slm antepli arkadaşlar çankırıdan arıyorum yardımınız gerekiyor KUBA MOTOR 150-9 motor hakkında yardım rica ederim ......!
slm antepli arkadaşlar çankırıdan arıyorum yardımınız gerekiyor KUBA MOTOR 150-9 motor hakkında yardım rica ederim ......!
merhabalar bi türlü tanışmak nasip olmadı
kusura bakmayın arkadaşlar dışaraydım ondan bir türlüde sizler cevap gelmeyince ilgilenen olmaz diye düşünmeye başlamıştım KUBA MOTOR 150-9 suzukı GN 125-250 benziyor o motorun hak bilgi alacaktım ikinci eliyok alan kullanan arkadaşlar bilgi yok sizler oaralardasınız az çok bilginiz vardır buda çin işimi yedek parça sorunu varmı tavsiye edermisiniz antep in sanayisi iyidir sizler daha iyi bilirsiniz diyecem ümit ederim bilgisi olan kullanan arkaşı olan lar yardım ederler se sevinirim antepli arkadaşlar slm lar
kuba motorsa alma derim ben nedenine gelince yedek parça ve servis açısından mondial ve diğerlerine ulaşamaz.
sana tavsiyem eğer gücün varsa honda cbr 125 almandır yada ybr bunlar kadar iyi motor bulamazsın
kardeş kuba motorun allah belasını versin ben 4 aydır parça bekliyorum o parayı o motora verme sakın yedek parça yok...servis ise beş para etmez sallayıp duruyor seni bugun git pazartesi gel pztesi git cmtsi gel markadan şaşma ybr 125 al bana dua et bende kuba motor sahibiyim 4 aydır motora binemiyorum lanet olsun böyle motorada böyle markayada böyle servisede akıllı ol bence paranı çöpe atma...
MT osmaniye-kadirli'ye davet
Tarih: 28 ekim 2007 - Pazar
Buluşma Yeri: Kadirli Sülemiş Tesisleri
Buluşma Saati: 09:30 Adana'dan ve Gaziantep'den gelecek arkadaşlar beklenecek.
Hareket Saati: 10:30
Gezi İçeriği: Dışarıdan gelen arkadaşlar ile sülemiş tesislerinde verilen moladan sonra. Karatepe milli park içerisinde bulunan su sporları merkezinde adanalı croscu arkadaşların gösterileri ve öğle yemeği (çökelekli,ıspanaklı saç böreği ve ayran)
karatepe açıkhava müzesi ören yeri gezisi.
Kastabala _hieropolis antik kenti gezisi.
hemite kalesi ve ceyhan ırmağı gezisi (yine cross parkuru var)
ve akşam olmadan otobandan misafirlerin yollanması.
kadirli :
Adana'ya 100 km.
Ceyhan'a 60km
Osmaniye'ye 40 km
Gaziantep'e 170 km
mesafede.
Davetimize tüm çevre il ve ilçelerden arkadaşlarımız davetlidir.
lütfen önceden Osmaniye grubuna veya asanteboglu@hotmail.com veya airman'a haber bırakınız.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
antepli arkadaşlar iyi diye tavsiye ettiler ondan demekki hepsi yalan
teşekkür ederim arkadaşlar yolunuz aydınlık farınız açık olsun
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Herkese merhabalar. Arkadaşlar Kadirli ye gelecek grupların motor ve kişi sayılarını güncellemek istiyorum.
Adana (Çukurova MT grubu) 15-20 motor
Adana (Kros Grubu) 10 motor
Urfa 15 motor 20 Kişi
Antep 10 motor
Osmaniye 5 motor
Mersin 2 motor
Ereğli 1-2 moto
Forumdan takip ettiğim kadarıyla Adana grubunun sayısında artış olma ihtimali çok yüksek.
Organizasyona katılan herkes için, her bir dakikasını keyifle geçireceği bir zaman dilimi olcanı garanti ediyorum. Bu arada kros gösterisi yapılcak araziyi ayarladık, parkor kros için çok uygun ve izleyicilerinde her bir saniyesini kaçırmadan izleyebilecekleri bir arazi. Yol planı yapıldı, kullanacağımız yolun bir kaç km hariç tamamı asvalttır, racing dahil tüm motor tarzları yolu zorlanmadan kullanabilirler, yolun asvalt olmayan kısmı da çukursuz, düz ve düzgündür, yalnızca toz vardır. 28 Ekim Pazar günü görüşmek dileğiyle...
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Evet gaziantep MT Ahmet abinın bu davetın de orda olacagiz
buluşma yeri : kalender plaza karşisi petrol
buluşma saati : 07:30 (saatler geri alinacak yeni saate göre gelinecek)
kesinlikle o saatte orda olunacak
hava durumu : hava acik
yol durumu : yol düzgün asfalt 3 km patıka yol var
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ya gaziantep mt valla bayagı uzun oldu sızlerı cok özledım malum biliyorsunuz bu aralar dünya evinin temellerini atma işlerim vr yakında yıne yollardayız gezınız şimdiden hayırlı olsun özledim siziiiii
28 ekim 2007 Pazar günü bizleri davetimize gelmekle onurlandıran,hoş vakit geçirmemizi saglayan,arkadaşlık bağlarımızı sağlamlastıran, Adana,Gaziantep,Şanlıurfa,Osmaniye,Mersin,Hatay'da n gelen tüm dostlarımıza Kadirli Motor Sporları Kulübü olarak teşekkür ederiz.
Organizasyondaki aksamalar için özürler dileriz.
Başka gezilerde buluşmak ümidiyle katılan katılamayan ama gönlü bizimle olan tüm dostlara kucak dolusu selamlar.
[IMG][/IMG]
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Herşey çok güzeldi ahmet abi organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
süpper bir organizasyondu yayında ve yapımda emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler..
türkiye mt yi çook seviyoruz...
baya bi kişi gelmiş güzel bi organizasyona benziyor ben gelemedim ama gelmek nasip olur inşallah
Dönüş yolunda geçirdiğim küçük kaza haricinde herşey çok güzeldi yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz saygılar sevgiler
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)