Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    [QUOTE=Cbr125repsol;873951]Gökhan Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inş her zaman hiç gülesim yoktu haa olum bu ne lan çok komik olmuş bari viraj içindeyken felan yapsaydın maskara olmazdın bana olum bari motoruda yatırsaydın bee sen yatmışsın motoru yatırmamışsın motor halen dimdik giriyor virajaın içine hehehehehehehe hahahahaha Allah seni napmasın allahın cinlisi çin işi viraja giriş demekki böyle oluyormuş böylece gördük hep beraber gezinize eleştirecek olursamda iyikide gelmemişim hava çok soguktu pazar gunu güneş vardı ancak yinede buzz gibi bi hava vardı sizi tebrik ediyorum bu cesaretinizden dolayı güzel gezmişsiniz tebrikler arkadaşlar...

Not resime dikkat:
    Çok komik bee bu ne lennn..!!!

HARUN CUM ONEMLI OLANA YATMAK DEGILMI VIRAJA GIRMEDEN CEKMISIS ZVE OYLE CIKMIS YOKSA MOTORDA YATIYOR AMA SENDE HAKLISIN BU SENINKI GIBI 170 BASMIYORDU SENINKININ MARKASI NEYDI UNUTTUM BIR ANDA KUBASUBA MIYDI HAHAHAHAHAHAHHA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı Cbr125repsol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inş her zaman hiç gülesim yoktu haa olum bu ne lan çok komik olmuş bari viraj içindeyken felan yapsaydın maskara olmazdın bana olum bari motoruda yatırsaydın bee sen yatmışsın motoru yatırmamışsın motor halen dimdik giriyor virajaın içine hehehehehehehe hahahahaha Allah seni napmasın allahın cinlisi çin işi viraja giriş demekki böyle oluyormuş böylece gördük hep beraber gezinize eleştirecek olursamda iyikide gelmemişim hava çok soguktu pazar gunu güneş vardı ancak yinede buzz gibi bi hava vardı sizi tebrik ediyorum bu cesaretinizden dolayı güzel gezmişsiniz tebrikler arkadaşlar...

Not resime dikkat:
    Çok komik bee bu ne lennn..!!!

Sen başka bişeysin olm insan değilsin uzaylımısın nesin okuma kıtlığın var heralde bak adam ne yazmış (veee gökhan kardesimiz viraja yatmaya hazırlanırken ) Şimdi gülme sırası bende

Üzeyir kanka sen bakma ona Er Ryan'ıda o kurtardıda Tom Hanks in üstüne atıyolar
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen başka bişeysin olm insan değilsin uzaylımısın nesin okuma kıtlığın var heralde bak adam ne yazmış (veee gökhan kardesimiz viraja yatmaya hazırlanırken ) Şimdi gülme sırası bende

Üzeyir kanka sen bakma ona Er Ryan'ıda o kurtardıda Tom Hanks in üstüne atıyolar
    ya ne deolsa o hıc vıraja yatmıyor vıraja gelınce ınıp yıtıyor hahahaha

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    lan tekerin yanakları yokki tam yatsın bu ne hayabusamı ehueheheee... olm sonucta çin işi anca adam yatıyor ne yapsın çocuk.bizdede var bir honda 150 si olan arkadas oda yattığını sanıyor ama sadece kendi yatıyor.allah etmiyee hakkatten yatıverecek yere sora gelde bunlarla uğraş işin yoksa:D:D

hem virajdaki halinide görmediğimi söyleyemem ahaahahahahaahhhhaaaaa

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lan tekerin yanakları yokki tam yatsın bu ne hayabusamı ehueheheee... olm sonucta çin işi anca adam yatıyor ne yapsın çocuk.bizdede var bir honda 150 si olan arkadas oda yattığını sanıyor ama sadece kendi yatıyor.allah etmiyee hakkatten yatıverecek yere sora gelde bunlarla uğraş işin yoksa:D:D

hem virajdaki halinide görmediğimi söyleyemem ahaahahahahaahhhhaaaaa

Kanka Yanakları olan lastik viraja yatmaz asıl. Hani bi laf var dinime küfür eden bari müslüman olsa Sanki kendisi özel amerikan el yapımı motosiklet kullanıyo
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    tamam yanaklı olan lastik viraja giremez senin motor girer anladık tamam hee sensin hee macaristan malı olm benim motor ehueheheheheee

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam yanaklı olan lastik viraja giremez senin motor girer anladık tamam hee sensin hee macaristan malı olm benim motor ehueheheheheee

ya ressam sen baskasın ya bence gokana fazla takılma bunu n acısı kotu cıkarrrr ama elıne saglık bu arada daga gokan yatma asamasında

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    yahu bir alemsiniz yavfff. ressam kardeş gene ressamlığını göstermiş, sanatını konuşturmussun yine anladık; sen çok iyi bir ressamsın. Ama benim çan çin kardeşime fazla dokunma o fazla alıngan bu günlerde. küser müser sonra şaka bir yana bizim lastikler 100/80/17 olduğundan yanak payı 8 cm dir ki, bu da 20-30 derecelik bir yatma açısı verir enfazla. fazla yatırırsan kendini yerle bir bulursun allah korusun. Gökhan kardeş senin yöntem kıvrımı olmayan büyük motorlarda kullanılır. Eğer büyük cc li bir motor kullanmıyorsanız bu yöntem pek tavsiye edilmez. En doğrusu motorla beraber yatılan viraj alma şeklidir.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    ressam abi yine yaptın yapacağını helal sana. gökhan sakın alınma bu zaten bir şaka bu arada aklıma bir şey takıldı açıklamayı ister sen yap, ister ressam abim. ama şu konuya bi açıklık getirelim ki, çin iişi yatma nasıl oluyo. bize bi anlatın mümkünse. bizde öğrenelim.
    bir çin atasözünde der ki; çan çin zama zuma zing açıklaması: motoru yatıramıyorsan hiç değilse yatıyormuş gibi yap.
    gökhanın yapmış olduğu stil bu atasözünü birebir doğruluyor. oyüzden hor görmüyelim.
    başka bir çin atasözünde ise: zing zong hamaşi mamaşi toto loto ving olmadı
    ging ( toto loto oynama şansını zorlama milletinde diline düşme)

Motosikleti
    Alıntı mt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ressam abi yine yaptın yapacağını helal sana. gökhan sakın alınma bu zaten bir şaka bu arada aklıma bir şey takıldı açıklamayı ister sen yap, ister ressam abim. ama şu konuya bi açıklık getirelim ki, çin iişi yatma nasıl oluyo. bize bi anlatın mümkünse. bizde öğrenelim.
    bir çin atasözünde der ki; çan çin zama zuma zing açıklaması: motoru yatıramıyorsan hiç değilse yatıyormuş gibi yap.
    gökhanın yapmış olduğu stil bu atasözünü birebir doğruluyor. oyüzden hor görmüyelim.
    başka bir çin atasözünde ise: zing zong hamaşi mamaşi toto loto ving olmadı
    ging ( toto loto oynama şansını zorlama milletinde diline düşme):
    cherry:
    abi ben bunun üzerine daha konusmicem bu son noktadır bu çin işinde ahaahaahaaa yaw yarıldım gülmekten harikasın vallaaaa..
    arkadaşlar tabiki şaka bunlar gökhanın alınacagını düşünsem sevmesem gökhanı zaten yapmam şaka.biraz muhabbet olsun sayfa şenlensin die

SAYGILAR

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Yaklaşik 1 aydır yapamıyorduk gezi havanın güzel olmasını fırsat bildik düştük yollara altı kafadar güzel bir hafta sonu gecirdik hava soguk olsada .....

buluşma yeri.

esra ve suna

günün çifti esra gökhan (salton)

imkansiz 27

karakabirli nasılda masun duruyor degilmi Aslında

kuşları ürküden o romantık havayı bozan şey uçak

buda bizim suna kendisi tam bir deli

burdan ayrılma vaktı hava alanı yakın oldugu için uçak sesi fazla gelmeye başladı hem acıktık balık yemeye nıyet ettık ama olmadı

Ve Artık Gün Batıyor Manzara Süper

Bunlar nereye bakıyor.

Ve işte Tatlı su motorcuları

Balığı bulamayan MT Ateş yakmak için odun topluyor

Yemek Boyunca Bize eşlik eden ve sonra karınları doyunca terk eden sevimli yaratıklar

MT yemek hazırlığı yapıyor Menü Sucuk, Biber, Domates

Suna, Gökhan,(SaLToN) Esra (Karakabirli)

Buda Günün Mutlu Fotoğrafı

Hem Sucuklar Bişiyor Hemde Isınıyoruz.

Allah kimseyi aç bırakmasın

Gece hava baya soğudu ve ateş tekrar yakıldı

Demir Atlarımız Bizi bekliyor.

BİR SONRAKİ GEZİDE BULUŞMAK ÜZERE
    Gaziantep M.T'den sevgilerle

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    elinize vede emeğinize sağlık. Gezi güzel olmuş. paylaşımız için teşekkürler. Ama illaki et yemelimisiniz yahu. ne var bisküvü meyve suyu yeseniz olmuyo ha. arkadaşlarda tanıştığıma memnun oldum. Aynı sizler gibi pak arkadaşlara benziyorlar. elde olmayan nedenlerle geziye katılamadık ama sağlık olsun
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elinize vede emeğinize sağlık. Gezi güzel olmuş. paylaşımız için teşekkürler. Ama illaki et yemelimisiniz yahu. ne var bisküvü meyve suyu yeseniz olmuyo ha. arkadaşlarda tanıştığıma memnun oldum. Aynı sizler gibi pak arkadaşlara benziyorlar. elde olmayan nedenlerle geziye katılamadık ama sağlık olsun
    Keske gelebilseydin daha güzel bir gezi olacaktı o zaman. ama kismet değilmiş. Birdahakine işallah

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    güzel gezi keşke de gelseydik
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

EN GÜZEL RÜYALAR NERDEYSE BEN HEP ORDAYIM
    Merhaba arkadaşlar Ben grup un yeni üyesi Esra bir kaçınızla tanışmak kısmet oldu ama işallah yakında diğer arkadaşlarlada tanışırız. Tekrar görüşmek ümidiyle.. Tekeriniz düz bassın.

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı karakabirli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar Ben grup un yeni üyesi Esra bir kaçınızla tanışmak kısmet oldu ama işallah yakında diğer arkadaşlarlada tanışırız. Tekrar görüşmek ümidiyle.. Tekeriniz düz bassın.
    ooooo karakabirli hoşgeldın tekrar aramıza umarım kalıcı olursun
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    IHZ jübiter 5 / 350cc
    çok güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık arkadaşlararanıza yeni arkadaşlarda katılmış onlarada hoş geldiniz diyorum..saglık sorunumdan dolayı uzun zamandır ne forma nede gezilerinize katılabiliyorum..sanırım kışı dinlenerek geçirecem arkadaşlar sizlere bundan sonraki gezilerinizde kazasız belasız yolculuklar dilerim..

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    Alıntı karakabirli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aramıza hoşgeldin ablacım
    [B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]

serdar23_Bilgem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS Adventure
    Güzel bir gezi olmuş.

Elinize, bileğinize sağlık. İkliminiz de motosiklet için bize göre çok daha uygun.

Şanlıurfa MT ile samimiyeti bayağı ilerlettik ama Gaziantep ile nasip olmadı daha.

Dur bakalım ilk ziyareti kim yapacak ?

www.motosiklet23.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler