Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Gaziantep - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    Alıntı alli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamun aleyküm GAZİAYINTAP MT uzun süredir siteye üyeyim ama MT'lilere bi selam vermedimgerçi MT'lilerin bazıları ile tanıştım da neyse.ben Kemalettin
    hoşgeldin kemalettin bende burakcan tanısmadık heralde
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Taş değildi heralde ::

yok abi bu taş değildide. sana noluuyooo genee kaşınma bakk

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    selamun aleyküm nasılsınız arkadaşlar neler yapıyorsunuz ? havada tam gezilik ha ne dersiniz bir tur yapalımmı ali abinin yeni motoru süper gökhan gördünmü ali abi iyi para vermiş amma yaw tekrar hayırlı olsun ali abi Allah kaza bela vermesin

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    slm kemalettın motoruna ızgara(yan grenaj ıcne ) koymussun ya guzel olmustu aslında sıteye resmını yuklede pek cok arkadasa ılham kaynagı olsun cbr yada cin malı cbr olanlar da senden esınlenıp yapabılır alı usta antep işin r5,5 hazırmı seri üratime gectınmı : ))))) bu arada aksam ustu gecerken gördüm arka teker eğriydi seni kandırmıslar : ))) gelde düzeltelim

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    uyuyoruz yine Gaziantep mt

bu arada hasanla ben fuara gidiyoruz gelmek isteyen varmi aranızda
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Abi bende gelmeyi çok istiyorum fakat maddiyat ve eli sopalı bir babam var
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    YAMAHA MT
    gazıantep mt hala kıs uykusundan uyanmadı arkadaslar malum bu uyku bayagı uzun olacak gıbı gıbı ...))))))))

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    Valla kimse kış uykusunda degilGezen geziyor.Tek tek isim verip arkadaşları rencide etmek istemiyorum ama baş harflerini söylüyeyim HARUN ÜZEYİR BURAKCAN ve birkaç kafadar(ammada isim vermedim haaa)anca mt de yazmayı biliyor.Millete laf atmayı biliyorlar.Söyledigin zamanda haber vermedi diyorlar.Valla eglenmek isteyen arıyor.Oh ne güsel siz egleneceksiniz diye biz ugraşalım biz tel açalım.Arkadaşlar kimse kırılmasın ama sizin oturma organınızda iş yok biz hafta içi en az 2 kere hafta sonu kesin buluşma yapıyoruz.Hepinizi çok seviyorum.Hatam varsa affola
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    YAMAHA MT

valla helal erkengel

alı kardes yıne laf soktun gıbıme geldı ama neyseeeee emın ol sana cvp vermekte gecıkmez o ısmını yazmadıkların : ))))) malum neyse kendınıze ıyı bakın

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı Erkengel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla kimse kış uykusunda degilGezen geziyor.Tek tek isim verip arkadaşları rencide etmek istemiyorum ama baş harflerini söylüyeyim HARUN ÜZEYİR BURAKCAN ve birkaç kafadar(ammada isim vermedim haaa)anca mt de yazmayı biliyor.Millete laf atmayı biliyorlar.Söyledigin zamanda haber vermedi diyorlar.Valla eglenmek isteyen arıyor.Oh ne güsel siz egleneceksiniz diye biz ugraşalım biz tel açalım.Arkadaşlar kimse kırılmasın ama sizin oturma organınızda iş yok biz hafta içi en az 2 kere hafta sonu kesin buluşma yapıyoruz.Hepinizi çok seviyorum.Hatam varsa affola
    Ne denirki

27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    ne hatası ali sagzına saglik

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne denirki

ortamı germeye gerek yok gelmek isteyen arar bulur malum benım eskisi gibi vaktım yok ali olayı özetlemiş gökhan da onaylamiş

kimse kızmasın alınmasın benimde bayramlik azımı açtırmasın sonra cok şey söylerim kalbınız kırılır kıme ne demek istedimi anladınız umarım burda kimse polemik yaratmasın ne konuşacaksanız msn den yazişin ben kimin ne yaptını ne konuştunu kimin ne nıyetı oldunu anliyorum ama herkesın bir sabri var biz dosttus dostun dosta zevali olmaz ama zeval yapmak için ugraşan arkadaşlar var malesef onlarda halıyle elenecek alinın dedigi gibi kimse kimsenın eglencesını düzenliyemez
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Erkengel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSR600
    güsel söze nediragzına saglık ali abi anlayan anladı
    GSR600 27 J 9552
    2009 Minik kurabiye
    Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    büyügümsünüz bana sizi dinlemek düşer
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Arkadaşlar merhaba nediyniz yaw valla ne neseniz haklısınız arkadaşlar bi turlu gorusemiyoruz nedense hepinizide çok ihmal ettim özelliklede ben (H@run) hakkınızı helal edin lütfen ama en geç 1 ay içerisinde yeni motorumla beraber aranızda olacağım allahın izni ile inşallah bu aralar bazı sıkıntılarım var onlarla uğraşıyorum bazı arkadaşların haberi var zaten bi süre daha beni mazur görün beyler az kaldı çok az bomba gibi geliyorum inş... HERKESE SELAMLAR....

Motosikleti
    kanunı 150 cc

alim ben is degistim ondan gelemiyorum ama su da var havada sogukya ondandir yoksa ben hayatta ayrilmam birde biz gezmiyozzzzz
    kardesim ben yazdiklarinla kac ay oldu gorusmedim ama herkese diyorum gazi antep mt artik basliyalim ne dersinizzzz

Motosikleti
    YAMAHA MT

basldık bıle

bız ufak caplı basladık bıle ama resım cekmek aklımız gelmedı bu hafta sonu hıc hesapta yokken nızıpe gıttık valla eskı yol harıka salton(gökhan) yenı lastıklerın tadını cıkardı hasanı hıc sormayın onun keyfı zaten yerındeydı neyse darısı daha buyuk gezılere ben şuna ınanırım hıc bır sey gzıantepmt nın arasındakı o guzel dıalogu bozamaz yanılıyormuyum ????...hele yaz gelsın bu dayanısmamızı tum mt gorecek ............

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar......

Motosikleti
    YAMAHA MT

kandiliniz mübarek olsun

tüm gazıantep mt ve tüüüümmmm mt ailesinin kandili mübarek olsun arkadaşlar

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    slm Gaziantep MT ailesi bu pazar günü arkadaşımla beraber güzel şehrinize geliyoruz
    motorla gezmek amaçlı geliyoruz
    [B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aydemir fuarda sürekli haberleşelim indirimli ürünler vs bilgimiz olsun selamlar

arkadaşlar bakıyorum gezi için kaynama başlamış mt antep aydemir gelsinde bakalım hep beraber bir plan yapalım
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler