arkadaşlar selam açmış olduğum topiği incelemenizi rica ediyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1064799
arkadaşlar selam açmış olduğum topiği incelemenizi rica ediyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...ml#post1064799
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
yaw kardeşim bu topiği ne zaman acsam mutlaka misafir ziyaretci var nedendir anlamadim
neden üye olmazlar anlamadım uzaktan bakmak iyimi oluyor acaba üye olun kardeşim yaa
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Esselamu Aleykum ve Rahmetullahu Ve Berakatuhuu....Sevgili Arkadaşlar... Nasılsınız İyimisiniz Hiç Sesiniz Soluğunuz Çıkmıyor Burası Eskiden Daha şen şakrak bi ortamdı yaw millet sus pus olmuş yahu...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Sevgili Aydemir kardeşim o gün benim gelemeye ihtimalim var. Şimdiden özür diliyorum.
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
kaç km hızda yakalndın. görüntülerini izledin mi.normal kurallarla belirlenen hızın % 50 fazla hız yapmazsan daha az ödüyosun o yüzden diyom. geçmiş ola ben zaten ali ustaya söylediydim. benim son güne kadar işim belli değil.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
gezi güzel olmus cidden ortalama kaç km hızla gidiyosunuz merak ettim bizim motorlar sizinkilere göre küçük kalıyo gibime geldi ürperdim
zombie27 arkadaşım aramıza hoşgeldin gezilerimizde küçük büyük her cinsten motorsiklet varHer cc ye hitap ediyoruz.Bi gökhan(salton) +300lerde geziyor yeşil yarış motoruylao da radara yakalanmış zaten bu hafta gerisi düşük hızlarda toplantıya gel bu hafta tanışalımgörüşmek üzere saygılar
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Merhaba Gaziantep MT,
Ben 2004 ten beri Antep'te yaz-kış öğrenciyim. Nasip olursa bu yaz gene yaz okulundayım, ama bu sefer yanlız gelmeyeceğim. :D :D Motorumu da getireceğim.
Antep'te çok karışık bi trafik ve çok sinirli halk otobüsü şöforleri var. Acaba bunların üstesinden nasıl geliyorsunuz ve en önemlisi; ben üstesinden gelebilir miyim?
Kardeş meraba inşallah geldiginde tanışırızAldık birer büyük makina Antep trafigi düşünüyor şimdi bunların elinden ne yapacam diyeSen takma kafana her şeyin üstesinden gelirsin
Misafir olarak sürekli siteyi takip eden arkadaşlarım korkmayın üye olun tanışalım öyle dışardan seyretmeyin toplantılara gelin çok sıcak ortamımız var tanışalım
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Trafiğinden değilde trafik polislerinden kork Yoksa Harpadanak cezayı yerleştiriyolar (Yeşil Yarış motoru - Yeşil Yarış Motoru )
aramıza hoşgeldin kardeşim
gökhan büyük geçmiş olsun yaw
bu arada ali abi toplantı nerde ve ne zaman olucak ?
burak niye sesin çıkmıyo yaw dersler çok yoğun herhalde baksana kankine ( gökhana ) bir geçmiş olsun bile diyememişsin ya
bu gün ehlişyet için başvurdum abi artık benimde a2 ehliyetim olacak yaşasın korkusuz gezmek
KUZULARIN SESSİZLİĞİNİ EKSOZ SESİNLE BOZ
YOLLARIN SAKİNLİĞİNİ MOTOSİKLETİNİN HIZIYLA AŞ
AMA ASLA ÖLÜM MELEĞİNİ SOLLAMA::138:::138:::159::::pcgum::::melek02:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)