Mahmutcum senin sıcak kelimesinin anlamını biliyor olman lazım o iki universiteyi boşunamı bitirdin yoksaYinede merak ediyorsan gösteririm ben sana bu hafta toplantıda
Mahmutcum senin sıcak kelimesinin anlamını biliyor olman lazım o iki universiteyi boşunamı bitirdin yoksaYinede merak ediyorsan gösteririm ben sana bu hafta toplantıda
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
bi dakka bi dakka noooollluuuuyo :D heyirdir :D şurda bi tez yazıyorum getirtmeyin beni oraya bu arda 1.toplantı nerde? 2.ben nerdeyim? 3. hafta sonu gidecekmiyiz? 4. bu yağmur nerden çıktı bunların cevaplarını istiyorum senden ali :D
beyler aha ben kaçtım ewde çoluk çocuk bekliyo biz hanım dizinin dibinden ayrılamıyoruz malum kazak erkeğiz :D:Dya hadi ii akşamlar size biraz msn gibi oldu ama neyse ali telefonlaşırız. :D bu arada ali abi akşama üziverstenin oraya gidekmi yaw hehehehehe :D
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
yaw yeter yıkıldım burda gülmekten
1)Havanın durumuna baglı toplantı yeri cuma günü telefonlaşırız.
2)Bide ben bilsem senin nerde oldugunu
3)Tabiki gidecegiz allahtan bişey olmazsa
4)Sen iyice tatlı su motorcusu oldun haYagmur çamur herşeye vızırdanıyorsun
5)bu bi çelişkimi
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
hava bozuk arkadaşlar nasıl olacak bilmiyorum bugunku toplantı ama akşama kadar benden haber bekleyin mutlaka görüşmemiz gerek ceyhan olayını netleştırelim fikirlerinizi bekliyorum
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hava bozuk ali abi dediğin gibi bi açıyo bi kaptıyo nasıl olacak bilmem...
[COLOR="Navy"][/COLOR]:queen:[COLOR="Red"][B][I]........antepliyik tama[U][MEDIA][/MEDIA][/U] yorum ........:queen:[/I][/B][/COLOR]
Valla akşam toplantıda konuşuruz.Havanın durumu pek iyi degil o bir gerçek biraz kalın giyinir basar gideriz.Tatlı su motorculuguna lüzum yokNede olsa antepden ceyhan 6 dak akşam görüşmek ümidiyle hepinizi seviyorum gaziantep mt
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
ali sen taktın ha bu benim tatlı su motorculuğuma :D olm ben okula şakır şakır yağmur yağarken motorla gitmiş adamın ben öyle yağmurluk felan kullanmam.ah ah eski motorculardan kim kaldı bi ali bi ben :D
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
kim bu misafir arkadaşlar neden üye olmazlar
abi benide üye yap.arada geziyorum sizin buralarda, kızmıyorsunuz umarım
selam gazianteeeeeeeeeeeeeeeeeeep
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gördunmu ali asıl tatlı su motorcusu kim motora bindigin yok saga sola tatlı su motorcusu diyorsun alim
a.s. benım kardeşim gel gel herzaman bekleriz gürselim
Akşama görüşelim şu ifade nasıl alınıyormuş merak ettim bakkkkkkk
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
gürsel abi başımızın üzerinde yerin var her zaman bekleriz
yaw ben onu mahmut abi için demiştimBiz kim senin ifadeni almak kim Ben hakimim masum bey Yaw mahmut ortalıgı hep sen karıştırıyorsun ha
Burayıda msn ye çevirdik ama allah sonunu hayır ede
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
bakalım hele ifade nasıl alınır görecez akşam toplantı saatini ve yerini bekliyorum senden alicim.inşallah yağmur yağarda kim tatlı su motorcusu görürüz yaw....:D:D:D
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
ii peki bakalım telefonla bana bilgi verirsin o zaman akşam ünide bi işim var ordan çıkıp gelecem ben geç kalabilirim haberiniz olsun :D
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
ali başımın üstünde yerin var gel beraber gidelim eyupta gelecek yanız ben konsere gidiyorum sıkılma sonra :D
abi hayirdir beni eklememissin ben insallah cumartesi gununden adanaya gidiyorum
orda size katilirim tabi giderseniz yazda geldi ehliyet sinavindanda 90 almisim gectim yani artik bir problem kalmadi ama beni eklememenşze darildim vallahiiii bu araada bende varim yani imkansiz 27
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)