herkese merhabalar benim güzel gurubum. nasılsınız bakalım ?? Bahar ile ilgili planlarınız var mı ?? Geziler organizasyonlar ??
Sayın saba yeni üyelerimizle de bir tanışma partisi yapsak mı?
herkese merhabalar benim güzel gurubum. nasılsınız bakalım ?? Bahar ile ilgili planlarınız var mı ?? Geziler organizasyonlar ??
Sayın saba yeni üyelerimizle de bir tanışma partisi yapsak mı?
ahahahaha biri partimi dedi yapalım tolga (içelim güzelleşelim) tanışalım kaynaşalım.VOLRAANNN!! HA emre bu arada enstürümanın güselmiş sarsılmaz concorde x gitarmı o poze aln
adamım benim ve senin için şu an sorun yok (kafa güzel olsa da binecek motor yok yani) rahatla Voltranı oluşturabiliriz. ben diyorum ki tüm arkadaşlar bir ara toplansak bir yerde yeni arkadaşlarla beraber şööyle bi kaynaşsak da muhabbetimiz artsa nasıl olur ??
bakalım diğer arkadaşlarında işleri yoksa bi akşam toplanalım bir tanışalım muhabbetimiz artsın.
galiba mum dikecekler belli oldu
1- The Last SamuRai Frosen
2- Ahriman
tarihi de kararlaştırırız bu arada ben de yanar17 ile görüşürüm
Hehehehehehheheh alırım anahtarını mayk ben antremanlıyımmmm...
bakalım henüz motorlar yokken yapalım yapacağımızı neden olmasın
ÖNCELİKLE TÜM ESKİ OLSUN VE YENİ OLSUN GURUBUMUZA GELEN ARKADAŞLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM.
Değerli arkadaşlar Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olduğu gibi Her kes herkese eşit mesafede bence.
Sayfamızın popülerliği artmakta ve kalabalıklaşmakta. Benim için çok sevindirici ve gururverici.
Sayfa devamlı olarak izlenmekte. Tabiki sayfamız izlendikçe takip edildikçe daha da coşacak. Etkinlikler, eğlenceler, geziler, Tolganın belirttiği gibi tanışma kaynaşma partileri, faydalı bilgiler, edinilen tecrübeler, oluşacak bireysel sorunlara aranacak çözümler bu sayfadan çıkacak yayınlanacaktır. Zaten formun amacı da bu.
Tolga çok iyi bir fikir. Gurubumuz da genç nüfus oldukça çok. Bu konuda planlamayı senin yapmanı isterim. Her türlü olumlu karara uyarım. Planlama çalışan ve öğrenci arkadaşlara göre yapılması taraftarıyım. Tüm arkadaşlara sevgiler saygılar. Sebahattin
BİR DE ŞUNU DUYURMAK İSTERİM SAYFAMIZA KONU İÇİ VE DIŞI ( YASA DIŞI VE ETİK OLMAYAN KONULAR HARİÇ) PROBLEMİ OLAN HERKES MESAJ ATABİLİR YARDIM İSTEYEBİLİR. ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR ÇÖZÜM BULMAYA YARDIM ETMEYE (KENDİ ADIMA) ÇALIŞACAĞIM. Saygılar
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Selamlar öncelikle.. Yıllar önce ben ortaokul sıralarındayken trafik dersinde bir hocamız şöyle demişti (konu sanırım şu gürültü çıkaran mobiletlerdi) " Çanakkale motosiklet kullanmaya çok uygun bir yer aslında "
yıllardır bu kelimeler aklımdan çıkmadı bu arada tabi ben de kullanmaya başladım motorumu. Bu geçen zaman zarfında edindiğimiz tecrubeleri , sıkıntıları , mutlulukları dile getirebileceğimiz bir platform oluşturmak gerçekten çok hoş bir duygu. Biz bu sevdaya gönül vermişiz bir kere , diğer gönül verenlerle de kaynaşmak mutluluğumuzu arttıracak bir etken olacaktır.
