Allah kaza bela göstermesin Mutto. Güle güle kullan. Uludağ'a da çıkarsın sen bu kış.
Allah kaza bela göstermesin Mutto. Güle güle kullan. Uludağ'a da çıkarsın sen bu kış.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Güzel motormuş. Hayırlı olmasını ve daima dik durmasını dilerim.
Muhittin motorun hayırlı uğurlu olsun.İyi günlerde kullanman dileğiyle
HAVRAN MOTOR DOSTLARI BAŞKANI
hayırlı ugurlu olsun allah tekerini düz bastırdın kaza bela vermesin kardeşim coksevindim senin adına KİB
hayırlı ugurlu olsun adaşım çok sevindim allah tekerini düz bastırsın kaza bela vermesin
kazasız sürüşler diliyorum
usstaaa hayırlı olsun eeee ıslatırız artık
abilerim,arkadaslarım oncelıkle mt antalyadan selamlar.sizden bi ricam olucaktı.canakkalerden motor almayı dusunuyoruz.motoru bılenınız yada bakma ıhtımalınız varsa yardımcı olurmusunuz.simdiden cok tesekkurler.
ilgili ilan:http://www.sahibinden.com/en_uygun_f...XQQdisplayitem
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
muhittinhayırlı olsun kazasız sürüşler havrana bekleriz.
selam arkadaşlar ben mayıs ayında çanakkaleye dönüş yaptım. eski üyeyim ama çoktandır yazamıyorum .eceabatta şapka ve motorsiklet aksesuarı imalatı yapan bir işyerim var. bundan sonra organizasyon olduğunda katılmak ve sizlerle tanışmak isterim. honda titan ve zhongsheg200 cros kullanıyorum. abdullahayer@hotmail.com msn 0 545 567 05 50 tel yeni motor alan arkadaşa hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum. aynı motorun temizinden bulursan almak istiyorum titan 125 cc'de nasıl efsaneyse afrika twin de kendi kulvarında sağlamlığıyla efsane olmuş bir motor. görüşmek üzere ...
Selamlar Geçen yaz, Çanakkale'deyken görmüştüm bu motoru. Temiz duruyordu oldukça. Ama sahibini tanımıyorum dostum. Bizden gören olursa eğer, mutlak olarak haber verecektir bir şekilde sana.
Abimm sağolasın en kısa zamanda Çanakkale ekibi Havran'a gelecek ama önce benim gelmem lazım
Hoşgeldiniz Çanakkale' ye Teşekkürler güzel temennileriniz için. İşyeriniz hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim.
Titan'ı Bemeweci nickli arkadaşımız Erdal, oldukça iyi bilir.
Eğer AT düşünüyorsanız, Ankara'da bir arkadaşım satıyor. İlgilenirseniz eğer ilanını vereyim. Oldukça temiz bir motordur.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Görüşmek üzere, sevgiler
Kuyuya taş atan kişi
yardımın için tesekkur ederım dostum.bıldıgım kadarıyla motor yatıyo bıde kıs gunu cıkarıcaklarını zannetmıyorum.buyuk ıhtımalle bu hafta ıcı gelıcem canakkaleye motoru almaya.aldıgımda gostermem ıcın guvenılır bı usta soyleyebılırmısınız yada canakkaledekı yetkılı honda servısı varmı.eger bakımı honda servısınde yapıldıysa ordan ogrenebılırım ne durumda.sımdıden tekrar tesekkur ederım.
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Herkese meraba bende burdayım...
Selamlar:bende varım.yenice motorcularından fehmi.ikametim bigada.
MT 17 ÇANAKKALE
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)