Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Gaziantep - MT]

REKLAM ALANI
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    evet şu anda hazır şekilde aydemir abiyi bekliyorum yola çıktı mı bilen varmı arkdaşlar.?Muğla MT olarak bekliyoruz
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet şu anda hazır şekilde aydemir abiyi bekliyorum yola çıktı mı bilen varmı arkdaşlar.?Muğla MT olarak bekliyoruz
    şahin saat:19:00 gibi yola cıkacam allahtan bir sorun cıkmassa
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B]Çin malı Çun malı ee artık yurdumuzun malı :>
    ölümlerden ölüm begen pis çinli salton bittin olm ehuehehehehee

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    arkadaslar sızlerın atısmaları baya komık ya ama resıt baya yakısıklı cıkmıssın cınlının yanında neyse ama gokana daha cok yakısıyor bu arada gokanın uzerınde oynama yapmana gerek yokkı resıt gokan zaten pıs cınlı..........

Motosikleti
    sana kapak olsun bu lafta pis çinli

Motosikleti
    tvs apachee 150 cc kara akrep :D
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çinliler artık çizmeyi aştı. Hayabusayı da kopyalayacaklarını söyleyen çinliler üzerinde binip birde fotoğraf çektirdiler.

Sitemiz Üyesi ressem nick li arkadaşın çin li mallara meraklı olduğunu hepimiz biliryorduk. arşivler arasından çıkan bu resim ressam ın çinlilere sempatisinin nedenini ortaya çıkardı.

Çin malı Çun malı ee artık oda yurdumuzun insanı :>
    valla ne diyeyim ressam abi sana gökhandan çok yakışmış çinli olmak helal sana gökhan

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı mt27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ne diyeyim ressam abi sana gökhandan çok yakışmış çinli olmak helal sana gökhan
    Desteğini benden esirgemeyen yüce arkadaşları saygıyla selamlıyorum
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    slm arkadaslar bız uc kafadar olarak bır gezı duzenlemeye calıstık ve bayada guzel oldu hem aramıza katılan yenı arkadasımız burak uzun yolda yapması gerekenlerı ogrendı hemde gokan ve banım ıcın yol yapmıs olduk hareket saatımız saat 14:30 fava soguk olucak dıye baya korktuk ama motorcuyu ne engellıyebılırkı

burak arkadasımız aclıga dayanamayınca durmak zorunda kladık bakınsana nasılda yemek yıyor
    [img=http://img252.imageshack.us/img252/8802/dsc00038uf9.jpg]

bakın yemek yıyınce burak nasılda sırıtıyorsun ama

ya gokanın m9ontundan bız gorukmuyoruzkı o ne bıcım parlamak oyle yoksa oda mı cın malı

masallah gecenın o saatınde bıle nasıl karız matık duruyorum ama

gokan ve ben o bıle benım karızmama bakıyor hehe

ıste burak ve ben gecenın o satınde usumus baya yumurcak

ıste buda gazı antep yamac oba koyu ımamının evı yanı usuduk bıraz ve abımın evınde cay ıcmek ıcın mola verdık tessekkurler huseyın abı cay ıcın ( bu arada so a o kadar sıcakkı kalkana kadra cevresınden cıkamadık)

ve buda benım yakısıklı yıgenım

gokan la ben cocuklugumuzu hatırladık bır anda ve yıgenımın trenını alıp oynamaya basladık

bızden bu kadar umaız begenmıssınızdır tabı daha cok resım paylasmak ısterdık ama burak arkadasımızın sarzı bıttı herkes kendıne ıyı baksın

Motosikleti
    2008 apache & 2009 ybr city&GSR 600 ABS
    güzel gezi oldu ama aksama dogru biraz üşüdük ve üzeyirin abisi hüseyin abinin evine gittik saolsun bizi cok iyi agırladı

üzeyir bey künefe sözünüz var unutmayın haaaa

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı grandboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi oldu ama aksama dogru biraz üşüdük ve üzeyirin abisi hüseyin abinin evine gittik saolsun bizi cok iyi agırladı

üzeyir bey künefe sözünüz var unutmayın haaaa

hımmm dusunmem lazım ama canın sagolsun senın be karde umarım ılk gezıden baya bırseyler kapmıssındır

