resimleri hala yüklemediniz sanırım. yada ben göremedim.
resimleri hala yüklemediniz sanırım. yada ben göremedim.
ali abi iş yoğunluğundan dolayı siteye zar zor atabildi resimleri ki, Gaziantep Mt sayfasına atabilsin. Ama yinede güzel bir organizasyon oldu kanısındayım. Adanalı olupta katılamayan arkadaşlar eminim çok üzülmüşlerdir. Her şey çok güzeldi Çünki, sizler ve kocaman gönülleriniz güzeldi. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Teşekkürler Adana Mt, Kadirli Mt.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
tüm arkadaşlarımızın kadir gecesi mubarek olsun
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
selam arkadaşlar beni de kaydeedermisiniz
ARKADAŞLAR CÜMLEMİZİN KURBAN BAYRAMI ŞİMDİEN MÜBAREK OLSUN
Allah cümlemize çok bayramlar görmeyi nasip etsin.
seninde kurban bayramın şimdiden kutlu olsun
ayrıca
tüm arkadaşların yaklaşan ramazan bayramını kutlarım
Arkadaşlar hepinizinde bayramını şimdeden kutluyorum inş bayram'da görüşme fırsatımız olur ne olur ne olmaz şimdiden kutlayayım dedim görüşmek ümidiyle...
arkadaslar merhabaa nasılsınızz...bir ziyareet edeyim ddim hoşçakalın
öüyt millet ben antepe geldim.Antepteym.Ehiheihe.Sizlere bir türlü ulaşamadım.Valla orayı burayı aradım msnden msj attım sır gibisini izinizi bulamadım.Bnm no 05355699561.Zamanınz olursa görüşürz bayramlaşırız.Selametle..
Sizinde kurban bayramınız mübarek olsunn
Arkadaşlar tüm G.Antep mttttnin Ramazan Bayramını kutlar önünüzdeki günlerin sağlık ve esenliklerle dolu olmasını dilerim Birlikte nice bayramlara
ne geziyon len entepteeeeneden bizim haberimiz yok artisttttt
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iyi bayramlar Gaziantep MT...hepinizin bayramı mübarek olsun....Sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dilerim....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
bnm abim orda asker ona ıyı bakın arkadaslar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Selamlar Gaziantep. Muğla Mt adına herkesin Ramazan Bayramını kutlarım. Selamlar............
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
len bütün millet seferber olmuş bayram kutluyo antepli beylerr bi teşekkür edin beaaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
eyvallah iso seninde ramazan bayramin kutlu olsun
teşekürler cartman
askerin başimizin ustunde yeri var
teşekürler yorgun sizinde bayramınız mubarek olsun
dogrusun iso
var yaşayan olmaz olurmu
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
antep mt merhaba kimse de ses seda yok ben öss ye hazırlanıyorum dersane ev arasında memik dokuyorum sizler napıyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)