim canım yaw
arkadaslarr gezi gercekten superdiii helede mahmudunn ibresii gece super gorukuyorrr ben kendi ibremize bakmadimda hehhe bu arada herkese tsklrrrr tekrar
[QUOTE=Erkengel;1084936]selam arkadaşım tşk edr.sanada kazasız ve belasız sürüşler dünki gezide görüştük mü diye düşünüyorum ama çıkaramadımkendine iyi bak
salton imkansiz27 ve aydemir ile tanısmıstık ama orda goremedım sizin le de ortamda bulunduk ama konusma ımkanımız olmadı kısmet artık ins baska zaman ama arkadaslar sizden ozur dileriz sizin ekibin önünde ama motoru veya arkadası suan aklımda değil onlerınde kucuk bi şov yaptık ama orda yapmamamız gereken bi harakettı ama oldu bıkere
aeo lun kazasız belasız iyi günler herkese selam motora devamm
Mahmut agabeyiminde maşallahı varNe ettiysem gsr ile yetişemedim arkadan nasıl gidiyorsun sen öyle
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
tabi ya 1000 likler halt yemiş yanımda
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)