Tüm canakkale MT nin18 mart canakkale zaferinin 95.yılını kutlarım şehitlerimizin ruhu şad olsun havran motor dostları
Çanakkale Zaferi'mizin 95. yılı Kutlu Olsun
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Tüm canakkale MT nin18 mart canakkale zaferinin 95.yılını kutlarım şehitlerimizin ruhu şad olsun .Neyazıkki bu gün bizim ilimizden ve çevre illerden hiç motosikletçi arkadaşları göremedim ...
muttokardeş.
Hayırlı uğurlu olsun hoş makine vesselam ..allah kazadan saklasın..iyigünlerde kullan.Ayrıca Çanakkaleli ve tüm ülke insanlarımın şehitleri anma günü kutlu olsun.
bende burdayım ama salih abi yok
çan mototeam pila günü 15 16 mayıs sanırım bi haber düşün artık buralara
meraba arkadaslar bende bir motor tutkunu olarak yenı katıldım aranıza. çanakkaleden.
Fatih ustam; Çan mototeam'in planladığı pilav günü için planladığı tarih 8-9 Mayıs 2010. Yalnız Ethem abi ile görüştüğümde bana ''şu an organizasyon için izinler alınıyor, bu yüzden haber vermedik'' demişti. Hala beklemedeyiz yani Zaten izinleri hallederlerse MT'ye topik açacağım.
Hoşgeldiniz Biraz kendinizden bahsederseniz, sizi daha iyi tanımış oluruz
Kuyuya taş atan kişi
Merhaba arkadaşlar,
Akçakoyun Festivali ile ilgili çalışma varmı, gidiyormuyuz. Görüşebilecekmiyiz Akçakoyunda. İş-güç para kazanacağız karnımızı doyuracağız diye didinip dururken koptum gittim. İnşallah yakın bir zamanda biryerlerde karşılaşırız.
Sağlıcakla kalın.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
mototeam pilav günü facebook etkinlik duyurusu:
Arkadaşlar Merhaba,
Çan’lı Motosiklet Severler (Mototeam.org) olarak birincisini 2008 yılında gerçekleştirdiğimiz ve 2009 Mayıs’ında da yaşattığımız Pilav Günümüzü, sizlerin ilgi ve beğenisi sayesinde bu yılda gerçekleştirmek istiyoruz.
Bu yılki Pilav Günümüzün de en az öncekiler gibi katılımlı ve coşkulu geçeceğini umut ediyoruz. Aslında etkinliğimiz sadece Pazar günü yapılan pilav günü ile sınırlı değil. Misafirlerimizi Cumartesi’den, asırlık çınarların altında kamp yapmaya, gece ateş başında canlı müzik eşliğinde güzel bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz.
Bizler, toplumda motosiklet kültürü ve sevgisi oluşturmak için marka ve model farkı gözetmeksizin, tüm motor severleri bir araya getirmek, yeni arkadaşlıklar kurulmasına vesile olmak ve yöremizde ilkbaharın çok güzel bir geleneği olan, bereket ve bolluk için yapılan “PİLAV HAYIR” larını yaşatmak için 15-16 Mayıs’ta, yine aynı yerde sizleri bekliyor olacağız.
ULAŞIM…
Çan’a Çanakkale, Biga, Ezine-Bayramiç veya Edremit-Yenice üzerinden ve bahar aylarında birbirinden güzel yollardan ulaşabilirsiniz..
KAMP VE TOPLANTI ALANIMIZ
Çan merkeze 5 km ( Biga yolu üzerinde ), Biga’ya 20 km, Çanakkale’ye 80 km, Yenice’ye 30 km, Bayramiç’e ise 50 km mesafededir. Toplanma noktamız yörede Hacılar köyünün yakınında olduğundan “Hacılaraltı Mesire Yeri” olarak geçmektedir. Mesire yerimizde asırlık çınarlar, çeşmeler, küçük bir dere ve tuvaletler mevcuttur. Kamp kurmak için gayet uygun ve güzel bir alandır.
Bilgi için:
Ahmet YILMAZ 0 542 490 84 73
Ceyhun ATMACA 0 542 721 3839
Serdar SÖNMEZ 0 543 276 4856
www.mototeam.org
MT 17 ÇANAKKALE
İlgili topik mevcut Hatırlatma için ayrıca teşekkürler
3. PİLAV GÜNÜMÜZE BEKLİYORUZ... 15-16 Mayıs 2010
Kuyuya taş atan kişi
topiği bilmiyordum.baktım syfada belirsizlik görünüyor facebookdaki duyuruyu kopyaladım.millet duysun da gerisi önemli değil zaten
MT 17 ÇANAKKALE
arkadaşlar herkese selamlar ben ankara mt den gökhan
nasipse haziran ortasında çanakkaleye tatile gelme düşüncem var o nedenlede siz çanakkale mt arkadaşların bilgisine ihtayaacım var
yardımcı olursanız sevinirim
nerde kalınır (uygun fiyat ve temiz manzaralı yer)
nereler gezilmelidir
bilgilerinizi paylaşıorsanız sevinirim
sevgili çanakkale mt.liler.ALLAH'tan bir mani olmazsa,temmuz 13 de tahmini 8-10 motor,çanakkaledeyiz.sizlerle tanışmak isteriz.ADANA'dan hepinize sevgilerimle.
yukardaki arkadaşım gibi bende bilgi yardımı kabul ederim.
nerde kalınır (uygun fiyat ve temiz manzaralı yer)
nereler gezilmelidir
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
BORA KARAKAŞ:537 2499449
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)