Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
79. sayfa BirinciBirinci ... 29697778798081 ... SonuncuSonuncu

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F650 GS
    yarın hava parçalı bulutlu gorunuyor biraz turlamak istiyorum çan'dan cıkacağım balaban da bulusulup bi kahve içilebilir veya ben biga uzerinden balıklıcesme ye gelirim çanakkaleden gelmek isteyen lapseki uzerinden gelir veya ben çanakkaleye gelirim ordan blaıklıceşme biga çan çanakkale bi tur atmış oluruz yada siz gelirsiniz çana ordan biga çanakkale yaparız var mıdır musait olan??? yada sadece kahve içmeye yada balık tutmaya çanakkaleye gelip doneceğim sizden bir plan cıkmazsa bunlar son guzel havalar kaçırmayalım fırsatları ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Edip_17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Herkese merhaba. Adım Edip. Kendim İstanbul motorum Çanakkale/Bayramiç te durmakta . Sık sık Çan-Biga gider gelirim Bayramiçte bulundukça. Çanakkale yollarında 34 plaka mavi YBR gören bassın selamı durur muhabbet ederiz . Yazın güzel organizasyonlar yaparız inşallah şimdilik sağlıcakla kalın yollarda dikkatli olun arkadaşlar.
    Ne YaPaRsAn YaP , DiKKATLi oL !

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı Edip_17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba. Adım Edip. Kendim İstanbul motorum Çanakkale/Bayramiç te durmakta . Sık sık Çan-Biga gider gelirim Bayramiçte bulundukça. Çanakkale yollarında 34 plaka mavi YBR gören bassın selamı durur muhabbet ederiz . Yazın güzel organizasyonlar yaparız inşallah şimdilik sağlıcakla kalın yollarda dikkatli olun arkadaşlar.
    Selamlar Edip

Bir süredir ara verdiğimiz fakat gönülce hep bağlı olduğumuz sevdamıza geri döndük. Çanakkale mt olarak Buradaki diğer Motosiklet severlerle bir kaynaşma toplantısı düzenlemeyi düşünüyorum. Yeni işim sayesinde sanırım artık motosikletle daha içli dışlı olacağım. Zamanı gelince gene buradan duyururum. Bu arada annem Bayramıçli bir ay öncesine kadar sık sık gelip gidiyordum Bir ay kadar önce evimize 100 mt. mesafede eşime kırmızı ışıkta beklerken bir kepçe çarptı ve kaçtı sigorta işlemlerini bekliyoruz şimdilik ama birkaç haftaya hallolur diye düşünüyorum.Organizasyonlar gelecek herkese sevgiler tekeriniz düz bassın.
    OnrMRT, snt1 ve Edip_17 bunu beğendiler.
    ThE LaSt SaMuRaİ

OnrMRT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    meceiks 'F150GS' / Mêgane SW
    biri toplantı, etkinlik, tanışma benzeri kelimeler mi kullandı acaba sayın Tolga bey

Uploaded with ImageShack.us
    frosen ve Edip_17 bunu beğendiler.
    siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Ewettt toplantı etkinlik tanışma kaynaşma tarzında şeyler onurcuğum bu arada motorlanmayı düşünmüyormuyuz hala? Senin gs in aynısını yuki çıkartmış hem de aynı motor baksana..
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Edip

Bir süredir ara verdiğimiz fakat gönülce hep bağlı olduğumuz sevdamıza geri döndük. Çanakkale mt olarak Buradaki diğer Motosiklet severlerle bir kaynaşma toplantısı düzenlemeyi düşünüyorum. Yeni işim sayesinde sanırım artık motosikletle daha içli dışlı olacağım. Zamanı gelince gene buradan duyururum. Bu arada annem Bayramıçli bir ay öncesine kadar sık sık gelip gidiyordum Bir ay kadar önce evimize 100 mt. mesafede eşime kırmızı ışıkta beklerken bir kepçe çarptı ve kaçtı sigorta işlemlerini bekliyoruz şimdilik ama birkaç haftaya hallolur diye düşünüyorum.Organizasyonlar gelecek herkese sevgiler tekeriniz düz bassın.
    Kepçe olayından haberim var okumuştum daha evvel tekrar geçmiş olsun . Kendim istanbuldayım üniversite hazırlıkta okulu bıraktım tekrar hazırlanıyorum üniversite sınavına malum sınavlar Mart sonu ve Haziran ortasında. Sınav tarihlerime rasgelmedikçe her türlü organizasyona varım aman diyim bu çocuk öğrencidir dadadır diyip unutmayın beni

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Alıntı Edip_17 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kepçe olayından haberim var okumuştum daha evvel tekrar geçmiş olsun . Kendim istanbuldayım üniversite hazırlıkta okulu bıraktım tekrar hazırlanıyorum üniversite sınavına malum sınavlar Mart sonu ve Haziran ortasında. Sınav tarihlerime rasgelmedikçe her türlü organizasyona varım aman diyim bu çocuk öğrencidir dadadır diyip unutmayın beni
    Unutmayız kardeş merak etme inşallah bu sefer organizasyonlar daha iyi olacak.
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    Alıntı frosen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unutmayız kardeş merak etme inşallah bu sefer organizasyonlar daha iyi olacak.
    Teşekkürler,inşallah.

Motosikleti
    kanuni tiger 250
    çanakkaleden merkezden herkeze merhaba adım zeki tiger 250 motorum var organizasyon yapacak olursanız bende aranıza girmek istiyorum herkeze iyi akşamlar

Motosikleti
    Hyosung Gv250/2007
    Zeki Kardeş Hoşgeldin.Bizim Küçük bir gurubumuz var.Haftasonu Pazarları geziyoruz.Katılmak istersen beni 05354371559 dan arayabilirsin.
    Katılmak isteyen herkez katılabilir.Memnun olurum.Kazasız sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------

sonat kardeş bizim haftasonları gezilerimiz oluyor.İstersen beni 05354371559 dan arayabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------

Memleketimin forumdaki katılımı çok az.Arkadaşlar Bizim Küçük güzel bir gurubumuz var.Pazar günleri Havalar elverdikçe geziler yapıyoruz.Bu işe sevdalı herkezi beklerim.Tanışalım memnun olurum.Telefonum 05354371559.
    sezginozkan, zekivarol ve Edip_17 bunu beğendiler.

sezginozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FBA
    Alıntı zekivarol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çanakkaleden merkezden herkeze merhaba adım zeki tiger 250 motorum var organizasyon yapacak olursanız bende aranıza girmek istiyorum herkeze iyi akşamlar
    zeki kardesim hosgeldin tiger sekil makinadir
    ---

Motosikleti
    kanuni tiger 250
    Alıntı sezginozkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zeki kardesim hosgeldin tiger sekil makinadir
    hoşbulduk bende şekline aldanıpta aldım ama biraz bakım yapmam gerekiyor . 2 hafta içinde inşallah güzel bi motor meydana çıkacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

hoşbulduk bu pazar program yapacak olursanız bende geleceğim inşallah.

ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    arkadaşlar merhabalar

sahibinden'de bi ilan vardı esenler'den 5500 tl civarına satılık bi gv250 ful doluydu motsiklet. elime bi yerden para geçicek yakın zamanda, arkadaşı haftasonu arayayım diyordum ama ilanı kaldırmış, satmaktan vazgeçmiş. gören bilen tanıyan var mıdır kendisini? motor gri-siyah 2006 veya 2007 model hyo gv250 olması lazım, üzerinde tm aksesuarları vardı yan çanta arka çanta, sissy bar, koruma demiri, sis farı vs vs.. ilan sahibinin adı İsmail Ölmez idi facebook'ta da arattım ama bulamadım. inşallah bana nasip olur o motosiklet.

ayrıca er5-gv250 satmayı düşünen varsa görşebiliriz. mümkünse tur camı, koruma demiri, yan veya arka çantası olan bi motor arıyorum uzun yolda kullanacağım için. herkese iyi akşamlar.
    motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!

Motosikleti
    Hyosung Gv250/2007
    Yarın saat 10 da asiss cafe de toplanıp asos tarafına bi gezi planlıyoruz gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.Telefonum 05354371559
    zekivarol bunu beğendi.

Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    Gelmek isterdim ama malesef pazar çalışıyorum
    ThE LaSt SaMuRaİ

Motosikleti
    Hyosung Gv250/2007
    frosen kardeş sağlık olsun.Birdahaki gezilerde görüşürüz.Biz Bu hafta asos küçükkuyu zeus altarı yaptık gayet güzeldi.Havada süperdi anlayacağın herşey mükemmeldi.Sonraki gezilerde görüşmek dileğiyle kazasız sürüşler.Hoşçakal.
    zekivarol bunu beğendi.

Motosikleti
    Bumoto Calibre 250
    Arkadaşlar;
    bu hafta sonu İstanbulda yapılacak olan MotorShow 2013 e gitmek isteyen varsa bana mesaj atabilir. elimde 4 adet fuar davetiyesi var. Gitmek isteyen varsa...

Motosikleti
    SYM 250 İ EVO
    sym 250 ile gezecek grup arıyorum
    zekivarol bunu beğendi.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    2 hafta önce Sehitlik gezisi için Eceabat a geldik dönerken eceabat gelibolu arasında Çinli motorum huysuzlastı buji sıkıntısıyla yolda kaldım.. pipo bozuldu. birde onla ugrasırken otomatik jigleyi kırdımmı yaklasık 30 dakıka yol kenarında montu yere serip altına yattım ve idare eder duruma getirdim arkadas bi sürü motor gecti yanımızdan birimi durmaz ? gelen korna calıp uzuyo giden korna calıp uzuyo 2 motor 2 arkadastık şaşırdık. trakyada olsa mutlaka dururdu biri. hatta motor kullanmasına gerek yok yolda o halde goren bı arac surucusude dururdu dıye dusunuyorum önümüzdeki hafta yine çanakkale de olacagız kısmetse. yolda selamlastıgımız arkadaslarla tanısırız insallah. Tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
    kanuni tiger 250
    kardeş bizim küçük bi grubumuz var pazarları buluşup 15 20 motor dolaşıyoruz bekleriz her zaman 554 734 72 81 numaram her zaman arayabilirsin
    Permatiq59, tut ve Edip_17 bunu beğendiler.

79. sayfa BirinciBirinci ... 29697778798081 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler