Haber vermeniz yeterli.
Yağış veya aşırı soğuk olmadığı sürece kış dönemi de bana uyar.
Haber vermeniz yeterli.
Yağış veya aşırı soğuk olmadığı sürece kış dönemi de bana uyar.
Selamlar..Eylül başı Çanakkale ezine yapıcam. Dostlara selamlar olsun....
Selamlar. Çanakkalede kalınacak uygun fiyatlı otel vb yer bilen varsa paylaşabilir mi ?Özellikle motosiklet güvenliği ve park alanı olan...
Ben de iki hafta sonra İzmir-Çan-Çanakkale turu yapacağım. Benim de böyle bir yere ihtiyacım var.
selamlar bende sali yada carsamba yola cikmayi dusunuyorum hafta ici İstanbul carsamba günüde canakkale yagmurlu ve firtinali gosteriyor yagmur trakyaya kadar devam etmekte yagmurluk vb esyalarin yaninizda olsun tekeriniz duz bassin selametle.
Selamlar. Geçen hafta sonu çanakkale ezine yaptım. Otoban ve köprü çok iyi olmuş..İstanbuldan 2,5/3 saate giriyorsunuz....
Selamlar kale havalar nasıl ??
19 Aralık 2022'de cbr1100 xx, Çanakkale'de havaları sormuş. Cevap veren olmamış. Bari ben bu soruya cevap vererek bu başlığı hort yapayım.
Şu günlerde Ağustos sıcağını yaşıyoruz.
Ama bildiğiniz gibi, Çanakkale (Hatay ile birlikte) her daim rüzgar esen bir vilayetimiz.
Yazın iyi oluyor ama kışın adamı hasta ediyor.
Benim evim burada ama 9 yıl Ardahan Üniversitesi'nde görev yaptım. Bir ayağım burada, bir ayağım Ardahan'da idi.
Ardahan, Türkiye'nin en soğuk vilayeti olmasına rağmen, kış hastalıklarına ben Ardahan'da yakalanmaz, hep Çanakkale'de yakalanırdım.
Çanakkale'de esen sürekli rüzgarların bir faydası, burayı Rüzgar Enerji Santralleri(RES) yönünden çok avantajlı duruma getiriyor. Tabir caizse "Dağ, taş RES dolu"
Tekeriniz düz bassın. Allah hepimizi kazadan beladan esirgesin.
Selamlar, Çanakkale'de ileri sürüş eğitimi alabileceğim birisi için önerisi olan var mı? Yarın inşallah ilk vitesli motorumu alıyorum.
Nacizane ilk önce temel eğitimini tamamla mutlaka eksiklerin vardır. Sonrasında ileri seviye eğitimlere başlarsın. Eğitim veren kişinin kariyerine mutlaka bak.İstanbulda olsan yardımcı olurduk.
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)