Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
81. sayfa BirinciBirinci ... 31717980818283 ... SonuncuSonuncu

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Aslında 29 Ekimdeki kortejde birsürü motor vardı ama MT'ye takılmıyorlar herhalde.

(1.06 saniyedeki benim)
    OnrMRT, Didem17 ve cennetkizi bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inci1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S 150 - 12
    ooo süpermiş yav bayada kalabalık olmuş,orda olmayı isterdim.Lastik yakan sensin galiba şeklini koymuşsun helaal olsunn)
    enxdesign bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı inci1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo süpermiş yav bayada kalabalık olmuş,orda olmayı isterdim.Lastik yakan sensin galiba şeklini koymuşsun helaal olsunn)
    Çok kalabalıktık. 18 mart derneğiyle gerçekleştirildi. Lastik yaktık bir kaç sefer Güzel bir geceydi

https://www.facebook.com/groups/517088918371473/
    Ducati 1198SP _ RedLove

OnrMRT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    meceiks 'F150GS' / Mêgane SW
    Her çarşamba saat 20:00'da eğitim fakültesi yan sokağı Sokak Cafe'de toplanıyoruz.. Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği ekim ayının başından beri resmi bir topluluk olarak faaliyet gösteriyor. Aramıza katılmak isteyenleri her çarşamba saat 20:00'da SOKAK CAFE'ye bekleriz arkadaşlar.
    cennetkizi bunu beğendi.
    siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil

ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    Antika kardeşim benim askerde olmamı fırsat bilerek motosikletimi palyaçoya benzetmiş ocakta evdeyim...çekeceğimkulaklarını Tüm Ç.kaleye ve Mt sevdalılarına selamlar.
    cennetkizi bunu beğendi.

ALPERRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    Arkadaslar Çanakkale'de honda cb 125 e model motorumu goturebileceğim bir servis arıyorum nereyi tavsiye edersiniz. Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler

inci1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Windy S 150 - 12
    14 ekim 2013 // Bolayır altı - Saros körfezi
    OnrMRT bunu beğendi.

Dambıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MR VULTURE
    Selam arkadaşlar,ben Kocaeli MT den Semih.Çanakkalede bir motosiklet almayı düşünüyorum 2. el bu yüzden sizin yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle neden böyle birşey istiyorum? Bundan 2-3 ay önce tekrardan Çanakkalede bir motor almaya gittim,motor kazalı şase kaynaklı motor geldi,o kadar da sordum sıkıntısı var mı üzerinde uygulama yapıldı mı kazası var mı vs. diye yok çok iyi durumda dedi arkadaş boşuna yol masrafı ve zaman kaybı oldu. Alacağım motor bir çinli olacak, bu yüzden ince elemek zorunda kalıyorum.

Gelelim konunun aslına,benim için o motora bakacak durmunu benimle paylaşacak yardımsever bir arkadaş var mı? Çok birşey vaad edemem ama eğer motor iyiyse almaya geldiğimde o arkadaşa bir yemek ısmarayabilirim Yardımlarınızı bekliyorum,teşekkür ediyorum.

Motosikleti
    asya swift 150
    Alıntı ALPERRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar Çanakkale'de honda cb 125 e model motorumu goturebileceğim bir servis arıyorum nereyi tavsiye edersiniz. Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler
    Çanakkale de kardeşler motora gidebilirsin..bndede asya swift war oraya gidiyorum bakıma, motorumu söyleyip enes göndrdi derseniz yardımcı olurlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

Slmm arkadaşlar bende çanakkaleli sayılırım.şuan edremitte oturuyorum ama çanakkaledede ewimiz war.dewamlı çanakkaleye gidip geliyorum motorumla.etkinlik olursa sizlerle tanışmak isterim...enes arslan 05387922887 asya swift 150

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Arkadaşlar çanakkale mt grubu nerde toplanıyor merkezde bileniniz varmı, veya dewamlı takıldıkları bir mekan warmı?

Motosikleti
    Her çarşamba saat 20:00'da Çanakkale Merkez, Eğitim fakültesi yan sokağı Sokak Cafe'de toplanıyoruz.. Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği ekim ayının başından beri resmi bir topluluk olarak faaliyet gösteriyor. Aramıza katılmak isteyenleri her çarşamba saat 20:00'da SOKAK CAFE'ye bekleriz arkadaşlar.

Buda facebook grubumuz; https://www.facebook.com/groups/517088918371473/
    cennetkizi bunu beğendi.

Motosikleti
    asya swift 150
    Teşekkürler...çanakkaleye geldiğimde gelicem muhakkak.
    cennetkizi bunu beğendi.

güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    çanakkaleden fuar için otobüs kalkacakmı
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

Motosikleti
    Facebook adresi: https://www.facebook.com/groups/517088918371473/

T.C.
    VALİLİK MAKAMINA
    ÇANAKKALE

Çanakkale Belediye Başkanlığının Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneğimiz adına davette bulunduğu 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferin’in 99.yıl Dönümü kutlama programı kapsamında yapılacak korteje aşağıdaki güzergahları kullanarak katılacağız.Gereğini bilgilerinize arz ederiz.
    KORTEJ GÜZERGAHI: BÜLENT ÇAKIROĞLU
    TARİH:18 MART 2014 BAŞKAN YRD.
    SAAT:19:00
    TOPLANMA YERİ :ESENLER MAHALLESİ ÖZGÜRLÜK PARKI
    GÜZERGAH:Özgürlük caddesi,Kayserili Ahmetpaşa caddesi (Kordon Boyu),Cumhuriyet Meydanı, İnönü caddesi,Plaj caddesi,Aziziye caddesi,100.Yıl caddesi,Atatürk caddesi-Kepez istikameti,Kepez meydanından geri dönüş,Atatürk caddesi,Troya caddesi,116.Jandarma Alay Komutanlığı önünden,Balıkesir caddsesi,Boğaz Komutanlığı Piri Reis caddesi,Kayserili Ahmetpaşa caddesi,Gestaş iskele meydanı
    İRTİBAT NUMARASI:0.505.234 58 92

Motosikleti
    18 Mart 2014 - 19:00 - Özgürlük Parkı

18 Mart Korteji: https://www.facebook.com/events/436191533178473/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular

Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği
    cennetkizi bunu beğendi.

Didem17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr-250
    Çanakkale motor bakımından ne kadar zenginse bu sevgili Çanakkale sayfamız da o kadar boynu bükük kalmış Ben daha motorumu almadan nereye hangi etkinlikleri düzenliyorlar diye araştırıyorum.Burada pek birşey göremeyecek gibiyiz anlaşılan
    cennetkizi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Didem17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanakkale motor bakımından ne kadar zenginse bu sevgili Çanakkale sayfamız da o kadar boynu bükük kalmış Ben daha motorumu almadan nereye hangi etkinlikleri düzenliyorlar diye araştırıyorum.Burada pek birşey göremeyecek gibiyiz anlaşılan
    Aslında 29 ekimde, 18 martta falan çok kalabalık oluyor motor grubu. Fakat internette pek aktiflikleri yok. Yazdan buyana bu forumda çanakkale ile ilgili yok denecek kadar az kişiye ve etkinliğe rastladım.
    Didem17 bunu beğendi.
    Ducati 1198SP _ RedLove

Motosikleti
    Alıntı Didem17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanakkale'de ikamet ediyorsanız buradaki sayfanın yanı sıra şu; https://www.facebook.com/groups/517088918371473/
    sayfayı takip ederseniz, yapılacak etkinliklerden, gezilerden daha çabuk haberiniz olur. 18 Mart Motosiklet Derneğimizin aktif sayfasıdır. MT ile pek bir bağlantısı bulunmuyor aslında, Dernekten henüz haberi olmayanlar, Çanakkale'de ki motosiklet kullanıcılarını bu sayfadaki kullanıcılar kadar zanneden arkadaşlarımız haberdar olsun diye burada paylaşım yapıyoruz. Derneğimizin güncel kullanılan sayfası facebooktaki grup sayfası olduğu için motosiklet ile yapılan bütün aktivitelerden haberiniz olur.

Ayrıca, her Çarşamba günü akşam saat 20:30'da Eğitim fakültesinin yan sokağındaki Sokak Cafe'de toplanıyoruz, bekleriz. Aramızda bayan arkadaşlarda var, her cc her tarz motosiklet var, henüz motosiklet almamış ancak gönül vermiş arkadaşlarda var, yeri geldiği zaman yaptığımız gezilere artçı olarak katılıyorlar.
    Aile gibi sıcak ortamımıza buyrun bir çayımızı için, Çanakkale'de motosiklet sever herkesi bekliyoruz.
    enxdesign, Didem17 ve cennetkizi bunu beğendiler.

Motosikleti
    MOTOÇAN ekibi olarak, yarın çanakkale şehitlik turu yapmayı planlıyoruz.
    Saat 10.15'te Çan'dan hareket edilecektir. Muhtemelen 11.30 Çanakkale gibi iskelede oluruz.

Katılmak isteyenler facebooktan bilgi alabilir. https://www.facebook.com/groups/486943658037961/

cennetkizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZC, TVS Apache 150 RTR, LF100-C PONY
    Bir Yenice gezisini daha iple çekiyorum, ne eğlendik yahu
    enxdesign bunu beğendi.
    " MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Arkadaşlar selamlar epey bir zamandır bakmamıştım buraya. Havalar ısınınca içgudusel olarak bi bakayım dedim ama pek bir şey değişmemiş. Herkes birşeyler yapmıyoruz şeklinde yakınıyor. Çanakkale motosiklet festivali olacaktı bu yıl Bulent abiler planlıyordu bununla ilgili bir gelişmeden haberi olan var mı??? Onun dışında asis grubu nerelerdesiniz geziler yapılıyor mu bende ufak bi misafir var bu yıl Ağustosa kadar eve kapalıyım. Motor da yatıyor garajda Ama seneye yaz için buyuk planlar var. Buyuk bir Avrupa turu gibi... İtalyaya kadar uzanan 15 - 20 gunluk uzun soluklu bir tur... Gürcistan gezisinin tadı damağımızda kaldı... Para biriktirmeye basladık okullar kapansın karneleri verelim daha da ivme kazancak planlamalar... En yakın zamanda yeni arkadaşlarla tnaışmak eskilerle ozlem gidermek umidiyle... Çan'a yolu duşen olursa beklerim...

81. sayfa BirinciBirinci ... 31717980818283 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler