Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Çanakkale - MT]

REKLAM ALANI
    yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba dostlar
    Okul sınav işleri bir yandan bir yandan düğün dernek davetleri
    derken bir yoğunluk yaşanıyor. Şöyle güzel bir gezi planlayamadık.
    Önümüzdeki günlerde herkesin müsayit olduğu zamanda yapacağız gezileri.
    Gezilecek çok yer var ama zaman ve iş durumundan ayarlama yapamıyoruz.
    Ama müsayit olan arkadaşlar kendileride bir buluşma ayarlayıp buradan duyuru yaparak ta organizasyon yapabilirler.
    İllede gezi olsun diye değil. Bir kahvaltı buluşması, akşam üstü çay sohbeti, yada akşam yemeği olabilir (Mübarek Ramazan da bu arada yaklaşıyor bu arada)
    Hem yeni arkadaşları tanımış oluruz. Herkesin sık sık takıldığı mekanlar vardır. Oralarıda görmüş oluruz. Mesela ben ailece GOLF çay bahçesine sık sık giderim.
    Siz nerelerde takılırsınız?
    {[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mutto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Çanakkale ses ver
    Kuyuya taş atan kişi

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Çanakkale'ye selamlar.
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Çanakkale leyleği havada görmüş anlaşılan, kimseden ses seda çıkmıyor

Bir mekan önerisi de ben getiriyim, türk kahvesi sevenler için eski adıyla Assos Kafe yeni adıyla Müzik Kafe'de güzeldir. Kahveyi toprak fincanda yanında lokum ve nane likörüyle sunuyorlar

Bu arada herkese İyi haftalar dilerim arkadaşlar ...
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı özcan1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanakkale'ye selamlar.
    Bursa'ya da selamlar Çan'daki organizasyondan sonra pek görüşemedik sizlerle ama

Alıntı belifeless adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanakkale leyleği havada görmüş anlaşılan, kimseden ses seda çıkmıyor

Bir mekan önerisi de ben getiriyim, türk kahvesi sevenler için eski adıyla Assos Kafe yeni adıyla Müzik Kafe'de güzeldir. Kahveyi toprak fincanda yanında lokum ve nane likörüyle sunuyorlar

Bu arada herkese İyi haftalar dilerim arkadaşlar ...
    Önerin çok iyi, gelenekselleşen kahvaltılarımızı başka bir boyuta taşıyabiliriz Şaka bir yana bir akşam toplansak güzel olur. Fal bakanlarda varmış galiba
    Kuyuya taş atan kişi

alın benden de size öneri ben bozcaada tım şu an hafta sonuda buradayım gelin.hepberaber mangak suçuk ve şarap yapalım cumartesiden gelin kalın cadır kurma olayı nasıl ama......

Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı mutto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bursa'ya da selamlar Çan'daki organizasyondan sonra pek görüşemedik sizlerle ama

Bursa'ya gelirsen görüşürüz Mutto. Bu hafta kısmet olursa tekrar gelicem Çan'a. 3-4 gün tatil yapıcam.
    Tavsiye edebileceğiniz güzel, havuzlu, denize sıfır,tam pansiyon otel bilen var mı arkadaşlar. Çanakkale veya Balıkesir sahili olabilir.

belifeless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MSX 125
    Önerin çok iyi, gelenekselleşen kahvaltılarımızı başka bir boyuta taşıyabiliriz Şaka bir yana bir akşam toplansak güzel olur. Fal bakanlarda varmış galiba
    Aşk olsun fal bakan vardıda kahveleri içerken niye demedünüz
    Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    MT Çanakkale Selamlar.

13 temmuz pazartesi honda dylan motorumuzla istanbuldan bozcaadaya gidicez. bildiğim kadarıyla 2-3 yerde feribot geçişi var, boğazadan gecerken hangi yolu kullanmalıyım?

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Bursa'ya gelirsen görüşürüz Mutto. Bu hafta kısmet olursa tekrar gelicem Çan'a. 3-4 gün tatil yapıcam.
    Tavsiye edebileceğiniz güzel, havuzlu, denize sıfır,tam pansiyon otel bilen var mı arkadaşlar. Çanakkale veya Balıkesir sahili olabilir.
    Şimdiden hayırlı yolculuklar
    Sessiz sakin bir yer dersen eğer, Assos'u öneririm. Aradığın kriterlere uyan Kervansaray oteli var orada. Ama o civardaki bütün oteller yarım pansiyon şeklinde çalışır.

Alıntı sozerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT Çanakkale Selamlar.

13 temmuz pazartesi honda dylan motorumuzla istanbuldan bozca adaya gidicez. bildiğim kadarıyla 2-3 yerde feribot geçişi var, boğazadan gecerken hangi yolu kullanmalıyım?
    Selamlar

Gelibolu - Lapseki ve Eceabat - Çanakkale arası feribotlar mevcut.
    Ayrıca Gelibolu-Çardak ve Kilitbahir- Çanakkale arası çalışan motorlar da var.

Gelibolu hattını kullanırsanız eğer yolunuz yaklaşık 10 km daha kısa olur. Ayrıca diğer istikametlere göre daha sakin bir yoldur.

Kilitbahir hattını kullanırsanız eğer, yol keyifli virajlar sahip, bu güzergah daha işlektir. Unutmadan bu hattaki yollardaki virajlarda dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Çünkü virajlarda, karayolları ekiplerinin yaptığı tırtıklar mevcuttur.

Tavsiyem ise, Kilitbahir-Çanakkale motorlarınızı kullanmanızdır. Daha kısa sürede karşıya geçersiniz ve de yolu keyiflidir.
    Kuyuya taş atan kişi

sozerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dylan 150
    Teşekkürler

Sanırım gidişte Gelibolu-Lapseki, dönüşte de Kilitbahir-Çanakkale yolunu kullanasam daha iyi olacak..

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Rica ederim. Herhangi bir sıkıntınız olursa pm'den numaramı gönderdim size. Hayırlı yolculuklar.
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    KLE 500
    Şimdiden hayırlı yolculuklar
    Sessiz sakin bir yer dersen eğer, Assos'u öneririm. Aradığın kriterlere uyan Kervansaray oteli var orada. Ama o civardaki bütün oteller yarım pansiyon şeklinde çalışır.
    Tavsiye için teşekkürler Mutto. 3 günlük Tatilimi Akçay ' da yapıp Altınoluk'ta deniz ve aqua park keyfini yaşadım.Akçay'daki arıtmaların çalışmadığını duydum.O yüzden orada denize girmedim.Size de tavsiye etmem.Fakat Altınoluk harikaydı. Oradan Hanlar mevkii yolundan (Allah o yola bi daha sokmasın beni) Yenice ve Çan'a ulaşıp 2 gün de orada kalıp Bandırma üzerinden Bursa'ya döndüm.
    Bu arada suzukici17 Ethem abi ye selamlar.

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Tavsiye için teşekkürler Mutto. 3 günlük Tatilimi Akçay ' da yapıp Altınoluk'ta deniz ve aqua park keyfini yaşadım.Akçay'daki arıtmaların çalışmadığını duydum.O yüzden orada denize girmedim.Size de tavsiye etmem.Fakat Altınoluk harikaydı. Oradan Hanlar mevkii yolundan (Allah o yola bi daha sokmasın beni) Yenice ve Çan'a ulaşıp 2 gün de orada kalıp Bandırma üzerinden Bursa'ya döndüm.
    Bu arada suzukici17 Ethem abi ye selamlar.
    Tatilinin keyifli geçmesine sevindim Bu arada Hanlar mevkii yolu aslında çok zevklidir. Virajları oldukça keyifli ama temkinli olmak gerekir. Tavsiyelerine dikkate alacağız, sağolasın Tekrar görüşmek üzere, sevgiler
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Merhaba Çanakkale MT Havran motor dostlarından selam var.
    Antalya gezisi yapmışlar. Şahane bir gezi yapmışlar. Darısı Çanakkale MT ye

HAVRAN MOTOR DOSTLARI ANTALYA GEZİSİ

{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    "Havran! Çabuk davran" felsefesi birebir uygulanmış. Sevgiler Havran Motor Dostları'na
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    BMW r1150r
    arkadaşlar herkeze sonsuz selamlar evliliğimin ilk bir ayını tepmiş durumdayım ve üç haftadır balayındayım sakın sızleri unuttuğumu sanmayın ama hepinizi çok özledim yeni arkadaşlarada sonsuz selamlar kendinize iyi davranın en kısa zamanda görüşmek üzere tekeriniz düz bassın

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Alıntı bemeweci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar herkeze sonsuz selamlar evliliğimin ilk bir ayını tepmiş durumdayım ve üç haftadır balayındayım sakın sızleri unuttuğumu sanmayın ama hepinizi çok özledim yeni arkadaşlarada sonsuz selamlar kendinize iyi davranın en kısa zamanda görüşmek üzere tekeriniz düz bassın
    evlendim diye ortadan kaybolcağını mı sandın çakaaaalllllllllllllllll
    kurtulamazsııııınn
    yap balayını sen gene gelcen bureee seni cinyıs çakall
    {[/=W=\]}

Motosikleti
    50TT, XRV 750
    Alıntı bemeweci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salii Abiiii Gelin artık yavaş yavaş bea! Sabah kahvaltıları tek başına olmuyor yahu
    Kuyuya taş atan kişi

Motosikleti
    şimdilik yok.
    Havran motor dostlarının tam serüveni alttaki link te iki sayfa dolu dolu resim

http://www.motosiklet.net/forum/etki...simleri-2.html
    {[/=W=\]}

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler