{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
hoşgeldin, inşallah motoruna ve ehliyetine bir an önce kavuşursun.. bu arada bizim toplantımızda haftaya cumartesi olsa??
Yaw nedicem az önce ikiteker sitesini ziyaret ettimde yaw bu nedir yaw.adamlar her ay 1 ölüm haberi yayınlıyorlar yok şu köpeğe çarptı öldü yok şu direğe godoşlama girdi öldü allam dedimya bu kadar tehlikelimi bu motorsiklet yaw.Ama teselli ettim hemen kendimi atın ölümü arpadan olsun motorcuya heç bişi olmaz
ehhehehehheh olm settar motor tehlikeli de sana bi mok olmaz ben eminim betona iki kez kafa atmış adamsın sen yawwww
bu arada da mumlarımızın sayısı da arttıkca artıyor......
1- The Last SamuRai Frosen
2- yanar17 (demir atlı şovalye)
3- Ahriman
4-OutdoorÇanakkale (ıspanak mı desem ?? )
5- youngboy (listeye alındın kaçamassın !!!!!)
6-Emo
7-Frost
8-Last yakuza (frosen's khanki " nası ingilazca ama ")
9-tecavüzcü palyaço
ThE LaSt SaMuRaİ
Regal Raptor DADYW 250 cc "Hardrock Funny" Eksozt Dönüşümü Hikayesi
Eksozun yapısı 3 odacıklı Azami motor sesini enaza indirmek için yapılmış. Fakat Bir Cruiser motoruna has sesi oldukça kısmışlar. İstediğim bir Harley Dawidson sesi yakalamaktı. Sonuçta memnun edici bir ses tonuna kavuştum. Şehir içi sürüşlerde çok rahatsız edici bir ses olmadı. Tok bir ses helikopter sesine benzer. Tam bir günümü aldı. Ama değdi. Elime sağlık.
Eksoz içinin estetik olması bakımından temizlendi çapaklar alındı. bunun resimlerini alamadım fakat güzel bir görünüm aldı.
Sayın Frosen in dikkatine Bak bakalım olmuş mu..
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
selamlar arkadaşlar ben ünsal çanakkaleden aranıza yeni katıldım zat 150-SYM 250 motorlarım.toplantı nerede ne zaman dostlar her pazar 1430-1630 arası dersim var .cumartesileride 1200-1400 arası. slm/syg. i.ünsal
nezaketin okulu yoktur.
Arkadaşlar herkese selamlar sevgiler....
işte toplantı yerimizi açıklıyorum
ORA PUB Çanakkale (Golf çay bahçesinin hemen karşısı simit city nin yanı)
saat tam 20:00 de ( ödemeler alaman usulu olacak herkes ne içerse onu ödeyecek içtiklerimizi peşin ödersek kalkarken kasanın önünde beklemeyiz iyi olur )
ARKADAŞLAR YERLERİMİZ AYRILDI ORA PUBUN EN ALA YERİNDEN CEVAPLAR ACELE OLSUN HERKES
OK LESİN
ewetttt arkadaşlar işte size son mumlar !!!!!
1- The Last SamuRai Frosen
2- yanar17 (demir atlı şovalye )
3- Ahriman
4-OutdoorÇanakkale (ıspanak mı desem ?? )
5- youngboy (listeye alındın kaçamassın !!!!!)
6-Emo
7-Frost
8-Last yakuza (frosen's khanki " nası ingilazca ama ")
9-tecavüzcü palyaço
10- ünsal (scooter boy )
ThE LaSt SaMuRaİ
ya inanmıyorum size hem toplanıyorsunuz hemde ora pub da
nasıl özledim onların müziğini
alacağınız olsun walla çanakkale özlemimin üstüne tuz bastınız resmen
bol bol fotoğraf çekin bari de hasret gidereyim
bu arada 13-14 ocakta seminer için gelicem
o zamana bir toplantı planlarsanız katılmak isterimm
pazar akşamları istanbula dönüyorum oradada kursa gidiyorum ama o akşam geç giderim artık scooter boy benzetmesi harika olmuş
nezaketin okulu yoktur.
Gelemesende , aramızda olmasanda kalbinin orada bizimle olması çok hoş Fotolar pazartesi burada olacak.
Galiba bir sonraki buluşma zamanı belli oluyor belifeless şerefine 13 veya 14 ocak 2007 nin ilk toplantısı oylamaya açıyorummmmmmm
Sevgili Ünsal aramızda olacağını duymak gerçekten bizi çok mutlu etti seni biraz yoracağız ama olsun Çanakkale MT ye can feda Toplantıda görüşmek üzere
ThE LaSt SaMuRaİ
pazar akşamı mı? 18 yaş sınırı var mı? varsada benim için ayar çekip sokarsınız inşallah :D
motosikletlemi gelecez benim ev lapsekide zat 150 istanbulda sym burda ama soğuk malüm ne yapsak
nezaketin okulu yoktur.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)