evet önümüzdeki pazar akşam 8 civarı uygun mu? Yer tavsiyesi olan var mı acaba şöyle sohbet , muhabbet olabilecek ?? mesela cafe by yada bizim arkadaşın bi yeri vardı hocam şu kanunisi olan ???
geleleim mumlara
2- yanar17 (demir atlı şovalye)
3- Ahriman
4-OutdoorÇanakkale (ıspanak mı desem ?? )
çok güzel!! çok güzel!!
ayrıca settar'ada ıssssssssssssssssssspanak demek istiyorum ayriyetten
sebahattin abicim fotolar özel bir kameraman tarafından. trafiğe kapalı alanda çekilmiştir.. enstrumanım da yarı otomatik 5+1 bi canavar çok güzel çalarım şey kullanırım kendisini ev daha dolu bunun gibilerle
beyler bende en kısa zamanda görüşmek, tanışmak isterim sizlerle. Toplantıları takipteyim. Haberiniz ola..
her zaman buralardayız...
gelelim mumlara
3- Ahriman
5- youngboy (listeye alındın kaçamassın !!!!!)
ThE LaSt SaMuRaİ
valla daha motorumuz yok ama yaza doğru olcak inşallah
o zaman tam anlamıyla aranızdayım
walla şu an bende de yok şubat veya martta çıkarıcam ben de aleti belki biraz da modifiye olacak bakalımkısmet
ThE LaSt SaMuRaİ
Merhaba Hilmiciğim Herkes çalışıyor.
Sen de öğrencisin. (2.öğretim olsan gerek)
Akşamları anca fırsat buluyor arkadaşlar.
Bu frosen varya , yer altında çalışır. Gurubun köstebeedir. Biz bile bulamıyoz bazan Bazan samurai de deriz kendisine Çalışmalarını hep gizli tutar. Outdoor diye bir yardımcısı vardır. Sinir eder. zavallımı.
Yaza inşallah motorunu aldığın zaman gezilere sen de katılırsın. Aman ehliyet almayı unutma. Çok önemli. Hangi marka almayı düşünüyorsun. Biraz yazılarında bize bahset. Seni tanımak isteriz. Alacağın Motorun şimdiden hayırlı olsun
Ben toplanmak için güzel bir mekan buldum. Sanayide bizim Sümüklü İrfanın Çay Ocaaaa............. Hem bali tiner falam da alırızzzzzzzzzzzz Çok güzel çay falan yapar. Çay ocağın üztüne tavandan yamur suyu damlar. Arasıra demliğin içine de düşer bikaç damla. Hatta çaya çok güzel tat verdiini söler bizim irfan. Hem kışın içitikmi içimiz ısınır. İşte orda pinekleriz. aşam saba...
Şaka arkadaşlar frosen le beraber kaliteli bir tanışma partisi için araştırmalarımız sürüyor. Yakışıklı ve seviyeli bir yemekli eğlence düşünüyoruz. Pat diye olu vermiyor. Çanakkale MT de her yaş gurubu ve çalışan var ortak kılmak lazım bazı şeyleri.
Ne demiş Ali DESİDERO: Her yapılan uyarsa Hans'a Coniye Vilyama .... Uymaz bizim gibi Çanakkale li motorcu adama....
Gülen yüzlerini,z solmasın. Samurayi kardeşim ayrıca mumlara FROST ve EMO yu da ekle bakeemmm.....
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Güüüüüüüünnnnnnnaayyyyyydııııınnnnn Çanakkale
Evet tanışma partisi organizasyonumuz sayınn Saba nın başkanlığında sürmekte Tabiii katılımcılarımız da artmakktaaa
gelelim mumlara
3- Ahriman
5- youngboy (listeye alındın kaçamassın !!!!!)
6-Emo
7-Frost
8-Last yakuza (frosen's khanki " nası ingilazca ama ")
ThE LaSt SaMuRaİ
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)