acık kask kapalı kask çeneden acılan kask hangisini onerirsiniz arkadaşlar? fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. saygılar...
acık kask kapalı kask çeneden acılan kask hangisini onerirsiniz arkadaşlar? fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. saygılar...
öncelikle motorun tipi de önemlidir...
-düşme anında kafanı vuracagın darbelerın cogu çene bolgesindendir bu yuzden açık kask tavsiye etmem.
-kapalı kask en guvenilir modeldir yanlız bağzen bunaldıgında cıkarıp atasın gelır kafana takıp cıkarması (bence)sıkıntılıdır.
-çeneden acılır kask rüzgardan rahatsız oldugunda çenesini kapat yoluna devam et cok sıkıldıgında daraldıgında sıcak bastıgında düşük hızlarda etrafa bakarken çenesini aç rahat et.
ama ne olursa olsun hangi kaskı alırsan al hangi motoru kulanırsan kullan kask sız kullanma arkadasım...
beyler yokmu bana yardımcı olabilcek bi motora baktırmam lazım istanbuldan gelicem süpriz yaşamak istemiyorum
Çanakkale Aşığı..
selam kahkahax motoru aldım f650 aldım daha once konusmustuk ankarada bir arkadasım var uzun yıllardır kullanıyor onun aracılığıyla bulduk borusan bakım dusuk km li bir f650 alındı ancak bnm ehliyet ağustos sonunu bulur heralde şimdiki sıkıntım kıyafetler işte neleri almak lazım nasıl modeller almak gerekli mont pantalon bot eldiven kask alınacak sanırım ama nereden temin edeceğimi bilemedim yada hepsi gerekli mi bunların cok sıcak be motoru alan işlemleri halleden arkadas ankaraya gel hem bi motorunu gor hemde motomax ten eksiklerini alalm diyor ama orayada bi zaman ayırmadım o eksikleri de halledip biraz da pratiği artırınca yakın zamanda gorusmek tanısmak üzere
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
F650 yüksek ve agır bır makinadır. bu yuzden ekipmanlar birazdaha ön plana cıkmaktadır bana sorarsan kask, mont, dizlik şart......
motomaxta bagzı ürünler pahalı olmasına ramen çok güzel fiyatları olan ürünler de mevcut çeşit bol ama ankaraya gidemem diyorsan feyizoglu güvenilir bir alışveriş sitesidir. gerek değişim olsun gerek kargo hızı olsun gayet iyidir.
ankardan yeni geldim buralarda kask takan insan sayısı cok az bu sıcaklarda bende takmak istemem ama can güvenliği için takmak zorundayız sıcak yada soğuk
birde ankaradaki F650 sahibi arkadaş bizim siteden mi eğer bizim siteden ise kesin tanırım ....
görüşmek tanışmak üzere
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:17 ----------
ben yardımcı olmak ısterdım ama bende o kadar anlayacagımı sanmıyorum..... ama yınede gel dersen bende musait olursam (malum çalışıyorum) gelirim...
görüşmek üzere...
motor siteden birinin değil bildiğim kadarıyla ben de tanışmadım vekalet yollayarak hallettik alış verişi ama benim motoru almama onayak olan arkadasın adı can ankarada inşaat muhendisi bmw 1150 kullanıyor belki onu tanırsın size de kazasız suruşler görüşmek üzere
s.a abı nasıl uye olucaz buraya anlayamadım bende yenı motorcuyum yamaha ybr 125 aldım daha 20.km de :D yardımcı olurmusun bende ç.kale geyıklılıyım.teşekkurler
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
2004 16.000 de makine ilk sahibi ankaralıymış son derece titiz biriymiş tum bakımları borusanda yapılmış mide kanseri rahatsızlığına yakalanmış uzun sure dayanmış ama sonrasında satmak durumunda kalmış bi arkadasına sattığı kişide cocuk arıyormuş 10 yıla yakındır motoru aldıktan bi kaç yıl sonra cocuğu olmus bu sefer de eşi binmesini istememiş artık motoru ve uzulerek oda satılığa cıkardı ondan da ben aldım işte 2. sahibide tum bakımları borusanda yaptırmış borusan ist da ve ankarada motorun numarasından bakımlarına bakıldı gercekten borusan bakımlı olduğu teyit edildi zaten cok fazla binilmemiş binenlerde edebiyle binmiş yormamışlar makineyi ve bakımları zamanında ve iyi ustalar tarafından yapılmış boyle denk getirincede aldık..
ekipman konusuna gelince ls 2 kask aldım pantalon mont eldiven aldım onaylı korumaları olan iki takım aldım ikişer takım aldım hepsinden biri eşime toplan 1400 tl gibi bir fiyata dediğin gibi motosuperstore die bi siteden aldım gayet uygundu tel ile gorustuk hatta hediye olarak pantalonu tuluma ceviren bi aparat ve iki tane balaklava mı diyorsunuz kar maskesi gibi bi maske verdi bu sıcaklarda iyi gider dedim bende simdi motoru bekliyorum ilk işim bir kaç hafta pratik yaptıktan iyice alıştıktan sonra bozcaadaya gitmek olacak ağustos gibi planlarız uyarsa beraber gideriz?
buralar eskiden çayır idi
Çanakkale Aşığı..
çanakkale li motorcular nasılsınız ?
sym 200 ile aranızdayım ,yakında bir mct 250 alabilirim belki
mrb arkadaslar (gelibolu). bu gruba üye olmak için motor almam lazım heralde ama bazı soru işaretleri var kafamda. 2008 2009 model cbf 150 temizinden bulabilirsem ya da sıfır ve muadillerinde cb 125 almak istiyorum. hemen hemen ikisi de aynı fiyat. cb 125 hakkında olumlu ve olumsuz yapan arkadaslar var. hangini tavsiye edersiniz.
Merhaba arkadaslar yuki kral100 ve suzuki 250 motorum var grup yapıyorsanız gelebilirim
arkadaşlar geçen sene birincisini düzenlediğimiz yatağan motosiklet festivalinin bu yıl ikincisini kısmetse 6-7-8-9 eylül tarihleri arasında düzenleyeceğiz...bu yıl en büyük sürprizimiz firmalarımız...harley davidson,yamaha,suzuki ve ktm firmaları özel tırlarıyla tanıtıma gelecek...birde aksesuar firmamız olacak...mutlaka bekliyoruz....program ve ayrıntılar için https://www.facebook.com/events/355164477891530/
son gün belediye başkanımızın kendi elleriyle yapacağı mangal ve keşkek ikramımız olacak...
Yemyeşil bir doğada Antik Kent gezileri, halkla iç içe konserleri, ulaşımı kolay, kusursuz kamp alanı, eğlence ve adrenalinin en üst seviyede yaşandığı etkinlikleriyle halkın motorcu, motorcunun da festival anlayışını değiştirmek için sizleri II. Stratonikeia Yatağan Motofest'te aramızda görmekten onur duyarız.
Festival Programı:
6 Eylül Perşembe:
- festival alanında yol yorgunluğunuzu üzerinizden atacak SICAK bir karşılama, kayıt işlemleri, ikramlar ve katılımcılar için hazırlanmış olan hediyelerin verilmesi
- Kamp alanında çadırların kurulması, dinlenme ve akşam kamp alanında canlı müzik
7 Eylül Cuma :
- Saat 10,30 da Baba Ocağı Dizisinin çekimlerinin yapıldığı Tarihi Bozüyük Beldesine hareket,
- Bozüyük Beldesinde gezi, asırlık çınar ağacı altında buz gibi suyun içinde mola ve ikramlar
- Pagan kenti olan Lagina Antik Kentine hareket, rehber eşliğinde gezi, Kaplumbağa Terbiyecisi isimli eserin ressamı tarihi Osman Hamdi Bey konağı ziyareti, ikramlar
- Kamp alanına dönüş, dinlenme
- Akşam Halkla birlikte KONSER
8 Eylül Cumartesi :
- Saat 10.30 da festivalimize ismini veren Stratonikeia Antik Kentine hareket
- Rehber eşliğinde antik kentin gezilmesi
- Kamp alanına dönüş
- Şehir Korteji, Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ve Aziz Şehitlerimize Saygı Duruşu
- Kamp alanında Belediyemiz tarafından yapılacak ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Haşmet IŞIK tarafından bizzat ikram edilecek olan Mangal Partisi ve yöremizin vazgeçilmez tadı KEŞKEK ikramı
- Halkla birlikte KONSER
9 Eylül Pazar :
Vedalaşma ve Kamp alanından ayrılış
Kamp alanında duş-tuvalet, ihtiyaçları karşılayacak tesis ve aklınızın motorlarda kalmayacağı kapalı ve kilitli Motor Park alanımız mevcuttur. Kamp alanı doğal çim olup, çam ağaçlarının içinde etrafı duvarlarla çevrili güvenli bir alandır.
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)