MT Gaziantep ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
MT Gaziantep ailesinin yeni yılını kutlar, sağlık,mutluluk ve bol kazançlı olmasını allahtan dilerim.
selamlar
Özer
Tüm MT Gaziantep ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
herkesim yenı yılını kutlar tum motorcu arkadaslarıma kazasız surusler dılerım
Gaziantep Mt nerelerdesiniz yaw...!!!
Kaç zaman oldu en kısa zamanda bi gezi yapmak lazım artık havalar çok guzel bu aralar bu güzel gunleri degerlendirmek lazım sevgili arkadaşlar
gorusmek uzre....
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
yerler buz bu havada gezi biraz soğuk olur ya kimse siteye girmyomu ne havanın soğukluğu siteyide vurmuş herhal arkadaşlar nerelerdesiniz ?
slmlar millet hava karlı
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Arkadaşlar Ben Yeni Katıldım Tüm Gazianteplilere Selamlar Olsun
arkadaşlar bende burdayım GAZİANTEP'ten slm
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
eyvallah sağol hoşbulduk kardeş
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
nihat (karayılan) kardeşim hoşgeldin.
kader yollarımızı ayırmamış demekki. eskisi gibi takılırız dimi. yaz gelsin de...
arkadaşlar... beni unuttunuz ha.
ehliyet sigorta tamam. bakımlarda tamam. yollar beklesin bizi.
yazın boş haftamız olmamalı ha, kışın acısını çıkarmalıyız...
hepinizi özledim. kendinize iyi bakın. eyvallah...
Nihat kardeş ve safkan27 hoşgeldiniz umarım kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle sevgiler...
- SATILIK HONDA DYLAN SCOOTER -
Merhaba Gaziantep MT,
2006 model gri renk Honda Dylan motorumu satmaya çalışıyorum. Motor 350 km. de. Ağustos 2006 da trafiğe çıktı, Şubat 2007 den beri garajda duruyor. Yaklaşık 6 ay kullandım sadece. Motor şu an Gaziantep Honda Bayinde yeni sahibini bekliyor. İlgilenen arkadaşlar motoru orada görebilirler. Detaylar için bana özelden mail atarsanız sevinirim.
Kask takalım, takmayanları uyaralım.
Kazasız sürüşler dilerim.
Merhaba Salton,
Resimde görülen shadowu alınca, ister istemez dylan ın pabucu dama atıldı
4.500 ytl bir fiyat düşünüyorum, ama Gazianteplilerin pazarlık kabiliyetini de yabana atmıyorum
Tüm Gaziantep'li arkadaşlara merhaba diyeyim öncelikle. Ben Gaziantep'den Mine son bir kaç aydır bende motosiklete merak sarmış durumdayım. Biraz aile baskısı var ama onuda atlatacağım işallah. Gökhan la tanışıryoruz tesadüfen resmini görünce şaşırdım bende üye olayım bari dedim. İşallah diğer arkadaşlarlada tanışırız. Sağlıcakla kalın.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)