ilk organizasyonumuzu yaptık bile hayatım, unutulmaz bi 18.Mart'tı benim için. Yanar 17 ve Frosen olduktan sonra her yola varım diyorum
ilk organizasyonumuzu yaptık bile hayatım, unutulmaz bi 18.Mart'tı benim için. Yanar 17 ve Frosen olduktan sonra her yola varım diyorum
slm çanakkale MT hazıran ayı gibi geliyorum o tarafa gelince görüşürüz inş.
Tekeriniz Düz bassın, Rüzgarınız Bol Olsun...
Bigmok 2. geleneksel motosiklet festivalimiz vardır
Yer: Çanakkale,Biga,Kemer Köyü
Tarih:11-12-13 Mayıs 2012
Tarih
Doğa
Güneş
Deniz
Çadır
Konserler
Kamp Ateşi
Mangal Partisi
Çeşitli Aktiviteler
Ödüllü Yarışmalar
Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Tüm Çanakkale Mt ve Motosiklet.net ailesi davetlidir.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Buradayiz Ben daha yeni sayilirim aranizda. Var mi birseyler? Havadisler?
Çanakkale de 1 e 1 ders veren varmı ?
Selamlar
bigaya festivale gelecez nasipse, ama tanıtımı biraz arttırın milletin haberi yok
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
arkadaslar çanakkale de parça bulma ve usta sıkıntısı var mı yada motor malzemesı satan yerler mevcut mu bılgılendırırsenız sevınırım ....
Arkadaşlar Merhaba,
Bu (22şubat) pazar sabah erken saatlerde 4-5 motor (Gv250) İstanbul, gebze, topçular, gemlik,mudanya, kumyaka, kuş cenneti, bandırma ve Çanakkaleye gelip gece konaklamayı ertesi gün şehitlik ve gelibolu yu gezdikten sonra tekirdağ üzerinden istanbula dönmeyi planlıyoruz. yani hazır tatil var ve hava güzel gözüküyor bunu fırsat bilip Marmara turu yapalım dedik.
Kalabileceğimiz uygun bir yer öneriniz var mı?
Sizlerde müsait olursa tanışmak için akşam br yerlerde oturup birşeyler içebiliriz.
çanakkale de parça ve usta sıkıntısı var..eceabata cüneyt usta var tavsiye ederim..
onumuzdeki sezon için ilk motorum olacak f650 almayı dusunuyorum kasım ayı gibi alacağım nasıpse motorcu bi arkadasım en uygun fiyatlarla o zamana alırız demişti ben de ekonomik olarak anca duze cıkacağım o tarihlerde ancak çanakkale çan da yaşıyorum bu cevrede bu tarz motorun bakımlarını gerektiğinde tamirini yapabilecek usta var mıdır acaba cunku hiç bilmediğim bir işe girişeceğim gerekli yeterlikte bir usta olmasının faydası var etrafımda var mı çanakkale yoresinde boyle biri bilgilendirir misiniz beni teşekkürler şimdiden
bende gelıboluya gelıyorum usta durumunu tam bılmesem de f 650 nın baslangıc motoru olamayacagını bılıyorum cok guclu bır makına agır ve yuksek bırde alacagın motorun sıkıntıları yuksek malıyetde bır tarafı kırılır yada bozulursa yuksek mıktarda ödeme yapmak durumunda olabılırsın
saygılar...
bende makinanın gucunden cekiniyorum acıkcası 150 lik hondalardan dusundum ama boyum 186 artı eşimde olacak zaman zaman arkamda ve izmir de olduğu için bağlarımız sık sık canakkale izmir arası gezileceğini dusunuyorum oyle oluncada enduro tarzı ve guclu birsey alırsam pek sıkıntı yaşamma die dusundum ve boyle yonlendirildim ama tabi parayı toparlayınca secenekler gene gozden geciririm teşekkurler tekrardan
biga motorsiklet festivalinde emeği geçen arkadaşları kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum,
değinmek istediğim diğer bir konu gestaşın ücretleri ve arabalar için geçerli ama motorsikletleri kapsamayan aynı gün içinde tek biletle 2 yön gitme durumu
büyük motorsiklet küçük motorsiklet ayrımı da ayrı bir komedi, hacı muratla ferrariden farklı ücret alınıyormuş gibi motorsiklette böyle bir ayrım var
kenarda duruyor motorsiklet zaten yer mer de kapladığı yok, bedava olacak hali de yok ama hacim farkı ve arabaya geçerli olan durumun motorsiklete geçerli olmaması haksızlık
konuyla ilgili şu an gestaşa mail atıyorum tüm çanakkaleli motorsever arkadaşları da konuyla ilgili olarak mail atmaya davet ediyorum
mail adresi info@gdu.com.tr
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
arkadaslar çanakkale geliboluya geldım... görüşmek üzere en kısa zamanda...
Çanakkale-Gelibolu ve yakın çevresinde 2.EL HYOSUNG GT250R arıyorum tanıdığınız yada satan birini gören duyanınız olursa haber verin lütfen,sağolun.
Çanakkale Aşığı..
12 Haziran sabahı ıstanbul dan yola cikiyorum inşallah. gerçi etkinlik bölümüne de konu acmistim. çanakkaleye selamlar.
gelibolu tayfa artmış
kimsecikler görünmüyordu
okul bitince bende gelicem ins temmuz 10 gibi
selam arkadaşlar bu ayın 22si gibi geliboluda olucam istanbulda kendime uygun motor bulamadım orda bi tane GT250R buldum çok ciddi bi sorunu olmadıktan sonra her türlü alıcam motoru yaşım 19 ama yinede neyi var neyi yok ve pazarlık etmek için yanımda benden daha iyi anlayan bi abimiz yada kardeşim bulunsun istiyorum.o tarihlerde müsait olanınız varsa yardımlarınızı bekliyorum
Çanakkale Aşığı..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)