kendimi gaziantep mt li hissediyorum ama muğla mt denim benide aranıza alın iyi geceler
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
salton namı değer (çan çin çon çun )
bir çin dergisinin kapağından alıntıdır
Arkadaşlar 2008 de Moto Gp ye çinlilerde katılacakmış gp deki pilotları gaziantepli çinli gökhan olacakmış hemde bizim için gurur verici bi olay harikasın gökhan çok yakışıklı çıkmışsın dergide bee
güzel çalışması için ressam'a teşekkürler..
reşit abi ellerine saglık süper olmuş allah ne muradın varsa versinben bu çinlinin elinden usandım.Her işi bir cins çin malı.Çok şükür bi yoshimura yaptım eksozunada kafamızı dinliyoruz.iyi akşamlar
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
Süper olmus gercektende.ama ellerine sağlık demicem. Ama unutma intikam, zevk sahibi kişilerin soğuk yediği bir yemektir. Tatlı tatlı gülmenin acı acı .... vardır.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ooo resimdeki ihtiyar kim deden mi gökhan yoksam eski motorculardandır kesin oda 1950 lerin efsane pilotlarından hatırladım şimdi unutma bize söz verdin gökhan moto gp 2008 i deden için kazanacam dedin kazanamazsan adamın kemikleri sızlar bak ona göre sana nasılda gururla bakıyor yaa hüzünlendim ağlamamak için zor duruyorum
tamam tamam buda küsmeyin diye yaptım hediyem olsun sizlere
Valla çinli gökhan çok sanatkar insanlar oldugunuz her halinizden belli oluyor bee maşallahh ne kadar uzun bee bayaada örmüşsünüz haa helal lan size afferim bende sevgili kardeşim gökhanı ziyarete gittiydin geçen yaz hatıra olarak bu resmi çektirmiştik saolsun ressam kardeşimizde eski günleri hatırlattı bizlere emegine saglık ressamcım harikasın sen ya...!!
resıt ellerıne saglık baya guzel olmus ama bende ısterım ama bana msn den at ya sımdı benımlede dalga gecmesınler neyse arkadaslar ben sızı fala yormıyayım herkes kendıne ıyı baksın tum mt gurubu hoscakalın byby
Reşit ellerine sağlık dostum. Hakkaten güzel olmuş.Bize de bi capon işi yapsan.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
yaw nolmuş buraya arkadaşlar çinliler japonlular havada uçuşuyor.emegi gecenin ellerine saglık
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
tabi sen meşhur oldun altın kuru keyfin yerinde
üzo ula sendemi istiyorsun aman eksik kalma ula sana yaparsam hemseri kıyagı daha kötü olur vallaa heheee gacen kız kardeşim vardı yanımda sana anlatamadım müzedeki geçmiş olayları ama bi ara anlatırım
üzo ula sendemi istiyorsun aman eksik kalma ula sana yaparsam hemseri kıyagı daha kötü olur vallaa heheee gacen kız kardeşim vardı yanımda sana anlatamadım müzedeki geçmiş olayları ama bi ara anlatırım [/QUOTE]
resıt kardes dınlemeye haırım vallahı hemserıyız unutma be kardes hı unutmadan topragım benım senı severım bılırsın anlarsın ya
Çinliler artık çizmeyi aştı. Hayabusayı da kopyalayacaklarını söyleyen çinliler üzerinde binip birde fotoğraf çektirdiler.
Sitemiz Üyesi ressem nick li arkadaşın çin li mallara meraklı olduğunu hepimiz biliryorduk. arşivler arasından çıkan bu resim ressam ın çinlilere sempatisinin nedenini ortaya çıkardı.
Çin malı Çun malı ee artık oda yurdumuzun insanı :>
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)