gerçekten süper bir organizasyon oldu emeği geçen herkese teşekkür ederim. iso geçmiş olsun bu arada umarım bir şeyiniz yoktur.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
herkese teşekkürler güzel zevkli bir geziydi ama yanarım yanarım gaziantep'li arkadaşlarla irtibatı kopardık vedalaşamadan ayrıldık ona yanarım neyse gönüller bir olsun... isooo sende abartma kanka ufak bir aksiyon yaşamışsın onuda her yere yazmışsın leenn..ama sana yol kenarında neler yaptıgımı yazmamışsın neyse kanki akıllı uslu sür gaza gelme birdahada bizi korkutma
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
gerçekten güzel bir organizasyon olmuş abim anlattı keşke bende gelebilseydim bu arada iso geçmiş olsun
Aydemir ismim Reşit gürkan takma adım öptüm senii
osmaniyeye cvp yazdım okursun sağlıcakla kalın saygılarr
selam arkadaşlar konuyu gezi yazılarında açtım artık resimleri bu topic'den paylaşabiliriz.
sevgilerle.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ram-vardi.html
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Bu arada gidiş yolunda bende kaza atlattım. Viraja biraz hızlı girdim haliyle karşı şeridide kullanmak zorunda kaldım Bir anda karşı şeritten araba geldiğini fark ettim ve virajı daha dar almaya çalıştım ön tekerin üzerinde yüklenerek motoru iyice yatırdım ön teker viraja dayanamadı ve hafiften afalladı sonra toparladım ver virajı bitirdim. düşme korkusu bir yana karşıdanda araba geliyor.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
allah esirgemiş kardeşimi yaa.çok şükür kazasız belasız ulaştınız arkadaşlar o kalabalıkta sizle cok ilgilenemedik walla kusura bakmayın hepinizi cok seviyorum...
abiler ben maraştan burhan yarın oraya (gaziantep) geliyorum
gaziantepten motosiklet ekipmanı alacam özellikle kask
ben maraşlı olduğum için bunları nerde bulacağımı bilemiyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim
Sanırım bugun antepdeydin ha yazını kaçırdık be kardeş yardımcı olurduk yoksa.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
gökhan sana da büyük geçmiş olsun ama biraz daha yavaş gitsen bu olay başına gelmeyecekti umarım bu olay sana ders olur yavaş git kardeşim 5 dakka geç git
Otobüsün hiçmi suçu yok
slm arkadaslar nasılsınız neler var neler yok herkescikler iyimi bakalım...
İydir kanka çin çin yuvarlanıp gidiyoz işte
Sağlığına dua cıyız..
.
Pis çinli napıyon olum bi ara yanına geliymde kuduralım tmmı geçen pazar beni sattınız hala unutmadım gökhan-hasan-uzeyir muhtesem 3 lü alacagınız olsun olm sizi varya yokedecem sizi hani la maskem niye bana maske almadınız bu arada önemli bi not yaz bi kenara bunuda motorun kralı 600 rr ona göre hasan gsr 600 felan hikaye dayı vazcay bence boşver nakedi biz ss ciyiz dayı yakışmaz bize naked al bi tane 600 rr benim motora kardeş olmuş olur hem hehehe hadi pazara görüşürüz by by arkadaşlar çinli gökhan hariç hepinizi çok çok seviyom
bunu tercüme edecek varmı
Bu çin ata sözüne benziyo D.te giren şemsiye açılmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)