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    yaw bakmasak göremicez haaa ana sayfaya verinsene şunu arkadaşlar yaw
    neyse güsel gezmişsiniz ama iyi soguk yemişsiniz burunlar pancar gibin olmuş ama helal olsun genede yüreginize saglık
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    arkadaşlar hangi akla hizmet bu soğukta yollara düştünüz. Bir yerleriniz donmuş belli sobaya yapışacaksınız nerdeyse şaka şaka paylaşımınız için teşekkürler.

siz söylemeden ben cevap veriyorum evet ben tatlı su motorcusuyum. sizin gibi dellenmedim daha ki, buz gibi soğuk havada gezi mi yapılırmış. Elinde ne kadar eldiven olursa olsun belli bir zaman sonra soğuktan uyuşuyor.

Yinede bu maceralarınızın devamını bekliyoruz. Haaa beni çağırmayın daha dellenmedim.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar hangi akla hizmet bu soğukta yollara düştünüz. Bir yerleriniz donmuş belli sobaya yapışacaksınız nerdeyse şaka şaka paylaşımınız için teşekkürler.

siz söylemeden ben cevap veriyorum evet ben tatlı su motorcusuyum. sizin gibi dellenmedim daha ki, buz gibi soğuk havada gezi mi yapılırmış. Elinde ne kadar eldiven olursa olsun belli bir zaman sonra soğuktan uyuşuyor.

Yinede bu maceralarınızın devamını bekliyoruz. Haaa beni çağırmayın daha dellenmedim.
    ya tamamda yahya sensız olmaz ınsallah bu hafta beraber yaparız ama kulagımıza kupe olsunda eldıvenlerı kalın alalım cunkı sadece ellerımız usudu eldıven olmaına rahmen tabı ben kendı adıma konususyorum

Motosikleti
    ula üzo bu resimlerin boyutunu küçült bee ne o ölee.yw kardes bidahaki geziye şu çinliyi alma bee adam motoru yatırayım derken kendi yapışacak yere.lastikler bilegim kadar yok zaten hemde kendi memleketinden(çin) malı.yeride tutmaz sora yazık olur sefilime bide görmedinmi soğuktan zion unda dedigi gibi pancar gibi kesilmiş sıfatı kaymış ehueheheheeeee....

en güzelini etmişsiniz kardes pazarı boş geçirmediniz en azından.sogukta olsa motorcu ruhu durdurmadı sizlerde hı??

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı ressam_01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ula üzo bu resimlerin boyutunu küçült bee ne o ölee.yw kardes bidahaki geziye şu çinliyi alma bee adam motoru yatırayım derken kendi yapışacak yere.lastikler bilegim kadar yok zaten hemde kendi memleketinden(çin) malı.yeride tutmaz sora yazık olur sefilime bide görmedinmi soğuktan zion unda dedigi gibi pancar gibi kesilmiş sıfatı kaymış ehueheheheeeee.... ??

ya oyle deme o benım kankam artık hem sadece o acı su motorcusu cıktı baksana herkes soguk dıyor hem bu arada soguk bızı durduramaz kı

Motosikleti

veee gökhan kardesimiz viraja yatmaya hazırlanırken

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    tsklr burak ben bu resımlerı acamamıstım ellerıne ve emegıne saglık

Motosikleti
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tsklr burak ben bu resımlerı acamamıstım ellerıne ve emegıne saglık
    rica ederim

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK

27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Gökhan Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inş her zaman hiç gülesim yoktu haa olum bu ne lan çok komik olmuş bari viraj içindeyken felan yapsaydın maskara olmazdın bana olum bari motoruda yatırsaydın bee sen yatmışsın motoru yatırmamışsın motor halen dimdik giriyor virajaın içine hehehehehehehe hahahahaha Allah seni napmasın allahın cinlisi çin işi viraja giriş demekki böyle oluyormuş böylece gördük hep beraber gezinize eleştirecek olursamda iyikide gelmemişim hava çok soguktu pazar gunu güneş vardı ancak yinede buzz gibi bi hava vardı sizi tebrik ediyorum bu cesaretinizden dolayı güzel gezmişsiniz tebrikler arkadaşlar...

Not resime dikkat:
    Çok komik bee bu ne lennn..!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler