selamun aleyküm nasılsınız arkadaşlar neler yapıyorsunuz ? havada tam gezilik ha ne dersiniz bir tur yapalımmı ali abinin yeni motoru süper gökhan gördünmü ali abi iyi para vermiş amma yaw tekrar hayırlı olsun ali abi Allah kaza bela vermesin
slm kemalettın motoruna ızgara(yan grenaj ıcne ) koymussun ya guzel olmustu aslında sıteye resmını yuklede pek cok arkadasa ılham kaynagı olsun cbr yada cin malı cbr olanlar da senden esınlenıp yapabılır alı usta antep işin r5,5 hazırmı seri üratime gectınmı : ))))) bu arada aksam ustu gecerken gördüm arka teker eğriydi seni kandırmıslar : ))) gelde düzeltelim
uyuyoruz yine Gaziantep mt
bu arada hasanla ben fuara gidiyoruz gelmek isteyen varmi aranızda
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
gazıantep mt hala kıs uykusundan uyanmadı arkadaslar malum bu uyku bayagı uzun olacak gıbı gıbı ...))))))))
Valla kimse kış uykusunda degilGezen geziyor.Tek tek isim verip arkadaşları rencide etmek istemiyorum ama baş harflerini söylüyeyim HARUN ÜZEYİR BURAKCAN ve birkaç kafadar(ammada isim vermedim haaa)anca mt de yazmayı biliyor.Millete laf atmayı biliyorlar.Söyledigin zamanda haber vermedi diyorlar.Valla eglenmek isteyen arıyor.Oh ne güsel siz egleneceksiniz diye biz ugraşalım biz tel açalım.Arkadaşlar kimse kırılmasın ama sizin oturma organınızda iş yok biz hafta içi en az 2 kere hafta sonu kesin buluşma yapıyoruz.Hepinizi çok seviyorum.Hatam varsa affola
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
alı kardes yıne laf soktun gıbıme geldı ama neyseeeee emın ol sana cvp vermekte gecıkmez o ısmını yazmadıkların : ))))) malum neyse kendınıze ıyı bakın
ne hatası ali sagzına saglik
ortamı germeye gerek yok gelmek isteyen arar bulur malum benım eskisi gibi vaktım yok ali olayı özetlemiş gökhan da onaylamiş
kimse kızmasın alınmasın benimde bayramlik azımı açtırmasın sonra cok şey söylerim kalbınız kırılır kıme ne demek istedimi anladınız umarım burda kimse polemik yaratmasın ne konuşacaksanız msn den yazişin ben kimin ne yaptını ne konuştunu kimin ne nıyetı oldunu anliyorum ama herkesın bir sabri var biz dosttus dostun dosta zevali olmaz ama zeval yapmak için ugraşan arkadaşlar var malesef onlarda halıyle elenecek alinın dedigi gibi kimse kimsenın eglencesını düzenliyemez
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
güsel söze nediragzına saglık ali abi anlayan anladı
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
büyügümsünüz bana sizi dinlemek düşer
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Arkadaşlar merhaba nediyniz yaw valla ne neseniz haklısınız arkadaşlar bi turlu gorusemiyoruz nedense hepinizide çok ihmal ettim özelliklede ben (H@run) hakkınızı helal edin lütfen ama en geç 1 ay içerisinde yeni motorumla beraber aranızda olacağım allahın izni ile inşallah bu aralar bazı sıkıntılarım var onlarla uğraşıyorum bazı arkadaşların haberi var zaten bi süre daha beni mazur görün beyler az kaldı çok az bomba gibi geliyorum inş... HERKESE SELAMLAR....
bız ufak caplı basladık bıle ama resım cekmek aklımız gelmedı bu hafta sonu hıc hesapta yokken nızıpe gıttık valla eskı yol harıka salton(gökhan) yenı lastıklerın tadını cıkardı hasanı hıc sormayın onun keyfı zaten yerındeydı neyse darısı daha buyuk gezılere ben şuna ınanırım hıc bır sey gzıantepmt nın arasındakı o guzel dıalogu bozamaz yanılıyormuyum ????...hele yaz gelsın bu dayanısmamızı tum mt gorecek ............
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar......
tüm gazıantep mt ve tüüüümmmm mt ailesinin kandili mübarek olsun arkadaşlar
slm Gaziantep MT ailesi bu pazar günü arkadaşımla beraber güzel şehrinize geliyoruz
motorla gezmek amaçlı geliyoruz
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)