çanakkaledeyi haftasonu organizasyonları yaparsanız katılmak isterim.
selimseven07@gmail.com
çanakkaledeyi haftasonu organizasyonları yaparsanız katılmak isterim.
selimseven07@gmail.com
geçen hafta yapmış olduğumuz yaza veda gezisi tam anlamıyla şahaneydi o guzel ambiyansı bize yaşatan arkadaşlara sonsuz teşekkurler
bu arada çekdiğimiz fotoları siteye ekleyebilirsek şahane olur
ben eceabattayım.uzun zamandır siteyi takip edemiyorum. bundan sonra gezi için vaktim olcak. umarım gelecek arkadaşlar olur . kros yada yol fark etmez benim için küçüklerin hepsinden birer tane var.büyük motorlu abilere pek uyamam ama
selam aleyküm arkadaşlar hayırlı bayramlar.
ben gelibolu-bolayırlıyım,istanbul-kartal'da oturuyorum,önümüzdeki yaz programlarınız olursa katılmak isterim.
çanakkaleli arkadaşlar merhaba. yaza doğru bir organizasyon yapalım
selam arkadaşlar uzuuuuuuuuuuuuuuuun bi aradan sonra
er 5 bakınıyorum şu an istanbul'dayım ama memleketimden bulursam da gidip alırım. haberi olan varsa bana iletebilir mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------
adalı motorda varmış sanırım arkadaşım söyledi, rengi kırmızıymış. bilgisi olan var mı bu motorla ilgili?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
çanakkale honda bayisinde vardı 1-2 ay evvel temiz bi er5 maviydi yanlış hatırlamıyosam. bi sor
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
+90 286 217 19 79
Çanakkale mt grubu soğuklardan donmuş biraz hiç ses seda yok ! havalar ısınsın bir o zaman hareket başlar
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
slm motorcu dostlarim bende geliboludan katiliyorum
herkese selam arkadaşlar..çanakkale de herhangi bir motosiklet gezisi organize edilirse katılmaktan mutluluk duyarım..şimdilik hoşçakalın
Merhaba arkadaşlar bende Çanakkale'liyim .şuan istanbulda oturuyorum kısmetse hafta 2 günlüğüne tabi havalar güzel olursa gelmeyi düşünüyorum.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
arkadaşlar düzenlenmiyo mu gezi katılım yok mu ya da organize?
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Çanakkale'ye selamlar...
Arkadaşlar cbf 150 kullanıcısıyım. Eskişehir'de yaşamaktayım. Yazın tatilde, Çanakkale civarlarında tatil yapmak istiyorum. Acaba Çanakkale'de motosiklet kiralayabileceğim bir yer var mıdır? model olarak hangi motosiklet modelleri vardır? telefonu falan var mıdır..
yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
çanakkalede satılık mavi yamaha xt 125 r 2010 1500 kmde
0541 653 95 61
ilan ve fotolar altta
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7459180/detay/
Bu topic ölmüş ! Canlanın biraz
Kısmetse Çarşamba Gelibolu'Dayım !
Çanakkale Aşığı..
15-17 temmuz 2011 edremit hanlar mevkiinde motorsiklet şenliği var. Duruyulur
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)